Μήνυμα στις 8/6/2018 στις 16:43 @Sex
Θενξ
Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά εχω θεμα με μέγεθος του πέους μου
Μήνυμα στις 6/6/2018 στις 17:30 @Sex
Δηλαδή να μην ανησυχησω? Και κάτι παράξενο. Μεσα σε 3 μερες μου μεγάλωσε 1 εκ. Ξερω οτι δεν ειναι πολυ αλλα σε 3 μερες μου φάνηκε παράξενο. Ευχαριστω για την απαντηση
Μήνυμα στις 3/6/2018 στις 07:40 @Sex
Απλος περιμενε.. Θα έρθει η στιγμή. Ετσι ήμουν και εγω αλλα τελικά 3 χρονια με ήθελε μια και εγω δν το ήξερα και τρ τα έχουμε.. Να εισαι ρομαντικος, γλυκός, να περιποιήσεις τον εαυτόν σου, επισης, ανάλογος το κορίτσι, να μην μιλας για πουτσες και τέτοια δεν τους αρεσουν σε αυτήν την ηλικια. Και εγω στα 13 βρηκα πρωτη φορα μέχρι τοτε ποτε αλλα εμενα με ήθελε και δν το ήξερα. Ποτε δεν ξερεις. Μην ανησυχεις μονο φιλέ μου. ΟΛΑ θα ερθουν ΟΛΑ ομως. Και κοπελα θα βρεις και θα φιληθητε και θα φασωθητε και θα βγενεται και ΟΛΑ. Θα ερθουν απλός να ακολουθίες τα παραπάνω. Καλη τύχη γίγαντα 😉
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να βρω κορίτσι
Μήνυμα στις 2/6/2018 στις 07:01 @Sex
* κάτι που ξεχασα να πω ειναι οτι το μέγεθος που εγραψα ειναι σε στυση
Μήνυμα στις 2/6/2018 στις 06:54 @Sex
Λοιπον, ειμαι 14,5 χρονων και το πεος μου είναι 8 εκατοστά. Βέβαια εχω παει σε αναπτυξιολογο πριν απο 4 μηνες περιπου και μου ειπε οτι πριν απο 3 μηνες μπήκα στην εφηβεία. Παιδιά ανήσυχω. Έχω πρόβλημα? Ειναι κάτι σοβαρο? Παρακαλω απαντηστ όσοι γνωρίζουν.. Ευχαριστώ όσους απαντήσουν😕
Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά εχω θεμα με μέγεθος του πέους μου |