Μήνυμα στις 30/5/2018 στις 14:21 @Θ. Κλημεντίνη
Swsta katalaves και εγώ αυτό πίστευα μόνο που μόλις έμαθα ότι έχει εξοχικό εκεί που έχω και θα τον βλέπω όλο το καλοκαίρι μα πόσο κόλλημα πια θα μου γίνει. Τι να πω θα προσπαθήσω να το ξεπερασω
Πήγαινε στο θέμα: Sxesi me mikrotero sos
Μήνυμα στις 25/5/2018 στις 15:03 @Θ. Κλημεντίνη
Να προσθέσω ότι φοβάμαι επίσης να τον πλησιάσω πολύ γτ δεν νομίζω να έχει έρθει και πολλές φορές σε τέτοια επαφή με κορίτσια . Και το κακό είναι ότι μου εχει γίνει κόλλημα και δεν μπορώ με τπτ να τον βγάλω από το μυαλό μου και να βρω καποιον πιο "εφικτό" για σχέση
Πήγαινε στο θέμα: Sxesi me mikrotero sos
Μήνυμα στις 25/5/2018 στις 15:00 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας. Ποτε δεν φανταζομουν τον εαυτό μου σε σχέση με μικρότερο πάντα σχολίαζα αρνητικά οποίους το κάνανε. και να λοιπόν που ήρθε η ώρα που το κάρμα χτύπησε και εμενα. Ερωτεύτηκα έναν μικροτερο. Είμαι τρίτη γυμνασίου και αυτός πρώτη. Είναι πολύ όμορφος και πολύ πιο σοβαρός από τους υπόλοιπους. Και ενδιαφέρεται και αυτός. Φοβαμε να τα φτιάξω μαζί του γτ δεν θέλω να σχολιάσω αρνητικά και ότι τα φτιάχνω με "κουτσικα". Αλλά είναι υπέροχος έχω κόλλημα θα τον ξαναδώ την Πέμπτη σε μια εκδήλωση του σχολειου και από του χρόνου θα είμαστε στο ίδιο γυμνάσιο (αυτός πρώτη και εγώ τρίτη) τι να κανωω? Βοηθεια
Πήγαινε στο θέμα: Sxesi me mikrotero sos |