Μήνυμα στις 29/7/2018 στις 09:38 @Sex
Εχεις χύσει πανω σε φιλο σου?
Πήγαινε στο θέμα: 2 Θέματα βοήθεια
Μήνυμα στις 26/7/2018 στις 03:02 @Sex
Δηλαδή εχυσες πρώτη φορά? ποσο εισαι ? Η στύση θα είναι το ίδιο μη σου πω οτι θα είναι πολλές φορές αρκετά δυνατή και θα εχεις μεγάλη απόλαυση ΥΓ πατά αποδεκτή αν σε καλυψα και οτι απορία έχεις ειμαι εδώ Πήγαινε στο θέμα: Έχει διαφορά η στύση του πέους
Μήνυμα στις 14/7/2018 στις 06:12 @Sex
1ο θέμα: Θέλω να τραβήξω με έναν φίλο μου ή και 2 - 3 μαζί άλλα δεν ξέρω πως να το κάνω για να τους φανεί πιο ενδιαφέρων 2ο θέμα: Που χύνετε και αν μπορείτε πείτε καμιά ιδέα για κάτι διαφορετικό Υ.Γ είμαι 16.5 σας ευχαριστώ για τον χρόνο Πήγαινε στο θέμα: 2 Θέματα βοήθεια
Μήνυμα στις 14/7/2018 στις 04:39 @Sex
Όταν κάνεις μπάνιο και το πέος σου είναι σε στύση βάλε αφρόλουτρο στην περιοχή και όταν βγείς από το μπάνιο δοκίμασε το σε στεγνό δέρμα πάτα αποδεκτή αν σε κάλυψα
Πήγαινε στο θέμα: μαλακια
Μήνυμα στις 20/5/2018 στις 08:27 @Διάφορα
είναι αναλογα τον τυπο τον μαλλιων πχ εγω που εχω λεπτη τριχα βάζω λακ νουμερο 9 Πήγαινε στο θέμα: Προϊόντα HairStyling για Άνδρες
Μήνυμα στις 20/5/2018 στις 07:42 @Sex
Γεία σου φίλε μου εάν το κάνεις πρώτη φορά και το μέγεθος τον τριχών είναι αρκετά μεγάλο αρχικά ψαλιδησέτες και έπειτα κάνε ενα ζεστό μπάνιο με καθαρό ξυραφάκη και πολλύ αφρό θα ξυριζεις απο πάνω προς τα κατω για πρώτη φορά οχι κόντρα μετά οταν της εχει ξυρίσει ολες και εχουν ανοιξη μικρές πληγές εαν θα ρίξης κρύο νερό και μετα με μια κρεμα σώματος θα ειναι ολα τελεια ελπιζω να βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα |