Μήνυμα στις 4/6/2018 στις 10:05 @Sex
Φιλε, σε ευχαριστω παρα πολυ. Η απαντηση σου ηταν αν μη τι αλλο ανακουφιστικη, νομιζω ψυχολογικη υποστηριξη ηταν αυτο που χρειαζομουν περισσοτερο. Να σαι καλα και ειλικρινα χαρηκα παρα πολυ γι αυτη την απροσωπη γνωριμια μας (ας κανω κι ενα αστειακι για να σπασει ο παγος) Θα θελα να σε γνωρισω κι απο κοντα, ατομα σαν κι εσενα σπανιζουν, πιστεψε με, λιγοι θα βοηθουσαν εστω κι ετσι τον συνανθρωπο του Πήγαινε στο θέμα: Αδικη ανησυχια (μαλλον) vol 2
Μήνυμα στις 4/6/2018 στις 05:06 @Sex
Καλημερα στο forum Πριν λιγες εβδομαδες ειχα ποσταρει σχετικα με μια ανησυχια για τον hiv "αδικη ανησυχια ή σοβαρο προβλημα" λεγεται. Θα ηθελα και παλι τις συμβουλες και την υποστηριξη σας αν ειναι δυνατον. Λοιπον, εκανα γενικη εξεταση αιματος και ουρων πριν 1,5 βδομαδα και τα αποτελεσματα ηταν τελεια, δεν υπηρχε ΤΙΠΟΤΑ παρεξενο. Αυτο που με εκαιγε ουσιαστικα ηταν τα λευκα αιμοσφαιρια, τα οποια βγηκαν 6,20 Κ/μl με τιμες αναφορας 4,00-10,50. Γνωριζοντας απο τη βιολογια οτι η λευκοκυτταρωση (παραπανω λευκα αιμοσφαιρια στον οργανισμο) ή λευκοπενια (λιγοτερα λευκα αιμοσφαιρια) προμηνυουν προβληματα στο ανοσοποιητικο μεσα σε αυτα ειναι ο hiv και αλλα πολλα, καθησυχαστηκα. Επισης το πεος μου μορφολογικα κυριως μετα τις εξετασεις ειναι τελειο, εφυγαν ολα, τα τσουξιματα, οι κοκκινιλες, ολα (ισως ηταν θεμα ψυχολογιας αυτα που εβλεπα στο πεος και αφου ηρεμησα εφυγαν). Μετα απο αυτα τα αποτελεσματα υπαρχουν ακομα φοβοι για hiv ? Nα τονισω επισης οτι εχουν περασει 4 μηνες απο αυτη την επαφη και οτι αυτους τους 4 μηνες δεν ειχα ουτε ενα απο τα βασικα συμπτωματα, ουτε πυρετο, ουτε κουραση, ουτε προβλημα με τους λεμφαδενες, ουτε τιποτα, αυτους τους 4 μηνες ημουν οπως και πριν την επαφη. Κατι ακομα την ημερα της επαφης ειχα μολις τελειωσει μια αντιβιωση για μια λοιμωξη του αναπνευστικου (τιποτα το ιδιαιτερο, εφυγε γρηγορα). Αυτη η αντιβιωση θα μπορουσε να λειτουργησει προτρεπτικα για τον hiv ? Αποτρεπτικα ? Ή δεν τον επηρεαζει καθολου ? Τελος να τονισω για ακομη μια φορα οτι φορουσα προφυλακτικο κανονικοτατα εκεινη τη μερα. Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποιαδηποτε βοηθεια σας Πήγαινε στο θέμα: Αδικη ανησυχια (μαλλον) vol 2
Μήνυμα στις 16/5/2018 στις 10:31 @Sex
Χαχαχαχα καλο αστειο, μονο που το τεστ παπ απευθυνεται σε γυναικες και μονο, εκτος κι αν οι αντρες εβγαλαν αιδοιο
Πήγαινε στο θέμα: Αδικη ανησυχια ή σοβαρο προβλημα ;
Μήνυμα στις 15/5/2018 στις 16:15 @Sex
Επισης σε τι ειδους γιατρο πρεπει να παω και τι εξετασεις πρεπει να κανω ;
Μήνυμα στις 15/5/2018 στις 15:36 @Sex
Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο που διεθεσες και για την απαντηση σου Υ.Γ. για hiv/aids τι παιζει ? Να σαι καλα Πήγαινε στο θέμα: Αδικη ανησυχια ή σοβαρο προβλημα ;
Μήνυμα στις 15/5/2018 στις 09:58 @Sex
Ρε παιδια μια απαντηση οπως "δεν εχεις τιποτα, τσαμπα ανησυχεις" ή "τραβα κοιταξου γιατι μπορει να εχεις το ταδε προβλημα" θα βοηθουσε, γιατι με εχει φαει το αγχος
Μήνυμα στις 14/5/2018 στις 18:26 @Sex
Να προσθεσω επισης οτι πλεον μετα τον αυνανισμο το πετσακι και η βαλανος αποκτουν ενα εντονο κοκκινο χρωμα, χωρις πονο βεβαια και αφου ηρεμησει η βαλανος αποκτα το μωβ χρωμα, αλλα το πετσακι γινεται ασπρο, σαν να μην αιματωνεται και το δερμα σε στο πετσακι εκτος αυτου φαινεται σαν να ειναι πολυ λεπτο, δηλαδη φαινονται πολυ πιο εντονα πολυ μικρες φλεβες, ενω πριν ηταν πιο παχυ το δερμα στο πετσακι που περικλειει τη βαλανο
Μήνυμα στις 14/5/2018 στις 17:36 @Sex
Την καλησπερα μου σε ολα τα μελη της κοινοτητας. Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια εμπειρια που ειχα σχετικα προσφατα και θα ηθελα πολυ να ακουσω μπολικες αποψεις, αν γινεται. Λοιπον, ειμαι 18 χρονων και πριν 3 μηνες ειχα μια επικινδυνη, θεωρητικα παντα, επαφη με μια μαυρουλα στην Πατησιων. Φορεσα προφυλακτικο κανονικα και αφου εγινε η πραξη πηγα σπιτι μου και επλυνα το πεος μετα απο 15-20 λεπτα. Ο κυριος φοβος μου ειναι αν εχω κολλησει κατ αρχην hiv, αν ειχε κιολας η κοπελα, μην την αδικω, οπως προειπα φορουσα ολη την ωρα προφυλακτικο και δεν εσπασε. Το θεμα ειναι οτι την επομενη μερα εβγαλα κατι κοκκινα σημαδια στον κορμο του πεους, τα οποια δεν με ενοχλησαν καθολου και εξαφανιστηκαν μετα απο μια βδομαδα. Επειτα ειχα ξηροδερμια και φαγουρα στο πετσακι, πλεον εχω μονο ξηροδερμια και μου φαινεται σαν να εχει φλεγμονη το πετσακι (ισως φταιει ο αυνανισμος, δεν κοβεται) γενικα δοκιμασα και αντιμυκητασιακες κρεμες και πλυσεις με betadine οπως μου υπεδειξαν οι γιατροι και παρολα αυτα εγω δεν βλεπω καποια βελτιωση, δηλαδη αυτο που μου φαινεται εμενα ως φλεγμονη στο πετσακι δεν εχει φυγει. Παρολα αυτα ανοιγει κανονικα και εμφανιζεται το κεφαλι ολοκληρο χωρις κανενα προβλημα. Μηπως μεγαλωνει ακομα λογω της ηλικιας ; Επισης στη βαλανο εχω ακομα ενα πολυυυυυ μικρο κοκκινο σημαδακι κοντα στην ουρηθρα που ισα ισα φαινεται, αν και δε με ενοχλει, απλα με παραξενευει και με τρομαζει. Τελος εχω και κατι ασπρα σημαδια γυρω γυρω απο την ουρηθρα, δεν με ενοχλουν βεβαια, αλλα θα θελα να γνωρισω τι ειναι Εχω σταθερη σχεση εδω και ενα μηνα και δε θελω να θεσω σε κινδυνο την υγεια της κοπελας, οταν κανουμε σεξ για πρωτη φορα Βοηθηστε σας παρακαλω με οποιες γνωσεις ή εμπειριες εχει ο καθενας Σας ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο που διαθεσατε και για την βοηθεια που μου προσφερατε Πήγαινε στο θέμα: Αδικη ανησυχια ή σοβαρο προβλημα ; |