Μήνυμα στις 15/6/2018 στις 08:41 @Sex
έλα ρε arch_a περίπου στα ίδια είμαστε
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος
Μήνυμα στις 9/6/2018 στις 14:40 @Sex
Πόσο χοντρό είναι... βάζεις μεζούρα και μετράς το γύρω-γύρω.
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος
Μήνυμα στις 8/6/2018 στις 16:52 @Sex
Κοίταξε σε εμένα σταμάτησε να μεγαλώνει όταν έφθασα 17 χρονών και τώρα είμαι 19. Πάντως εντάξει, εφόσον είναι χοντρό, δεν θα έχεις θέμα. Πόση περίμετρο έχεις; Όταν σου σηκώνεται είναι σκληρό; Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος
Μήνυμα στις 8/6/2018 στις 07:06 @Sex
Τότε εντάξει είσαι! Επειδή είμαστε στη ίδια ηλικία όλα καλά, απλά είναι λίγο "κοντό"
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος
Μήνυμα στις 7/6/2018 στις 09:03 @Sex
τουλάχιστον είναι χοντρό; μάλλον φίλε θα μείνεις εκεί, άντε να πάρει άλλο 1-2 εκατοστά. Και εμένα μεγάλωσε μέχρι τα 16, και μετά φούσκωσε μόνο, άντε να πήρε 1-2 εκατοστά. Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος
Μήνυμα στις 7/6/2018 στις 06:31 @Sex
αφού μπήκες στην εφηβεία, έτσι θα μεγαλώνει απότομα, και σε μένα, αλλά και στους κολλητούς μου έτσι έγινε. Σκέψου οτι στα 12 την ειχα γυρω στα 8 εκατοστά και μετά στα 15 την είχα 15 εκατοστα και λεπτή. Στα 17 την είχα 17 εκατοστά, αλλά χοντρή. Τώρα, στα 19 την έχω 18 εκατοστά και αρκετά χοντρή. Βασικά, θυμαμαι στην αρχή, στο δημοτικό, την είχα πιο μικρή από τους φίλους μου και τώρα την έχω μεγαλύτερη οπότε chill Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά εχω θεμα με μέγεθος του πέους μου
Μήνυμα στις 7/6/2018 στις 06:22 @Sex
Εγώ έχω την ίδια ηλικία με εσένα(19 ετών) και μου κάνει εντύπωση ου δεν σου μεγάλωσε στην εφηβεία. Πριν πόσο ήταν περίπου; Eμένα μου διπλασιάστηκε στην εφηβεία Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος
Μήνυμα στις 6/6/2018 στις 14:26 @Sex
Αφού μόλις μπήκες στην εφηβεία, θα σου μεγαλώσει μην αγχώνεσαι
Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά εχω θεμα με μέγεθος του πέους μου
Μήνυμα στις 6/6/2018 στις 14:23 @Sex
Έχω αυνανιστεί με τον κολλητό μου και το ξάδερφο μου. ωραία εμπειρία και ΤΡΕΛΗ καυλα. Ο καθένας τράβαγε τη δική του, αλλά είχε πολλή φάση, κοιτάσουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη, πιο σκληρή, σε ποιον έπεφτε, ποιος εχυνε πιο μακρια ΤΡΕΛΗ φαση
Πήγαινε στο θέμα: Εχετε αυνανιστει ποτε με αλλον/αλλους;; |