Μήνυμα στις 1/5/2018 στις 04:01 @Sex
Μικροτεροι από 17... hmmmmmmm😞 Όσους γνωρίζω να έχουν βγάλει τέτοια βίντεο τώρα είναι στην φυλακή στο ίδιο κελί με έναν τύπο που αποκαλείτε BigGayD Πήγαινε στο θέμα: τσοντα με φιλο....
Μήνυμα στις 28/4/2018 στις 11:07 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Είσαι σε μια ηλικία που οι ορμόνες σου κάνουν πάρτι. Επίσης θα σου πρότεινα να την προσεγγίσεις αλλά να προσέχεις μην γίνεις ρεζίλ. Μην ξεχνάς όμως πως είσαι 15 και αυτή 18+ 😂Πήγαινε στο θέμα: Κολλημα με μεγαλυτερη και μπερδεμενη κατά
Μήνυμα στις 28/4/2018 στις 10:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μεινε μακριά από Duo. Σου προτείνω durex jeans για μεγαλύτερη ασφάλεια ή μπορείς να ψάξεις για trojans. Δοκίμασε διάφορα για να βρεις το πιο βολικό για εσένα. Και απο ότι ξέρω στην Ελλάδα δεν τα πουλάνε με μέγεθος.Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος προφυλακτικού
Μήνυμα στις 28/4/2018 στις 10:27 @Sex
Άμα ήμουν στην θέση σου θα πήγαινα σε ένα ουρολογο η σε ένα γιατρό. Το να μην έχεις "μπει" στην εφηβεία στην ηλικία σου μου φαίνεται παράξενο. Όταν λες 7 εκατοστά εννοείς flaccid η erect. Άμα εννοείς το δεύτερο θα σου συμβούλευα να διαβάσεις αυτό το άρθρο http://healthnews.reporter.com.cy/family-child/article/6983/ti-einai-i-mikrofallia-sta
Πήγαινε στο θέμα: Μικρο πεος
Μήνυμα στις 25/4/2018 στις 11:02 @Διάφορα
Γίνεται να φτιάξω λογαριασμο paypal και να βαζω λεφτα απο paysafecard;
Πήγαινε στο θέμα: Μετατροπή χρημάτων |