Μήνυμα στις 11/4/2018 στις 16:26 @Sex
Εκτός από αυτά σε θέμα ποδολαγνειας έχετε κάνει τίποτα; Γιατί ο δικός μου θέλει και να γλείψουμε ο ένας τις πατούσες του άλλου Σημείωση moderator: Οι λογαριασμοί Xristina22, Apostoliask και Nick244 γίνονται banned διότι είναι κλώνοι του ίδιου ατόμου που αποπειράται να εξαπατήσει τα μέλη του ftou.gr μιλώντας (και διαφωνώντας!) με τον εαυτό του. Πήγαινε στο θέμα: Γλείψιμο κωλοτρυπιδας
Μήνυμα στις 11/4/2018 στις 10:53 @Sex
Παιδιά ψυχραιμία ολα ακόμα και το δαχτυλο ειναι το λιγότερο πιστεύω είναι ενα είδος πειραματισμού που γίνεται σε ολα τα ζευγάρια κι όχι ανωμαλία εκτός άμα το θέλει άντρας να του το κάνουν σωστά; Εγώ το σκέφτηκα και είμαι αποφασισμένη να φτάσω με τον δικό μου στο αμήν δε μπορώ να κρατιέμαι άλλο ότι ειναι να γίνει ας γίνει τι λέτε; Σημείωση moderator: Οι λογαριασμοί Xristina22, Apostoliask και Nick244 γίνονται banned διότι είναι κλώνοι του ίδιου ατόμου που αποπειράται να εξαπατήσει τα μέλη του ftou.gr μιλώντας (και διαφωνώντας!) με τον εαυτό του. Πήγαινε στο θέμα: Γλείψιμο κωλοτρυπιδας
Μήνυμα στις 11/4/2018 στις 09:55 @Sex
Όταν αγαπάς δεν υπολογίζεις σωστό η λάθος ακόμα και την ζωή σου δίνεις Σημείωση moderator: Οι λογαριασμοί Xristina22, Apostoliask και Nick244 γίνονται banned διότι είναι κλώνοι του ίδιου ατόμου που αποπειράται να εξαπατήσει τα μέλη του ftou.gr μιλώντας (και διαφωνώντας!) με τον εαυτό του. Πήγαινε στο θέμα: Γλείψιμο κωλοτρυπιδας
Μήνυμα στις 11/4/2018 στις 08:36 @Sex
Έχουμε κάνει κ χωρίς προφυλακτικό κ τελείωσε στο στόμα μου κι εγώ τα καταπια υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης;μου είχε πει ότι δν είχε κάποιον ιο πριν το κάνουμε Σημείωση moderator: Οι λογαριασμοί Xristina22, Apostoliask και Nick244 γίνονται banned διότι είναι κλώνοι του ίδιου ατόμου που αποπειράται να εξαπατήσει τα μέλη του ftou.gr μιλώντας (και διαφωνώντας!) με τον εαυτό του. Πήγαινε στο θέμα: Γλείψιμο κωλοτρυπιδας
Μήνυμα στις 11/4/2018 στις 08:29 @Sex
Απλά το μόνο που φοβάμαι ειναι μην τα μετανιώσω όλα αυτά και μετα άμα γίνουν δεν αλλάζουν ποτέ σίγουρα ειναι φυσιολογικά η εγώ είμαι βρωμιαρα;Επίσης έχουμε κάνει κι αλλά πολλά που ντρέπομαι να πω Σημείωση moderator: Οι λογαριασμοί Xristina22, Apostoliask και Nick244 γίνονται banned διότι είναι κλώνοι του ίδιου ατόμου που αποπειράται να εξαπατήσει τα μέλη του ftou.gr μιλώντας (και διαφωνώντας!) με τον εαυτό του. Πήγαινε στο θέμα: Γλείψιμο κωλοτρυπιδας
Μήνυμα στις 11/4/2018 στις 08:19 @Sex
Η αλήθεια όμως είναι ότι αρχίζει να ερεθίζει κι εμένα αυτό το πράγμα με τις πατούσες αλλά νομίζω ότι σε μια γυναίκα δεν ταιριάζει να γλείφει αντρικές πατούσες σωστά;Αλλά καταβαθος τον αγαπώ τόσο που θέλω να τα κάνω όλα μαζί του κ να τ δείχνω όλο κ περισσότερο την αγάπη μου για αυτόν Σημείωση moderator: Οι λογαριασμοί Xristina22, Apostoliask και Nick244 γίνονται banned διότι είναι κλώνοι του ίδιου ατόμου που αποπειράται να εξαπατήσει τα μέλη του ftou.gr μιλώντας (και διαφωνώντας!) με τον εαυτό του. Πήγαινε στο θέμα: Γλείψιμο κωλοτρυπιδας
Μήνυμα στις 11/4/2018 στις 07:59 @Sex
Με το αγόρι μου όταν κάνουμε σεξ γλειφομαστε σε πολλά μέρη ξεκινάω του γλειφω τα αρχιδια και φτάνω μετα στον κωλο του και τον γλειφω και εκεί είναι άρρωστο μήπως?Επίσης μου λέει ότι του αρέσουν τα δάχτυλα των ποδιών μου (πατούσες) και θέλει να τα γλειψει να το κάνει η ειναι ανωμαλία τι λέτε για όλα αυτά την βοηθεια σας παρακαλώ φοβάμαι Σημείωση moderator: Οι λογαριασμοί Xristina22, Apostoliask και Nick244 γίνονται banned διότι είναι κλώνοι του ίδιου ατόμου που αποπειράται να εξαπατήσει τα μέλη του ftou.gr μιλώντας (και διαφωνώντας!) με τον εαυτό του. Πήγαινε στο θέμα: Γλείψιμο κωλοτρυπιδας |