Μήνυμα στις 4/7/2019 στις 19:26 @Sex
Όχι ρε μπρο ενώ να τις παίξουμε παραπάνω ώρα
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να ζητήσω στον φίλο μου να τιπαίξουμε
Μήνυμα στις 3/7/2019 στις 07:59 @Sex
Με αυτόν τον φίλο μου τις έχουμε παίξει κάποιες φορές σχεδόν κάθε φορά που πάω να κοιμηθώ σπίτι μου αλλά για πάρα πολύ λίγο και δεν θέλει πολύ πώς να του το ζητήσω για πάρα πάνω;
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να ζητήσω στον φίλο μου να τιπαίξουμε
Μήνυμα στις 3/7/2019 στις 07:57 @Sex
Εγώ είμαι 15 και τον έχω 15εκ τον έχω παίξει αρκετές φορές με κάτι φίλους μου καποιες φορές κάτω από παπλώματα και κάποιες όχι
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φίλους ή αδερφό
Μήνυμα στις 6/3/2019 στις 09:47 @Sex
Δεν μπορώ να με φανταστώ με καμία περίπτωση με αγόρι . Απλά ήθελα να δω πως είναι .. προτιμάω να το κάνω με κοπέλα αντί με αγόρι , απλά είχα απορία. Ομοφοβικός δεν είμαι btw ίσα ίσα.
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με κολλητό και πιπα
Μήνυμα στις 4/3/2019 στις 06:15 @Sex
Γεια σας ! Έχω έναν κολλητό που κάθε φορά που συναντιομαστε τραβάμε μαλακια μαζί και είναι πολύ ωραία φάση γενικά έχω δύο φίλους που τραβάω μαλακια μαζί αλλά με τον έναν πολύ συχνά . Με αυτόν το κολλητό καταλήξαμε στο να μου περνάει πίπα και ήταν πολύ ωραία φάση . Αυτό σημαίνει ότι είμαι γκέι η μπαι; Μου αρέσουν τα κορίτσια αρκετά και δεν μπορώ να με φανταστώ με αγόρι.. αν και καυλώνω καμιά φορά με άντρες . Επίσης είμαι 15 πείτε γνώμες και αν είχατε κάποια τέτοια εμπειρία. Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με κολλητό και πιπα
Μήνυμα στις 9/4/2018 στις 12:38 @Sex
ευχαριστω πολυ κανεις αλλος που θελει να προσθεσει κατι;
Πήγαινε στο θέμα: Στραβο πεος.
Μήνυμα στις 9/4/2018 στις 12:35 @Sex
Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο που το πεος μου κοιταει λιγο προς τα δεξια.Φταιει ο αυνανισμος;Θα περασει;Και πως μπορω να το διορθωσω;
Πήγαινε στο θέμα: Στραβο πεος. |