Μήνυμα στις 4/8/2019 στις 19:28 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν μπορω ρε φίλε να χωρίσω τον κολλητό μου απο την κοπέλα. Δεν ειναι σωστό.
Πήγαινε στο θέμα: ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ
Μήνυμα στις 4/8/2019 στις 16:30 @Θ. Κλημεντίνη
Στον κολλητό μου να το πω; Οι άλλοι τι λέτε;
Μήνυμα στις 4/8/2019 στις 16:28 @Θ. Κλημεντίνη
Πρώτον σε ευχαριστω για την απαντηση! Δεν μπορω όμως να χωρίσω τον κολλητό μου απο αυτήν ο οποιος δεν τα εχει μαζί της αλλά τείνει προς τα εκεί.
Μήνυμα στις 4/8/2019 στις 16:14 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να με βοηθήσετε. Είμαι σε τρομερό διλημμα. Μου αρέσει μία κοπέλα, δεν της το εχω πει αλλα εκείνη γουστάρει τον κολλητό μου. Κανουμε πολλή παρέα και έχουμε μεγάλη οικειότητα. Εμένα με θεωρεί φίλο της και ετσι βρίσκομαι σε μεγαλο προβληματισμό. Να το πω σε όλους (δεν το ξέρει κανεις άλλος και θέλω να το βγάλω απο μεσα μου) με κίνδυνο να χάσω τον κολλητό μου και αυτήν απο φίλη; Ή να προσπαθήσω να το καταπνιξω; Η κοπέλα ειναι απο εκείνες που σπανίζουν, τρομερά καλός άνθρωπος & πονόψυχος. Δεν θέλω να τη χάσω απο τη ζωη μου ούτε ως φίλη. Σήμερα της το έφερα απέξω απέξω γιατί ημουν προβληματισμένος και με κατάλαβε και της είπα ότι θα της αποκαλυψω τον προβληματισμό μου μετά απο λίγο καιρό. Βοήθεια παίδες! Πήγαινε στο θέμα: ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ
Μήνυμα στις 16/7/2018 στις 16:44 @Sex
Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς φίλε. Θα έρθει η ώρα σου.
Πήγαινε στο θέμα: Xysia
Μήνυμα στις 9/7/2018 στις 15:43 @Θ. Κλημεντίνη
Σε ευχαριστώ φιλαράκι μου...Σχολή που να λέγεται Ναυτιλιακές Σπουδές στο 1ο ΕΠ δεν υπάρχει όμως. Προφανώς εννοείς Νομική και στη συνέχεια να ακολουθήσω Ναυτιλιακά. Η Νομική όμως είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει.
Πήγαινε στο θέμα: Πανελλήνιες
Μήνυμα στις 18/6/2018 στις 07:27 @Διασκέδαση
Παντελής Παντελίδης φίλε
Πήγαινε στο θέμα: πιος ειναι ο αγαπημενος σας τραγουδιστης?
Μήνυμα στις 18/6/2018 στις 07:14 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σε όλους! Με τη νέα χρονιά θα είμαι μαθητής της Γ´ Λυκείου. Είμαι στην κατεύθυνση των Ανθρωπιστικών Σπουδών και ενδιαφέρομαι για 1ο πεδίο. Θέλω όμως να μου προτείνετε κάποιες σχολές με επαγγελματική αποκατάσταση πέραν της Νομικής και των Διεθνών Σπουδών. Εμένα μου αρέσει η δημοσιογραφία αλλα ξέρω ότι δεν έχει καθόλου μέλλον. Ευχαριστώ πολύ! Πήγαινε στο θέμα: Πανελλήνιες
Μήνυμα στις 31/3/2018 στις 12:15 @Θ. Κλημεντίνη
Αν δεν σε αφηνουν να πας μακρια πες ψεματα και πηγαινε. Αν ομως δεν σε αφηνουν να βγεις απο το σπιτι γενικα τοτε προσπαθησε να τους πεισεις θα σου ελεγα γιατι το να μη γινεις αντιληπτη θα ειναι δυσκολο. Αλλιως μπορεις να πεις οτι μια φιλη σου εχει γιορτη (κατι δεν ξερω), βαλε κι αυτην στο κολπο και πηγαινε σε αυτον.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν με αφήνουν να δω το αγόρι μου
Μήνυμα στις 31/3/2018 στις 05:35 @Θ. Κλημεντίνη
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Αλλη γνωμη?
Πήγαινε στο θέμα: ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ-ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ |