Μήνυμα στις 20/12/2018 στις 04:37 @Θ. Κλημεντίνη
Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και την απαντηση σου. Για να απαντησω στο ερωτημα σου οχι δεν τον πιεζα σε τιποτα ΚΑΘΟΛΟΥ. Πρωτη φορα σε σχεση μου ειμαι τοσο ανετη και δεκτικη με οτι θελει. Δυο φορες την εβδομαδα βγαιναμε γιατι και οι 2 εχουμε παρα πολυ φορτωμενο προγραμμα. Τον ρωτησα τι φταιει και μου ειπε οτι δεν εχει να κανει με εμενα ολο αυτο αλλα ειναι δικο του θεμα. Πως πρεπει να το χειριστω ολο αυτο γιατι σε καμια περιπτωση δεν θελω να τον χασω;
Πήγαινε στο θέμα: Θεμα σχεσης
Μήνυμα στις 19/12/2018 στις 11:38 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον, ειμαι με ενα παιδι εδω και 1μιση μηνα και περνουσαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ😉. Φανταστικη χημεια στο σεξουαλικο και σε ολα. Ξαφνικα ομως 1 μερα που ηταν να βρεθουμε μου το ακυρωσε γιατι ξενερωσε και δεν ειχε ορεξη εκεινη την μερα. Ζητησα τον λογο και για να μην τα πολυλογω τσακωθηκαμε. Την επομενη μερα αρχισε να μου λεει οτι ειναι μπερδεμενος και θελει χρονο να σκεφτει αν θελει να συνεχισουμε. Τον θελω σαν τρελη. Πως θα τον κανω να με θελει πισω; SOSS
Πήγαινε στο θέμα: Θεμα σχεσης
Μήνυμα στις 31/7/2018 στις 16:59 @Sex
Εχω ενα αρκετα σοβαρο προβλημα που χριζει βοηθειας. Σημερα εκανα 1η φορα στοματικο σεξ στο τωρινο μου αγορι. Και οχι μονο το πεος του ηταν μικρο αλλα το δερμα πανω απο το κεφαλακι δεν κατεβαινε με τιποτα. Με το που ακουμπησα το πεος και αρχισα να παιζω μαζι του εβγαλε αμεσως υγρα. Δεν το εχω ξαναδει αυτο σε κανενα απο τους πρωην μου. Ειναι φυσιολογικο? Εκανα εγω κατι λαθος? Και τι μπορω να κανω για να σταματησω την εκκριση υγρων απο τοσο νωρις?
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο Σεξ
Μήνυμα στις 26/7/2018 στις 15:36 @Sex
Υπαρχει περιπτωση να εισαι εγκυος απο επαφη 4 μηνων πριν?
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 25/7/2018 στις 07:04 @Sex
Προσωπικα δεν θεωρω οτι μας τρολλαρεις. Εισαι ενα παιδι πιθανον στην εφηβεια που αναζητα και εξερευνει την σεξουαλικοτητα του. Ειναι λογικο να θες να δοκιμαζεις πραγματα ποσο μαλλον σεξουαλικου περιεχομενου και να εισαι μπερδεμενος με την σεξουαλικη σου ταυτοτητα. Υπαρχουν απειρα ειδη σεξουαλικων προτιμησεων εκτος απο straight και gay. Οσο μεγαλωνεις θα μπορεσεις να ξεκαθαρισεις το τι πραγματικα σε ευχαριστει και σε ελκυει στον σεξουαλικο τομεα. Αν παλι συνεχισεις να ελκυεσαι και απο τα 2 φυλα και χωρις να ειμαι ειδικος νομιζω εισαι bay. Το γεγονος οτι εχεις υψηλους βαθμους δεν σου βγαζει εκτος την επιθυμια ολων των ανθρωπων για εξερευνηση της σεξουαλικοτητας σου. Οποτε μην αισθανεσαι ασχημα. Εισαι αποδεκτος οποια και να ειναι η σεξουαλικη σου προτιμηση. Ελπιζω να βοηθησα!
Πήγαινε στο θέμα: τελικα τι ειμαι?
Μήνυμα στις 24/7/2018 στις 15:30 @Θ. Κλημεντίνη
Έχει περάσει πολύς καιρός από αυτή την υπόθεση και τώρα μπήκα να δω τις απαντήσεις. Πραγματικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα όσα έγραψες και για τον χρόνο που διέθεσες για μένα ακόμα και αν έχει λυθεί το πρόβλημά. Οι συμβουλές σου και ο τρόπος με τον οποίο τις εκφράζεις είναι αξιοζήλευτος. Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με αυτό το επίπεδο. Και πάλι σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτικο μπλεξιμο
Μήνυμα στις 24/7/2018 στις 15:21 @Sex
Ναι ολα τον υπολοιπο καιρο ερχοταν κανονικα. Η αλοιφη εχει μια ισχυρη ουσια που εχω παρατηρησει οτι με επηρεαζει.
Πήγαινε στο θέμα: Πιθανοτητα εγκυμοσυνης SOS
Μήνυμα στις 22/7/2018 στις 07:55 @Sex
Εχω να κανω σεξ 4 μηνες και κατι. Εχω 4 μερες καθυστερηση αν και ο κυκλος μου δεν ειναι ιδιαιτερα σταθερος. Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος απο την επαφη μου πριν 4 μηνες? Σημειωτεο οτι χρησιμοποιω μια ισχυρη αλοιφη κατα της ακμης acnatac gel. SOS!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πιθανοτητα εγκυμοσυνης SOS
Μήνυμα στις 19/3/2018 στις 13:52 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον ειμαι σε σχεση με εναν 2 χρονια μεγαλυτερο εδω και σχεδον 2 χρονια. Ειμαι σχετικα ενα οξυθυμο ζευγαρι και μαλωνουμε πολυ συχνα. Ωστοσο αγαπιομαστε τουλαχιστον αυτο πιστευω απο την μερια μου. Χθες μου εστειλε μηνυμα στο ασχετο και μου ζητησε να χωρισουμε επειδη τον εχει κουρασει ολη αυτη η κατασταση με τους τσακωμους (σημειωτεων αυτος προκαλει το 90% αυτων), οτι ειμαι εναντιον του και οτι δεν ξερει αν με αγαπαει πλεον. Εγω ομως τον αγαπαω απιστευτα πολυ και νιωθω σπασμενη μεσα μου. Σημερα μου ζητησε να βρεθουμε και μου ζητησε να ξανακανουμε μια νεα αρχη Του ζητησα χρονο. Τι να κανω?? Πήγαινε στο θέμα: Ερωτικο μπλεξιμο |