Μήνυμα στις 7/5/2018 στις 06:04 @Sex
Κάποιος να απαντήσει βρε παιδιά;
Πήγαινε στο θέμα: Sex χοντροί και απορίες
Μήνυμα στις 3/4/2018 στις 10:59 @Sex
Γεια σου! Όταν κανεις πίπα δεν πρέπει απλά να την παίρνεις στο στόμα. Καλό είναι και αρέσει πολύ στους άντρες ( τουλάχιστον σε εμένα και με όσους έχω συζητήσει) να την παίζεις και λίγο με το χέρι σου και ταυτόχρονα να γλύφεις το κεφαλακι, να του τρίβεις τα αρχιδια, αν του αρέσει ωραίο είναι να του τα πιπίλας και όλα αυτά να τα κάνεις εναλλάξ. Επίσης καλό είναι να είστε σε μια στάση που ο άντρας να σε βλέπει την ώρα που του κάνεις πίπα γιατί ας μην ξεχνάμε ότι και το να βλέπει κάτι ο άντρας τον καυλώνει.
Πήγαινε στο θέμα: Θεματα με το στοματικο
Μήνυμα στις 3/4/2018 στις 10:47 @Sex
Δεν ισχύει φίλε! Τράβα με την ησυχία σου. Το έχω δοκιμασμένο! Την παίζω κάθε μέρα και κάποτε 2-3 φορές την μέρα και μια χαρά έχω και πολλά γενιά και πολλές τρίχες!
Πήγαινε στο θέμα: Περί Μαλακια
Μήνυμα στις 3/4/2018 στις 10:43 @Sex
Εγώ προσωπικά φίλε δεν τις ξυριζω. Για να βλαστάνε πιστεύω υπάρχει λόγος. Όταν πλένεσαι καλά δεν υπάρχει θέμα καθαριότητας και μυρωδιάς. Φυσικά εξαρτάται και από εσένα και από την κοπέλα σου. Υπάρχουν κοπέλες που τις καυλώνει η τρίχα στον άντρα αλλά υπάρχουν και άλλες που δεν τους αρέσει. Λίγο δύσκολο μπορεί να είναι όταν σου κάνει πίπα η κοπέλα μην φάει και καμιά τρίχα! Αν είναι τόσο πολύ μεγάλες μπορείς να τις κουρεύεις λίγο με το ψαλίδι. ( Φυσικά εξαρτάται και από το μέγεθος του πέους και αν το παιρνει όλο στο στόμα αφού τρίχες δεν υπάρχουν στο πέος αλλά στην βάση του και στα αρχιδια)
Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες στο πεος
Μήνυμα στις 3/4/2018 στις 10:33 @Sex
Από ότι έχω παρατηρήσει φίλε μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος υπάρχει όταν δεν εκσπερματώνεις πολύ συχνά και όταν κρατιέσαι και αργήσεις να χυσεις. Επίσης όταν είσαι τελείως καυλωμένος όταν την παίζεις ή όταν κάνεις σεξ. Έτσι τα χυσια βγαίνουν και με πίεση και με ποσότητα. Ελπίζω να σε βοήθησα!
Πήγαινε στο θέμα: Ποσότητα
Μήνυμα στις 3/4/2018 στις 10:21 @Sex
Χαίρετε! Θα ήθελα να ακούσω γνώμες από άντρες οι οποίοι είναι χοντροι και έχουν εμπειρίες από σεξ. Ποιες στάσεις προτιμάτε; Γιατί από όσο ξέρω και από εμένα (πείτε μου αν ισχύει) ένα κομμάτι του πέους κρύβεται όταν είσαι χοντρός. Επίσης όταν την παιζετε την ώρα που χύνεται μπορείτε να συνεχίσετε να την παιζετε το ίδιο γρήγορα; Θα ήθελα να ρωτήσω ακόμα αν όταν κάνετε σεξ χύνετε πιο αργά από ότι όταν την παιζετε γρήγορα μόνοι σας;
Πήγαινε στο θέμα: Sex χοντροί και απορίες
Μήνυμα στις 19/3/2018 στις 13:53 @Sex
Ξέρει κάποιος πως είναι τα μποξερακια τα seamless. Αν είναι άνετα , βολικά κτλ. Υπάρχει κάποιος που τα δοκίμασε;
Πήγαινε στο θέμα: Μποξερακια seamless |