Μήνυμα στις 21/6/2019 στις 15:16 @Sex
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μ ξανα εστειλε και οταν συναντηθηκαμε μου ειπε οτι ειναι αλλου και ειναι απο αλλη περιοχη Η φιλη μου λεει οτι το ειπε αυτο για να ζηλεψω Δεν εξρω τι να κανω Πήγαινε στο θέμα: Τι να πω σε αυτον που μου αρεσει
Μήνυμα στις 19/6/2019 στις 20:29 @Sex
Γεια σας με λενε χρυσα και ειμαι 16 Τωρα τελευταια μιλαω με ενα αγορι στην ηλικια μου που ειμαστε στην ιδια παρεα ομως δεν μιλουσαμε Μου εχει πει οτι ειμαι ομορφη εχω ωραιο κωλο καο οτι ειμαι η μονη που θα εκανε κατι απο ολοκληρο το σχολειο Επισης καθε βραδυ κατι τον πιανει και μ κανει ανωμαλες ερωτησεις πχ. Αν θελω να παρω πιπα, ποσο θελω να τον εχει ενα αγορι και μου εκανε πλακα οτι θα μου στειλει ντικ πικ και τελος παντων τωρα θελω και εγω να του κανω ερωτησεις αλλα δεν ξερω τι ερωτησεις Να του κινησω καπως το ενδιαφερον για να κανει την κινηση για να φασωθουμε ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΙΩΘΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΑ Και μηπως μπορειται να μ πειτε τι να του κανω για να του σηκωθει ομως ξερω εγω να φανω αθωα καπως Πήγαινε στο θέμα: Τι να πω σε αυτον που μου αρεσει
Μήνυμα στις 16/3/2018 στις 13:02 @Sex
Χθες έμαθα ότι με θέλει ο ξαδελφος μου όπου είναι τέταρτος ξαδελφ ος μου και μου λέει ότι όταν τον αγκάλιαζα ένιωθε πολύ ωραία και μου στέλνει τώρα διαφορά μυνήματα όμως τα έχει φτιάξει με μια από την τάξη του αλλά μου ζητησε να φασωθουμε Επίσης μου είχε ζητήσει να τον βοηθήσω στην χημεία επειδή δεν είναι καλός και τον βοήθησα και όταν είμασταν στο δωμάτιο ήταν άβολα και έκανε διαφορά πράγματα Δεν ξέρω τι να κάνω σας παρακαλώ βοηθήστε με Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει ο ξαδελφος μου
Μήνυμα στις 11/3/2018 στις 10:20 @Sex
Σας παρακαλώ βοηθήστε με δεν ξέρω τι να κάνω
Πήγαινε στο θέμα: Σχεση
Μήνυμα στις 11/3/2018 στις 10:19 @Sex
Είχαμε πάει τριήμερη και γνώρισα εκει ένα παιδί από το σχολείο μας και τώρα αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και μου είπε ότι του αρέσω και ρώτησε την κολλητή μου αν είναι να μου τα ζητήσει και εγώ δεν ξέρω τι να πω αν μου τα ζητήσει επειδή δεν τον ξέρω πολύ καλά αλλά είναι πολύ γλυκός Επίσης είμαι 14,5 Πήγαινε στο θέμα: Σχεση |