Μήνυμα στις 7/3/2018 στις 13:41 @Sex
~Disclamer ξεκινά ένα μεγάλο κείμενο που ήθελα πάρα πολύ καιρό να γράψω στο forum , κάθε απάντηση θα ήταν ευπρόσδεκτη ~ *Γεια σας, με λένε Νίκο και 16. Από μικρός ήξερα ότι δεν ήμουν το ιδανικό 'πρότυπο' αρσενικού , ήμουν πολύ χαμηλών τόνων , δεν με ενδιέφεραν τα 'ανδρικά' αθλήματα , παρόλα αυτά έπαιζα βόλεϊ (όπου ειδικά σε εκείνες τις ηλικίες το θεωρούνταν το άθλημα τον κοριτσιών) , δεν ασχολούμουν δηλαδή με τα συνηθισμένα πράγματα που ασχολούνταν τα αγόρια της ηλικίας μου . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνω παρέα με κορίτσια ένιωθα ποιο οικία , κολλούσα μαζί τους , ένιωθα ότι είχαμε τα ίδια ενδιαφέροντα , από αγόρια είχα λίγους φίλους οπού και με αυτούς είχα πολλά κοινά. Στο δημοτικό κάποιοι με είχαν πει γκέι ( χωρίς να ξέρουν βεβαία τι σημαίνει , το έλεγαν γιατί έκανα παρέα με κορίτσια , ποτέ δεν τους είπα τίποτα , έτσι και αλλιώς δεν ήξερα τι ήταν γκέι , μου είχαν πει ότι είναι απλά κάτι κακό) επειδή ήμουν όμως σχετικά δημοφιλής ( στο γυναικείο πάντα φύλο , πάντα είχα κάποιον δίπλα μου να με απαντήσει στην θέση μου και να με υπερασπιστεί ) . Στο γυμνάσιο λοιπόν όπου αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας ξεκίνησα να βλέπω και πορνό , αρχικά όπως είναι λογικό είδα str8 πορνό , όμως είχα δει τυχαία και γκέι οπότε έβλεπα ότι είχα όρεξη. Στο σχολείο έκανα μια δύο σχέσεις με κοπέλες που είχα φτάσει μέχρι φάσωμα ( δεν γινόντουσαν και παραπάνω σε εκείνη την ηλικία ,τουλάχιστον στο σχολείο μου ) θα ήταν σωστό να αναφέρω πως τις κινήσεις και στις δυο σχέσεις τις είχαν κάνει οι κοπέλες . Μετά την 2α γυμνασίου έως και σήμερα 2α λυκείου δεν έχω κάνει καμία σχέση από καθαρά επιλογή μου. Μεταξύ αυτών των 3-4 χρόνων παρακολουθούσα μεικτό πορνό ( στρ8 και γκέι ) τα τελευταία 2 από τα 3-4 χρονιά όμως βλέπω μόνο γκέι . Αυτά είναι που δημιουργούν τον λεγόμενο οργασμό και ηδονή . Δεν αηδιάζω με την όψη του γυναικείου σεξουαλικού οργάνου ούτε με το στρ8 πορνό , απλά μου είναι σχετικά αδιάφορο . Ακόμα κάνω παρέα κυρίως με κορίτσια και 1-2 φίλους μου οπού είναι πιο θηλυπρεπείς ( όχι σε μεγάλο βαθμό απλά νομίζω είναι στην ίδια περίπου φάση με εμένα χωρίς όμως να έχουμε μιλήσει ). Προσωπικά θεωρώ πως είμαι ομοφυλόφιλος με πιθανότητες να είμαι bi . Αυτά όμως τα λέω χωρίς να έχω προχωρήσει με οποιοδήποτε από τα 2 φύλα .Η μόνη μου ''εμπειρία'' με αγόρια είναι πως εδώ και 2 χρόνια μέσω μιας εφαρμογής μιλάω με πολλά ομοφυλόφιλα αγόρια ανταλλάσσουμε καμία φωτογραφία μέχρι εκεί...Το ότι είμαι ομοφυλόφιλος το λέω διότι όταν βλέπω το γυναικείο σώμα ή κάτι θηλυκό με το οποίο οι άλλοι θα ''καύλωναν'' εμένα μ περνά αδιάφορο, ενώ στην ματιά έστω ενός φουσκωμένου παντελονιού καυλώνω κατευθείαν . Οι φίλοι μου αν και θεωρούν πως δεν είναι ρατσιστές και πως αποδέχονται το διαφορετικό , είναι όλοι τους τόσο ομοφοβικοί θα πουν αυτός είναι αδερφή - πούστης κλπ , έχω ακούσει ακόμα πως η ομοφυλοφιλία είναι αρρωστια ή ακόμα και διαφορετικό φύλο . Φοβάμαι πάρα πολύ για το τι θα συμβεί , φοβάμαι πως εαν κάνω το come out θα μείνω μόνος μου , αν και θεωρώ ότι είναι τόσο προφανές ! Γιατί κανείς δεν θέλει να το δει ? Στους γονείς μου δεν θα ήθελα να κάνω come out δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να ξέρουν με ποιους θέλω να πηδιέμαι ( συγνώμη για την έκφραση ) .Μου έχουν δώσει άπειρη αγάπη και δεν θα ήθελα ποτέ να τους απογοητεύσω και με το come out νομίζω θα γινόταν χειρότερα τα πράγματα . Θέλω να μπορώ να είμαι άνετα με τους φίλους μου χωρίς να πρέπει να πω : μου αρέσει αυτή λίγο έτσι για ξεκάρφωμα.(Άσχετο αλλά μένω στην Αθήνα οπότε μπορώ να θεωρηθώ τυχερός σε αυτό το θέμα) . Ακόμα εάν δεν παραβιάζω κάποιο κανόνα θα ήθελα να μου πείτε εάν γνωρίζεται που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να μιλήσω με άτομα που μπορεί να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα ή να βρω μια λύση. ( εάν παραβιάζω κάποιο κανόνα του φόρουμ παρακαλώ πείτε μου να διαγράψω το τελευταίο , μην μου διαγράψετε όλο το κείμενο ) Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλικότητα-Κοινωνία ( Αγόρι) |