Μήνυμα στις 3/3/2018 στις 13:13 @Sex
Νομίζω δεν διάβασες καλά το κείμενο και κάπου χάθηκες. Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός συντρόφου
Μήνυμα στις 2/3/2018 στις 17:09 @Sex
Akis2000 σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, θέλοντας και μη τώρα είμαστε σε αποχήγια περίπου 2 βδομαδες λόγω κάποιου θέματος υγείας. Πριν μερικές μέρες μιλήσαμε λίγο για αυτά και είπε πως πότε δεν τον συγκινούσε όταν του έκαναν. Τον ρώτησα και μήπως θέλει κάτι παραπάνω και το μόνο που είπε είναι η πίσω πόρτα κάποια στιγμη. Θα φοκιμασω μπας και βρω και τιποτα αλλο νεο. Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός συντρόφου
Μήνυμα στις 2/3/2018 στις 16:26 @Sex
Καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι και δεν ξέρω πώς να αντιδράσω. Με τον σύντροφό μου(27) κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα σεξ αλλά μου έχει πει ότι δεν τον συγκινεί όταν εγώ(23) κάνω κάτι σε αυτον(πχ πιπα) αλλά του αρέσει πολύ όταν κάνει αυτός σε εμένα. Και αυτό που θα έλεγα ότι με ανησυχεί είναι ότι αυνανίζεται σχεδόν τις μισές φορές από αυτές που το κάνουμε και όταν το κάνει είναι με live βίντεο γυναικών. Ξέρω πως ο αυνανισμός είναι λογικό ακόμα και σε σχέση αλλά πρέπει να ανησυχώ που είναι με live γυναικες;; να του μιλήσω για την ανησυχία μου;; δεν ξέρει ότι γνωρίζω πως το κάνει. Είμαστε 2 χρόνια μαζί και μένουμε μαζί.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός συντρόφου |