Μήνυμα στις 1/3/2018 στις 09:08 @Sex
Παιδιά ακούστε . Είμαι 13 (κορίτσι) και θέλω να μάθω να φιλάω . Πως να ξεκινήσω ; Τι είδους φιλία αρέσουν στα αγόρια ; Να κάνω και πιπίλισμα; πως κάνω Γρατζουνιές ; Και αν απομακρυνθεί τι κάνω ; Χελπ. Πήγαινε στο θέμα: Φιλιά
Μήνυμα στις 1/3/2018 στις 09:03 @Sex
Κοίτα να δεις . Αν σου άρεσε στο μάξιμουμ τότε δοκίμασε το κάνα δυο φορές ακόμα και αν δεις πως δεν τσουλαει το πράμα δοκίμασε και το αντίστοιχο με μια γυναίκα . Εσύ ξέρεις πως νιώθεις . Κάντο και δες τι παίζει .
Πήγαινε στο θέμα: Gay?
Μήνυμα στις 1/3/2018 στις 08:57 @Sex
Λοιπον δν σκοπεύω να κάνω τωρα σε κοντινή απόσταση από την ζωη μ γιατι ειμαι 13 και κορίτσι , Θέλω μια γυναίκα να μου πει : Πονάει ; Σου αρέσει την πρώτη φορά; Αιμορραγίες έχουμε ; Πότε είναι η κατάλληλη ηλικία ; Τι πρέπει να κάνω ; Πως να το παω εγώ εκεί ; Που να το κάνω ; Πως να αρνηθώ αν φν θέλω ; Τελος . ...... Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 28/2/2018 στις 11:23 @Sex
Λοιπόν είμαι 13 και σήμερα έχουμε 28.2.18 και θελω να κάνω φάση με ενα αγορι απο τν ταξη μου . Δν ξέρω Χριστό . Τι να κάνω . Λογικά νομίζω πως έχει ξανακάνει αλλα εγω ποτε . Φοβάμαι λιγο . Θα ειναι αμήχανα ; Θα του αρέσει ; Τι να κανω για να του αρέσει ; Πως να δείξω οτι ξέρω τι κάνω ; Πως προσελκύουν ενα αγόρι ; Ειναι κούκλος . Χελπ μι πλιζ . Πήγαινε στο θέμα: Φάση |