Μήνυμα στις 5/4/2018 στις 15:55 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μου απλά πιστεπσε τό καί θά τό καταφέρεις, φτιάξε τόν εαυτό σου να νιώθεις όμορφα καί βγες μιλά με οποίαν βρεις μπροστά σου έχει κάποια βίντεο που θά σέ βοηθήσει να τα δεις γραπσαι how to pick up girls στη youtube και μιν σε νοιάζει ότι ισαι παρθένος ιπαρχουν πιω μεγάλα προβλήματαΠήγαινε στο θέμα: Παρθένος ετών 22
Μήνυμα στις 4/4/2018 στις 15:36 @Sex
Πόσο συχνά κάνει καλό να μιλάμε και τι να τις λέω πέστε μου τις γόνιμες σάς
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση από απόσταση
Μήνυμα στις 4/4/2018 στις 15:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Και εγώ είχα το ίδιο προβλήματα Με εσένα ησε μία χαρά φίλε μου μιν σκέφτεσαι αφτες τίς βλακείεςΠήγαινε στο θέμα: Μετράει το μέγεθος;
Μήνυμα στις 2/4/2018 στις 16:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Θα κατέβει από μόνο του απλά βάλτε ένα προφυλακτικό και να περάσεις καλάΠήγαινε στο θέμα: Sex
Μήνυμα στις 1/4/2018 στις 07:56 @Θ. Κλημεντίνη
Είναι επικίνδυνο? Μπορεί να κολλήσω aids? Πέστε μου την γνώμη σας?
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό σέ κοπέλα
Μήνυμα στις 28/3/2018 στις 06:46 @Θ. Κλημεντίνη
Ήρθε από ροσια για μία μέρα και την γνώρισα καί σέ μία μέρα εροτευτικαμε κάναμε σεξ χορης προφύλαξη κιμιθικαμε μαζί,ι κοπέλα με θελλη σίγουρα , θελλη να ταξιδέψουμε μαζί, επίσης δεν τις σιστιθικα σάν πλουσιοπεδο και με κέρασε χορις να διξι ότι τιν έχει πειράξει καί αφτο μου άρεσε, μόνο αγάπη θέλει αυτή ι κοπέλα.εγο είμαι 20 ι κοπέλα 23
Μήνυμα στις 27/3/2018 στις 16:57 @Θ. Κλημεντίνη
Απλά θά ήθελα νά μου δώσετε κάποια τιπς για να κρατήσω ανοιχτή τί φλόγα μου λέει ότι θα έρθει κάποια στιγμή , θά ήθελα να την κάνω νά με σκέφτεται και να μην με ξεχαση όσο ήμαστε σε απόσταση
Μήνυμα στις 24/3/2018 στις 15:09 @Sex
Επίσης τις έκανα και στοματικό είναι κι αυτό επικίνδυνο??? νομίζω δεν έχω κολλήσει Κατή επειδή ήταν πολλή λίγη επαφή χωρίς προφύλαξη.. κάποιος που έκανε ότι έκανα είχε κάποιο θέμα???
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρίς προφυλακτικό
Μήνυμα στις 24/3/2018 στις 09:34 @Sex
Πος μπορώ να καταλάβω από μόνος μου ότι δεν κόλλησα τπτ.????
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρίς προφυλακτικό |