Μήνυμα στις 25/2/2018 στις 03:50 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σασ παιδια (παω πρωτη λυκειου) εχω ενα μικρο προβλημα .. στην αρχη τησ σχολικησ χρονιασ εκι που καθομαστε με τησ φιλεσ μου το διαλιμα λιγο παραδιλα καθονταν μια παρεα με αγορια ..μια μερα οταν περνουσε απο μπροστα τουσ ακουσα καποιον να λεει πια σου αρεσει απο αυτεσ και απαντισε ενα αγορι (αυτοσ που μου αρεσει) ειπε εμενα ..τελοσ παντον τωρα τελευτεα οποτε των βλεπω με βλεπει εντονα στα ματια και μου χαμογελαει ελαφρα εγω οταν τον βλεπω τον κοιταζω λιγο στα ματια και μετα κοιταω αλλου(νιωθω αβολα) το προβλημα ειναι οτι αυτοσ παει 2 λυκειου και δεν γνωριζομαστε ..ακομη αυτοσ ειναι απο τα ''bad boy' του σχολειου τετοια φαση.εμενα ποτε δεν μου αρεσαν τετιου στηλ αγορια αλλα τωρα νιωθω να ειμαι φουλλ ερωτευμενη παρολο που δεν το ξερω καθολοθ..τελοσ παντον θελω να του μιλησω για να γνωριστουμε αλλα φοβαμε και ποτε δεν ειναι μονοσ του ειναι με την παρεα του.. τι λετε να κανω΄? να του στιλω μηνημα?(θα του αρεσει αν κανω εγω το προτο βημα) ευχαριστωωωω για τον χρονο σασ θα δοσω αποδεκτη σε εκινον που θα με βοηθισει.. Πήγαινε στο θέμα: εκτος θεματος..
Μήνυμα στις 24/2/2018 στις 14:12 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σασσ... Ασ αρχισουμε παω 1λυκειου τον αρχισαι η χρονια ενα αγορι που το διαλιμα καθοντα κοντα με την παρεα μου και με ειδε μια φορα με την φιλη μου και των ρωτισαν η φιλη τοθ πια σου ερεσει και αυτοσ ειε εμενα.....δεν το ξερω δεν εχουμε μιλησει ποτε αυτοσ παει 2 λθκειου ...τελοσ παντο τωρα τελευτεα με βλεπει πολυ εντονα μεσα στα ματια και εμενα μου αρεσει πολυ ..ξεκινισα να νιωθω κατι για αυτο παρολο ποθ δεν τον γνοριζωω...ειναι απο τα αγορια που το πεζουν μαγκεσ και σεξυ..εγω δεν ειμαι και πολυ κοινονικοσ ανθρωποσ ..θελω να του μιλησω απο μεσσενγκερ αλλα φοβαμαι σε οσουσ εκανα εγω το πρωτο βημα ειναι σαν να ξενερονουν (πιται λιγο αγορια σασ αρεσει εσαν να κανει η κοπελα το 'πρωτο 'βημα βημα' οταν σεβλεπει καπιοσ εντονα στα ματια σιμενει του αρεσεισ???? λιγο πιται μου τι να κανω λισσσσ.. ευχαριστο για τοχρονο σασ Πήγαινε στο θέμα: να κανω το πρωτο βημα |