Μήνυμα στις 13/8/2018 στις 13:50 @Sex
Σόρρυ που άργησα να απαντήσω Εγώ προς το παρον δεν ξυριζω τιποτα εκτός από τις τρίχες κάτω από τον αφαλό Θα ήθελα και άλλες απαντήσεις (αν γίνεται )και να πείτε κιόλας με ποιον τρόπο λέιζερ κερί ξυραφάκι κλπ... ΥΓ:ξέρει κανείς πόσο πάει το λέιζερ περίπου γιατί το σκέφτομαι για κάποια σημεία για το μέλλον... Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες
Μήνυμα στις 1/8/2018 στις 08:46 @Sex
Γεια σας παιδιά.θα ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια πως προτιμάτε τον αντρα με τρίχα ή χωρίς ?και τα αγόρια ξυριζεστε η όχι? Γράφω και τα σημεία: 1.μασχαλες 2.στερνο 3.κοιλια 4.ποδια (και αν ναι μέχρι που) 5.οπισθια 6.γεννητικα όργανα 7.πλατη/μεση ΥΓ:αν προτιμάτε με τρίχα γράψτε δίπλα στον αντίστοιχο αριθμό (με) και αν προτιμάτε χωρίς γράψτε (χωρίς) Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες
Μήνυμα στις 9/6/2018 στις 16:21 @Κλάψιμο
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με εμενα (για αυτό που ειπες ότι κανεις αναγκαστικα παρεα με κάποιους και με αυτό που ειπες για της σπουδές) Απλώς είναι μερικές φορές που λέω γιατί οι άλλοι γύρω μου να έχουν τόσους φίλους και εγώ όχι. μπορεί να κάνω και εγώ κάτι λάθος δεν ξέρω... Και πολλές φορές με πιάνει κάτι σαν κατάληψη να το πω σαν να μη μου αρέσει η ζωή. Πήγαινε στο θέμα: Μοναξια
Μήνυμα στις 9/6/2018 στις 04:17 @Κλάψιμο
Γεια σας μέλη του φτου. Το πρόβλημα μου είναι τό εξής:νιώθω πολυ μονος και δεν εννοώ από άποψη μόνο ερωτική γιατί ούτε από αυτό γίνεται κάτι αλλά κυρίως δεν έχω φίλους.οταν λέω φίλους εννοώ πραγματικούς.κανω παρέα με κάτι παιδιά από την τάξη μου αλλά δενν υυπάρχει εμπιστοσυνη .δεν έχω δηλαδή να πω τα προβλήματα μου σε κάποιον και να με βοηθήσει με κάποιο τρόπο χωρις δηλ να με κοροιδεβει για τα προβληματα μου και να μη με κραζει πισω απο την πλατη μου και τελικά να απομακρυνθει.πραγματικο φίλο δεν είχα ποτέ έως τώρα και αυτός πιστεύβω ειναι ό λογος που είμαι εσωστρεφής ντροπαλός κλπ.τι να κάνω.πραγματικα έχω ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον και να με βοηθήσει να αντιμετωπίσω διάφορες καταστάσεις,όπως και εγώ να τον βοηθήσω σε ότι χρειαστεί,να περνάμε καλά κλπ. ΥΓ είμαι αγορι και 16.5 χρονών. Πήγαινε στο θέμα: Μοναξια
Μήνυμα στις 27/5/2018 στις 08:22 @Sex
Ευχαριστώ πολύ φίλε!!
Πήγαινε στο θέμα: γκει η στρειτ και συμβουλες...
Μήνυμα στις 24/5/2018 στις 14:16 @Sex
Τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά.Μαλλον χαλιά πήγαν χειρότερα δεν μπορούσαν να πάνε.Αρχικα ειχα αποφασίσει να τον προσεγγίσω πιάνοντας του την κουβέντα με αφορμή ασκήσεις όπως μου είπες. μετά το Πάσχα επειδή δεν θα πήγαινα μέσα στις γιορτές.Οταν όμως ξαναπήγα δεν τον βρήκα την πρώτη εβδομάδα.Λεω εντάξει μπορεί να μην έτυχε να έρθει η να συναντηθούμε θα έρθει την επόμενη αλλά ούτε την επόμενη ήρθε και και ουτω καθεξις.δεκαπέντε του μήνα αυτού τελείωσε η συνδρομή και επειδή θα αρχίσουν οι εξετάσεις και μετά θα αρχίσω καλοκαιρινά και θα πιεστω δεν θα ξαναπάω και ήλπιζα σε αυτόν τον ένα μήνα πριν λήξει η συνδρομή να γίνει κάτι...(αλλά δεν ήρθε)και μου λείπει άσχετα που δεν έχουμε μιλήσει ποτέ νιώθω ότι τον ξέρω πολύ καιρό... τι να κάνω ?θέλω να τον βρω ... Πώς να το αντιμετωπίσω? Τι θα μου προτινες? Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον εντοπίσω? Πήγαινε στο θέμα: γκει η στρειτ και συμβουλες...
Μήνυμα στις 11/4/2018 στις 16:35 @Διάφορα
Ξέρει κανείς?συμβαίνει σε κανέναν άλλον?
Πήγαινε στο θέμα: φωνη
Μήνυμα στις 21/3/2018 στις 16:35 @Sex
Δεν είπα ότι θέλω κατευθείαν να του το πω απλά θέλω να γνωριστούμε αρχικά και να αρχίσουμε να κάνουμε παρέα και μετά αν προκύψει προέκυψε γιατί και εγώ νομίζω ότι είναι στρέιτ(είμαι πολύ απαισιόδοξος και γενικά αυτό με πήγε πίσω και στο παρελθόν με κορίτσια που δεν τις ελεγα ότι τις ήθελα επειδή ντρεπόμουν και για να μην φάω χιλοπιτα)βασικά είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος επειδή θέλω να είμαι στρέιτ αλλά δεν ξέρω τι να κάνω ειλικρινά Ευχαριστώ παντός για την απάντηση με βοήθησες αρκετά!!! Πήγαινε στο θέμα: γκει η στρειτ και συμβουλες...
Μήνυμα στις 21/3/2018 στις 08:05 @Sex
Θα ήθελα με βοηθήσετε να δω τι είμαι και οποίες συμβουλές για έναθθέμα που θα αναλύσω πιο κάτω.καταρχας δεν ξέρω αν είμαι γκέι στρέιτ η μπάι.πριν από ένα χρόνο περίπου ήθελα πολύ ένα κορίτσι το οποίο δεν με ήθελε.δεν της το είπα ποτέ αλλά αυτή το είχε καταλάβει και τελικά έγιναν κάποια πράγματα και δεν ξαναβρέθηκαν ε και ούτε ήθελα πλέον όταν πέρασε κάποιο διάστημα.το θέμα είναι ότι αν και ήθελα αυτό το κορίτσι εμένα μου αρέσει να βλέπω γκέι τσόντες και με αυτές ευχαριστίες μου .τι είμαι??επίσης αυτό που θα αναλύσω τώρα σχετίζεται και με το πρώτο και με το δεύτερο σκέλος της ερώτησης μου.εγω πάω γυμναστήριο για 2 χρόνια περίπου.το τελευταίο διάστημα άρχισε να έρχεται στο γυμναστήριο ένα παιδί που δεν ξέρω πόσο είναι αλλά πάνω κάτω τον κόβω στην ηλικία μου και λίγο μεγαλύτερο(ερχεται μαζι με εναν φιλο του στο γυμναστηριο).αυτος αρχικά μου πέρασε απαρατήρητος αλλά στην συνέχεια μου άρεσε και συνεχίζει να μου αρέσει ακόμα περισσότερο και κάθε φορά που πάω γυμναστήριο θέλω να τον δω.το πρώτο ερώτημα :είμαι γκέι η στρέιτ?το δεύτερο είναι:δεν ξέρω το όνομα του παιδιού αυτού που σας είπα δεν ξέρω τίποτα για αυτον δεν έχουμε μιλήσει ποτέ.πως μπορώ να τον προσεγγίσω και πριν από αυτό υπάρχει κανένας τρόπος να τον βρω στο ινσταγκραμ?(ξέρω ότι έχει ινσταγκραμ επειδή μια φορά είχε το κινητό και είδα ότι ήταν στο ινσταγκραμ). ΥΓ1:είμαι 16 ΥΓ2:σόρρυ για το μεγάλο μηνυμα Πήγαινε στο θέμα: γκει η στρειτ και συμβουλες...
Μήνυμα στις 16/3/2018 στις 08:26 @Διάφορα
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την φωνή μου όταν τραγουδάω.τραγουδαω ψηλά και χαμηλά.είναι σαν να έχω δύο φωνές.οταν τραγουδάω ψηλά ,τώρα τελευταία μου ήρθε στο μυαλό η ιδέα ότι τραγουδάω σαν κορίτσι(είμαι αγόρι 16χρονων)δεν μπορώνα κκαταλάβω τι συμβαίνει και πως είναι το κανονικό??? ΥΓ με βολεύει να τραγουδάω ψηλά.εχω ηχογραφήσει την φωνή μου και στης δύο περιπτώσεις και παρατήρησα ότι είναι εντελώς διαφορετική από ότι την ακούω κατά την διάρκεια που τραγουδάω. Πήγαινε στο θέμα: φωνη |