Μήνυμα στις 17/8/2018 στις 20:41 @Sex
Φιλε μου καλε ο πρωτος εισαι η ο τελευταιος που την εχει τοση ?Ο μεσος ορος ειναι 12 με 15.Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι τελειοι.Και εγω αγχωνομαι για αυτο το θεμα αλλα προσπαθω να ειμαι αισιοδοξος ..Και εκτος απο το μεγεθος μετραει και το παχος Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 16/8/2018 στις 18:20 @Sex
και που ξερεις ρε φιλε ποσο την ειχε ?Σηκωμενη την ειχε η τη μετρησε μπροστα σου?
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 13/7/2018 στις 18:54 @Sex
Chicken Nugget σε ευχαριστω που εγραψες την αποψη σου στο ποστ μου. Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο πεος αισθηση
Μήνυμα στις 6/7/2018 στις 18:45 @Sex
Kingzz και lida σας ευχαριστω που ειπατε την αποψη σας στο ποστ μου .Ειχα διαβασει καπου οτι τα πρωτα πεντε εκαταστα του κολπου ειναι ευαισθητα .Το μεγαλο πεος προκαλει μεγαλη απολαυση επειδη χτυπαει τα τοιχωματα του κολπου Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο πεος αισθηση
Μήνυμα στις 29/6/2018 στις 17:11 @Sex
Ρωτησα μια κοπελα πως αισθανεται μια γυναικα ενα μεγαλο πεος μεσα της.Μου απαντησε οτι ενα μεγαλο πεος χτυπαει τα τοιχωματα του κολπου και αυτος ο πονος προκαλει μεγαλη απολαυση(ενα αισθημα να σε ξεκοιλιαζουνε)Η συζητηση αυτη με εχει επηρεασει οτι δε θα ικανοπιησω ποτε καμια γυναικα
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο πεος αισθηση
Μήνυμα στις 24/2/2018 στις 08:13 @Sex
ποιο ειναι το ιδανικο μεγεθος για σενα ?
Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 1/2/2018 στις 14:08 @Sex
απο την εμπειρια σας (αντρες γυναικας) ενα πεος 15 εκατοστα μπορει να δημιουργησει οργασμο σε μια γυναικα ?
Πήγαινε στο θέμα: πεος 15 εκατοστα οργασμος γυναικας |