Μήνυμα στις 18/1/2019 στις 17:09 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα τιμημένα μέλη του φτου. Είμαι 14, αγόρι και σε σχέση. Το θέμα μου είναι πως εγώ αγαπάω μία άλλη κοπέλα από την τάξη μου αλλά όταν είχα επιχειρήσει να της τα ζητήσω μου είχε απαντήσει: Τιιιι;;;. Το άσχημο είναι πως έχω κολλήσει μαζί της και δεν μπορώ να ξεκολλήσω τα μάτια μου από απάνω της. Είναι τόσο γλυκιά και είναι απλά πανέμορφη. Θέλω πάρα πολύ να τα φτιάξω μαζί της αλλά νμζ είμαι φριεντ ζόουν! Τι να κάνω; Μου έχει δείξει κάποια σημεία θετικά απλά δεν είμαι σίγουρος... Είναι απλά τόσο βασανιστικό που την βλέπω μέχρι και στο όνειρο μου να φιλιόμαστε τόσο ωραία στο στόμα και απλά βασανίζομαι. Για την ακρίβεια δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως την αγαπάω παρά την γουστάρω. Η σχέση μου επίσης είναι από την ίδια τάξη. Άμα την χωρίσω δεν θα είναι μακακία να τα φτιάξω με την """φίλη""" της (αυτή που αγαπάω); Ευχαριστώ πολύ μάγκες μου! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! Πήγαινε στο θέμα: Την αγαπάω, γαμώτο...
Μήνυμα στις 22/1/2018 στις 05:31 @Sex
ΕΓΏ είμαι 14 και την έχω σε πλήρη στύση 11 εκ. Και κανονικά 8
Πήγαινε στο θέμα: Πόσο την παίζετε;
Μήνυμα στις 20/1/2018 στις 19:15 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα. Είμαι14 χρόνων και θέλω να πείσω την μανα μου να αγοράσω ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά χωρίς νικοτίνη.
Πήγαινε στο θέμα: ΗΤ |