Μήνυμα στις 18/1/2018 στις 12:16 @ Κλάψιμο
Σε καταλαβαινω τοσο πολυυυυ!! Σημερα εκανα κι εγω εξαγωγη φρονιμιτη και δεν με επιανε με τιποτα η αναισθησια. Να φανταστεις 4-5 φορες μου εκανε την ενεση και τιποτα. Μονο που εμενα με πηρε περισσοτερο να το βγαλει γιατι ΔΕΝ εβγαινε με τιποτα και ο πονος.. απλα ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ . Τετοιο κλαμα και τετοιο πονο δεν εχω βιωσει ποτε στη ζωη μου. Ο πονος αυτος διηρκησε 45' μεχρι που να βγαλω το δοντι. Βεβαια και αργοτερα με ποναγε αλλα πηρα ενα παυσιπονο και τωρα ειμαι ενταξει! Το σιγουρο ειναι οτι απο τωρα εχω αρχισει να φοβαμαι πολυ τους οδοντιατρους, πραγμα που δεν συνεβαινε πριν και ποτε δεν εχω αντιδρασει ετσι σε γιατρειο!!!!!
Μήνυμα στις 18/1/2018 στις 12:10 @ Κλάψιμο
Έγραψε:(Darkwin@31 Οκτωβρίου 2014)
Πριν απο 4 χρόνια αν θυμάμαι καλά, είχα το ίδιο πρόβλημα. Πήγα, περίμενα στην ουρά, και όταν ήρθε η σειρά μου, μπαίνω και ξαπλώνω χαλαρά. Μου λεει ο γαμάτος γιατρός ότι θα μου κάνει ένεση για να μην πονάω όταν ξεκινήσει η διαδικασία. Μόνο που είχα ένα πρόβλημα. Η ένεση δεν έπιασε καθόλου. Για κάποιο λόγο δεν μούδιαζε το μάγουλο, με αποτέλεσμα να σημφωνήσουμε να βγάλουμε τον φρονιμήτη χώρις ένεση. Είχα τα αρχ..ια να το κάνω. Και το μετάνιωσα. ΠΟΝΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ. Τέτοιο πόνο δεν είχα ξαναζήσει στην ζώη μου. Δεν είμαι τύπος που φωνάζει όταν πονάει κλπ αλλά αυτήν την μέρα, για πρώτη φορά, φώναζα πάρα πολύ. Αυτό κράτησε για 1-2 λεπτά όμως και μετά cool. Με το που έβγαλε το φρονιμήτη, όλα καλά. Δεν είχα και πολύ αίμα. Έβαζα βαμβάκια εκείνη την ώρα και θυμάμαι ήταν μεσημέρι, και το αίμα σταμάτησε το απόγευμα. Μπόρει να σου πει να πιεις κανένα συρόπι ή depon, μόνο και μόνο για να ανακουφιστείς. Δεν στα είπα αυτά για να σε αγχώσω. Είναι 1 λεπτού διαδικασία.Άμα έχεις και badass γιατρό, είσαι κομπλέ.
|