Μήνυμα στις 2/3/2018 στις 08:34 @Διάφορα
Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα έχεις πολλές επιλογές ως προς το τι θα ακολουθήσεις,το θέμα είναι να βρεις κάτι που σου αρέσει να κάνεις. Δηλαδή αυτό που θα διαλέξεις να το αγαπάς και να σου αρέσει γτ θα το κάνεις μια ζωή. Εννοείται πως ακόμα έχεις χρόνο να αποφασίσεις . Μπορείς να σκεφτεις τι θα σου άρεσε νακανεις σίγουρα υπάρχει κάτι που σε ελκύει και το ευχαριστιεσαι. Εάν έχεις κι άλλα ενδιαφεροντα ίσως θα μπορούσες να τα δεις κ πιο επαγγελματικά. Μπορείς να το ψάξεις να δεις τι σχολές υπάρχουν σε τι ειδικότητες κ να δεις τι θα σου άρεσε σαν ιδέα. Μην αγχώνεσαι επειδή δεν είσαι σίγουρος,θα το βρεις !!! Πήγαινε στο θέμα: δεν εχω εναν στοχο αλλα θελω
Μήνυμα στις 1/3/2018 στις 15:59 @Διάφορα
Έβγαλα πριν λίγες μέρες κάρτα στην εθνική και πήγα σήμερα να βάλω τα λεφτά στο λογαριασμό μου από το ΑΤΜ ( και σαν άσχετη) δεν ήξερα ακριβώς τι να πατήσω με αποτέλεσμα να μην κάνω κατάθεση κ να μη βάλω τα λεφτά..οπότε αν ξέρει κανείς τι πατάω μετά το "κατάθεση χωρίς φάκελο" θα με βοηθήσει απίστευτα !! Thanks in advance
Πήγαινε στο θέμα: Ξέρει κανείς πως κάνω κατάθεση χρημάτων
Μήνυμα στις 1/3/2018 στις 15:40 @Sex
Μήπως έφαγες κάτι με λεμόνι;
Πήγαινε στο θέμα: Πιθανότητα εγκυμοσυνης;;;
Μήνυμα στις 1/3/2018 στις 15:35 @Sex
Εμένα προσωπικά όταν το έκανα ( στα 16μου) με πέθανε από τον πόνο. Είχα αρχίσει να φοβάμαι γτ δεν ήξερα αν ητνα φυσιολογικό να πονάω τόσο πολύ.. μάλλον δεν ήταν γτ από όσα άτομα ρώτησα μετά κανένας άλλος δε πόνεσε . Από άλλους ξέρω να σου πω ότι πονάει αλλά όχι πολυ. Μετά εννοείται ότι το ευχαριστιεσαι κ με το παραπάνω . Δεν αιμοραγεις απλά βγάζεις λίγο αίμα. ελάχιστο. Η κατάλληλη ηλικία είναι οπότε νιώθεις εσύ έτοιμη να το κάνεις κ το θες . Δεν νομίζω ότι υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να το πας κάπως εκεί το βρίσκεις αν έχεις όρεξη όμως. Κ εννοείται πως αν δε θες δε θα το κάνεις κ απλά θα αρνηθείς λέγοντας πως δεν είσαι έτοιμη ακόμα για αυτό . Πήγαινε στο θέμα: Σεξ |