Μήνυμα στις 6/3/2018 στις 13:36 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πόσο την έχεις ρε αν επιτρέπεταιΠήγαινε στο θέμα: Καύλα
Μήνυμα στις 6/3/2018 στις 09:10 @Sex
Έχω ακούσει ιστορίες από φίλους ότι τους έπιασε η μαμά τους να αυνανιζονται και άρχισε να του το παίζει και αυτή άσε νομίζω ότι δε θα γίνει τίποτα φυσιολογικό είναι απλά ένα συζητησετο μαζί τους και αυτοί τα ίδια έκαναν στην ηλικία σου αποδεκτή πλιζ ρε
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός και κοινό
Μήνυμα στις 5/3/2018 στις 17:16 @Sex
Τίποτα δεν είπαμε από τότε το καθιέρωσαμε και το κάνουμε κάπου κάπου εσένα σου έτυχε να σε δουν πίστευω ότι δεν είναι τόσο τραγικο
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός και κοινό
Μήνυμα στις 5/3/2018 στις 17:14 @Sex
Δεν είμαστε γκέι και επίσης δε βρίσκω το λόγο να το καλύψεις ντρέπεσε? Φυσιολογικό είναι κατά πρώτον πες μου την ηλικία και κατά δεύτερον γιατί δε ενοχλεί αν φανει
Πήγαινε στο θέμα: Καύλα
Μήνυμα στις 4/3/2018 στις 14:09 @Sex
Εγώ πολλές φορές και φαίνονατε εντονα οπότε με πείρε ο κολλητός μου στο μπάνιο και μου τράβηξε μια μαλακια είμαι 16 πες μου το δικό σου περιστατικό!
Πήγαινε στο θέμα: Καύλα
Μήνυμα στις 4/3/2018 στις 14:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Έμα με είχε πιάσει ο ξάδελφος μου είμαι 16 και αυτός 17 στην αρχή ντράπηκα λίγο αλλά μετά είδα ότι του χε καυλωσει με πλησιάσει λοιπών και μου τον αρπάζει και άρχισε να μου το παίζει και μου πείρε και πιπα το ίδιο έκανα και γω όπου τελειώσαμε μαζί! Από τότε το κάνουμε συχνά αν σε κάλυψα αποδεκτή πλιζΠήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός και κοινό
Μήνυμα στις 26/2/2018 στις 07:01 @Sex
Πόσο χρονών είσαι? Και πόσο την έχεις αν επιτρέπεται
Πήγαινε στο θέμα: Σας την έχει παίξει άλλος?
Μήνυμα στις 25/2/2018 στις 04:18 @Sex
Καλησπέρα λοιπών θέλω την βοήθεια σας είμαι μπερδεμένος χθες ήρθε ο κολλητός μου για sleepoveraki και καθώς είμασταν ξαπλωμένοι αρχήσε να μου τρίβει το πεος πάνω από το σεντόνι εγώ δεν άντεξα και καυλωσα αλλά δε το έδειξα γιατί φοβόμουν δε ξέρω αν το κατάλαβε και μετά μου βγάζει το παντελόνι αρχήσε να μου παίρνει πιπα ώσπου τελείωσα πάνω του τελειώνει και μετά από κανένα 20λεπτο πήγα για μπάνιο ξαφνικά τον βλέπω να γδύνεται και να μπαίνει μέσα και καταλειξαμε να κάνουμε μαζί και τέλος του πείρα εγώ και ο ένας έπαιζε του άλλου γενικά δεν ήθελα να το δείξω αλλά ήταν γαματη φάση η καυλες χτυπούσαν κόκκινο τώρα το ερώτημα μου είναι λέτε να είμαστε gay? Εσάς σας έχει συμβεί πείτε περιστατικά και τέλος πως θα γίνει να το ξανακάνουμε ντρέπομαι να του το πω
Πήγαινε στο θέμα: Gay?
Μήνυμα στις 23/2/2018 στις 14:46 @Sex
Γιατί όχι? Και στην περίπτωση αυτή είναι αδελφός δηλαδή γιατί όχιτο ίδιο αίμα είναι το έχουν να χάσουν
Πήγαινε στο θέμα: Αδερφος με βλεπει ερωτικα |