Μήνυμα στις 7/8/2018 στις 17:00 @Sex
Θέλω γνώμες. Σημερα πηγαμε να το κάνουμε πρωτη φορα με το νεο αγόρι μου και ενω ειχαμε κάνει τα προκαταρκτικά οταν πηγαινε να βάλει το προφυλακτικό του επεφτε. Στεναχωρεθηκε και τα έβαλε με τον εαυτό γτ δεν εκανα τπτ εγώ λάθος και όλα αυτα γτ δεν με ικανοποίησε. Δεν εκανα εγω κατι στραβά το συζητήσαμε. Ειναι 20 χρονών με εμπειρία και δεν του ξανα ετυχε μου είπε. Επίσης είπε οτι μπορεί να ειναι το ότι με την πρωην μακροχρόνια σχεση του το έκανε χωρίς προφυλακτικό δεν ξερω αν αληθευει η αν το είπε ως δικαιολογία. Φοβάμαι μήπως δεν διορθωθεί γτ δεν θελω χωρις προφυλαξη. Πείτε μου τι μπορει να συμβαίνει και τι μπορω να κανω
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με την στύση του
Μήνυμα στις 28/5/2018 στις 18:05 @Sex
Ήμουν με ένα παιδί 1.5 χρονο και πριν 3 μήνες χωρισαμε ξεκάθαρα για μλκιες ενώ αγαπιόμαστε οσο δεν πάει. Αρχίσαμε να μιλάμε από εχθές και είπαμε πολλά ανάμεσα σε αυτά και για τα όσα είχαμε κάνει τον καιρό αυτον που ήμασταν χωριστά. Και εγω ήμουν αλλου και αυτός. Να προσθέσω ότι οι ηλικίες μας είναι εγω 17 και αυτός 18. Επίσης είχαμε ολοκληρώσει. Εμαθα λοιπόν από τον ίδιο ότι με μια κοπέλα που ηταν τον τελευταίο καιρο ολοκλήρωσαν ενώ δεν είχαν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Πληγώθηκα και τα έχασα γτ δεν το περίμενα. Και εγω αλλα και αυτός δεν είχαμε επαφές πριν την σχεση μας. Από εχθές πήγαινε καλά το πράγμα και ίσως ξανα έκανα την προσπάθεια να ήμουν μαζί του αλλα με αυτό που έμαθα τον σιχάθηκα. Ίσως είμαι υπερβολικη αλλα νιωθω οτι δεν θα μπορέσω να έρθω ξανα σε επαφή μαζί του μετα απο αυτος λογω και της κοπέλας που είναι ένα τσολι. Πείτε μου τις γνώμες σας γιατι αλήθεια βρίσκομαι σε αδιέξοδο
Πήγαινε στο θέμα: Πρώην και πισωγυρισμα
Μήνυμα στις 29/3/2018 στις 16:05 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Απλα στο επομενο μνμ του μην απαντήσεις η αν θες να απαντήσεις πες του ότι δεν μπορεις να τον πάρεις αυτήν την φορά για καποιον λόγο και θα κόψει από μόνος του. Δεν εισαι υπερβολικός απο την στιγμή που έχετε προηγούμενα. Δεν εισαι αναγκασμένος να τον παιρνεις καθε φορα εξάλλου.Πήγαινε στο θέμα: Μου ζητανε να τους πηγαινω(αμαξι)
Μήνυμα στις 12/3/2018 στις 14:10 @Sex
Εδω και καποιον καιρο ειμαι με ενα παιδι και εχουμε προχωρήσει μονο στο να μου βαλει δάχτυλο. Θελω να κατεβω αλλα λόγω οτι δεν εχουμε καποιο σπιτι κανουμε οτι κάνουμε σε αμαξι η σε εξωτερικό χωρο. (Απομονωμένα βέβαια) Το θεμα μου ειναι αφου κατέβω και τελειώσει τι θα κανω με αυτο; *δεν θελω να τα καταπιω* Δεν θελω να φανώ αδεξια η να υπάρχει αμηχανία και να χαλασει η ολη στιγμή. Πειτε μου λυσειςς
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό
Μήνυμα στις 13/1/2018 στις 16:45 @Κλάψιμο
Εχω μια σχεση εδώ και 1.5 χρόνο και υπάρχει ενα θεμα. Για το συγκεκριμένο εχω ξανα γράψει στο φορουμ αλλα τωρα το πράγμα εχει φτασει σε αλλο επίπεδο. Θα αναφερω πάλι λοιπον ότι με λίγα λογια το αγορι μου θέλει να εχει στην ζωη του μια κοπέλα τελειως φιλικα και εγω τον πιέζω να μην το κανει περιπου. Και λέω περίπου γτ ενω του εχω πει οτι το έχω δεχτει και μπορει να το κανει επειδη η συγκεκριμένη του εχει σταθει εχω πάλι αθλια συμπεριφορά και θυμωνω με οτι εχει σχεση με αυτήν. Δυστυχώς ειναι απο εκείνες τις γλειφτρες που μονο δίπλα στο ατομο που αγαπας δεν τις θες και που γενικα μονο κακο προκαλουν. Τον εμπιστεύομαι αλλα δεν εμπιστεύομαι εκεινη. Αυτο που με ενοχλει παραπανω ειναι οτι τωρα αν αρχίσουν παλι να βγαινουν θα είναι μονοι τους. Εχω τοση ζήλια που είμαι έτοιμη να τα πετάξω ολα. Τον αγαπάω αλλα και μονο στην σκεψη οτι θα του μιλαει και γενικα θα κανει παρεα μαζι του τρελενομαι. Δεν το δεχομαι ως ατομο αλλα δεν μπορω να τον χασω κιόλας. Δεν μπορω καν να φανταστω τον εαυτο μου χωρις αυτον. Να αναφερω επισης οτι πριν που ειπα αν αρχισουν να ξανα βγαίνουν ειναι επειδή πριν καποιον καιρο επειδη το ειχα ζητησει εγω την πουλησε στεγνα. Εκοψε καθε επαφή μαζί της μεχρι και μπλοκ απο παντου ωσπου μετα απο κανενα 3μηνο μου ειπε οτι τον πιέζω και οτι δεν ειναι κατι τετοιο στον χαρακτηρα του. Ειχαμε χωρισει σε κάποια φαση για αλλον λογο πιο παλια και τοτε αυτη του είχε σταθει και ετσι αποφάσισε να της στείλει και τωρα ειναι να βρεθούν αυτες τις μερες για να μιλήσουν. Πιστεύω αν ήθελε να κανει κάτι μαζι της ειχε τον χρονο αλλα αυτος και πάλι εμένα αναζητούσε οταν ελειπα. Για αυτην φοβαμαι ομως. Χρειαζομαι άμεσα βοήθεια γτ αλήθεια εχω φτάσει σε αδιεξοδο. Εχω μιλήσει σε αρκετα ατομα αλλα δεν βγαζω ακρη πια. *επίσης οποιος πιστεύει οτι θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο απο το να πει μια γνωμη εδω θα με χαροποιουσε πολύ αν θα ήθελε να επικοινωνήσει μαζι μου
Πήγαινε στο θέμα: Αδιεξοδο με την ζήλια
Μήνυμα στις 13/1/2018 στις 13:20 @Θ. Κλημεντίνη
Εχω μια σχεση εδώ και 1.5 χρόνο και υπάρχει ενα θεμα. Για το συγκεκριμένο εχω ξανα γράψει στο φορουμ αλλα τωρα το πράγμα εχει φτασει σε αλλο επίπεδο. Θα αναφερω πάλι λοιπον ότι με λίγα λογια το αγορι μου θέλει να εχει στην ζωη του μια κοπέλα τελειως φιλικα και εγω τον πιέζω να μην το κανει περιπου. Και λέω περίπου γτ ενω του εχω πει οτι το έχω δεχτει και μπορει να το κανει επειδη η συγκεκριμένη του εχει σταθει εχω πάλι αθλια συμπεριφορά και θυμωνω με οτι εχει σχεση με αυτήν. Δυστυχώς ειναι απο εκείνες τις γλειφτρες που μονο δίπλα στο ατομο που αγαπας δεν τις θες και που γενικα μονο κακο προκαλουν. Τον εμπιστεύομαι αλλα δεν εμπιστεύομαι εκεινη. Αυτο που με ενοχλει παραπανω ειναι οτι τωρα αν αρχίσουν παλι να βγαινουν θα είναι μονοι τους. Εχω τοση ζήλια που είμαι έτοιμη να τα πετάξω ολα. Τον αγαπάω αλλα και μονο στην σκεψη οτι θα του μιλαει και γενικα κανει θα παρεα μαζι του τρελενομαι. Δεν το δεχομαι ως ατομο αλλα δεν μπορω να τον χασω κιόλας. Δεν μπορω καν να φανταστω τον εαυτο μου χωρις αυτον. Να αναφερω επισης οτι πριν που ειπα αν αρχισουν να ξανα βγαίνουν ειναι επειδή πριν καποιον καιρο επειδη το ειχα ζητησει εγω την πουλησε στεγνα. Εκοψε καθε επαφή μαζί της μεχρι και μπλοκ απο παντου ωσπου μετα απο κανενα 3μηνο μου ειπε οτι τον πιέζω και οτι δεν ειναι κατι τετοιο στον χαρακτηρα του. Ειχαμε χωρισει σε κάποια φαση και τοτε αυτη του είχε σταθει και ετσι αποφάσισε να της στείλει και τωρα ειναι να βρεθούν αυτες τις μερες για να μιλήσουν. Πιστεύω αν ήθελε να κανει κάτι μαζι της ειχε τον χρονο αλλα αυτος και πάλι εμένα αναζητούσε οταν ελειπα. Για αυτην φοβαμαι ομως. Χρειαζομαι άμεσα βοήθεια γτ αλήθεια εχω φτάσει σε αδιεξοδο. Εχω μιλήσει σε αρκετα ατομα αλλα δεν βγαζω ακρη πια. *επίσης οποιος πιστεύει οτι θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο απο το να πει μια γνωμη εδω θα με χαροποιουσε πολύ αν θα ήθελε να επικοινωνήσει μαζι μου
Πήγαινε στο θέμα: Ζήλια για φιλία
Μήνυμα στις 7/1/2018 στις 22:43 @Θ. Κλημεντίνη
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις και τελικά θα ακολουθήσω την καρδιά μου και θα τον εμπιστευτώ. Ως τωρα δεν μου εχει δώσει δικαιώματα οποτε ας δουμε πως θα παει. Επίσης @Akis2000 το γυαλι ευτυχως δεν ραγισε τελειως και το προλαβα στο τσαφ. Μακαρι να μπορέσω να το διαχειριστώ ολο αυτο το θεμα γιατι ως τωρα ζητούσα αποκλειστικότητα και μονο αλλά κατάλαβα ποσο λαθος ημουν. Το μονο που καταφερα ηταν να πιέζω τον άνθρωπο που με αγαπάει.
Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με την φίλη του
Μήνυμα στις 5/1/2018 στις 15:10 @Θ. Κλημεντίνη
Εχεις απολυτο δίκιο και συμφωνω με οσα λες αλλα γτ δεν ανεφερες κατι για την συγκεκριμένη; Αν ηταν σωστή κοπέλα δεν θα ειχα κανενα θέμα. Γιατι να θελω μια τετοια δίπλα στο ατομο που αγαπω; Ειναι απο εκείνες τις γλειφτρες που ο μονος στόχος ειναι να προκαλούν κακο. Οπως είπα και επάνω εχει μπει ηδη ανάμεσα σε άλλα ζευγάρια. Τα εχω πει ολα αυτα στο αγορι μου και μου λεει πως την ξέρω καλύτερα απο τον καθένα και πως δεν θα αποτελέσει προβλημα. Δεν ξερω πως να το χειριστώ πια..
Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με την φίλη του |