Μήνυμα στις 29/8/2021 στις 12:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Έχω 2 πιρσινκ στα γεννητικά μου όργανα! Το ένα λέγεται φρενουμ και είναι στο χαλινο από το κεφαλάκι μου και με ερεθίζει υπερβολικά...το έχω 1 χρόνο..και το άλλο λέγετε γκι και είναι στο περίνεο και αρκετά κοντά στους όρχεις μου,το έχω κάνα 4 μηνο....Το θέμα σε αυτά είναι να είσαι αποφασισμένος και να διατηρείς την απαραίτητη καθαριότητα για να αποφύγεις μολύνσεις ....με τον καιρό γίνονται ένα με το σώμα σου και σίγουρα το γουστάρεις πολύ και εσύ και αν πετύχεις πιο κινκυ ερωτικό σύντροφοΠήγαινε στο θέμα: Piercing στο πεος
Μήνυμα στις 2/8/2021 στις 14:47 @Sex
Παιδιά είμαι 26 και βαράω 3 με 4 μαλακίες καθημερινα και χύνω.Αν δεν το κάνω μια μέρα νιώθω τα αρχιδια μου βαριά και ένα ελαφρύ πόνο!Εσείς τι ηλικία έχετε και πόσες ρίχνετε? Κάθε φορά βγάζετε ίδια ποσότητα χυσια?
Πήγαινε στο θέμα: Πόσες φορές την μέρα χύνετε?
Μήνυμα στις 9/6/2020 στις 21:04 @Sex
Φίλε μου αρχικά πες μας ηλικία! Καταδευτερον ποσο καιρό το εχεις? Καλό είναι να μην τα πειράζεις και να επισκεφτείς δερματολόγο η ουρολόγο.....αν τα πειράζεις και τα σπας μπορεί να μολυνθεις και να πάθεις χειρότερα! Αν είσαι σεξουαλικα ενεργός μπορεί να είναι κάποιο σεξουαλικό νόσημα ή κάποια αλλεργία από κάποιο προφυλακτικό η λιπαντικό που χρησιμοποιησες....ελπίζω να σε κάλυψα να μου πατήσεις αποδεχτή και να μπορέσω να σου απαντήσω ξανά συντομα μόλις μου λύσεις τα ερωτήματα μου
Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια στο πέος
Μήνυμα στις 1/4/2020 στις 20:08 @Sex
Εγώ καυλώνω με γυναικεία εσώρουχα και τακούνια....να τα μυρίζω να τα χύνω....και γενικά γουστάρω να σνιφαρω εσώρουχα
Πήγαινε στο θέμα: Φετιχ;
Μήνυμα στις 29/3/2020 στις 17:34 @Sex
Λοιπόν φιλαράκια έχω θέμα προς συζητησεις.... πόσοι από εσάς όταν τραβάτε και γενικά στο σεξ βγάζετε πολλά υγρά???και επίσης έχετε καταφέρει ποτέ να ζήσετε 2 φορές σε μια?? Δηλαδή να νομίζετε ότι τελειώσατε και σε δευτερόλεπτα να πετάτε και άλλα χυσια?
Πήγαινε στο θέμα: Πολλά υγρα
Μήνυμα στις 15/12/2018 στις 05:14 @Sex
Παιδες αλλη φαση ο γυμνισμος...νιωθεις πιο απελευθερωμενος...εγω οταν ειμαι σπιτι μονος παντα γυμνος κυκλοφορω!!! Επισης το καλυτερο ειναι να κοιμασαι γυμνος τοσο απο ιατρικης αποψης οτι το οσχεο κραταει την σωστη θερμοκρασια οσο και απο θεμα ανεσης! Τωρα στην παραλια κανω γυμνισμο εδω και 6 χρονια μεγαλη καυλα να νιωθεις τον καυτο ηλιο πανω σου και το νερο της θάλασσας καθως κολυμπάς ασε που πολλες φορες μπορει να χεις και τα τυχερα σου! Γενικα νιωσε ανετα με τον εαυτο σου και το σωμα.σου και απελευθερωσου! Αν σε καλυψα πατα αποδεχτη! Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμό και ομαδικό !!!
Μήνυμα στις 14/12/2018 στις 22:50 @Sex
Παιδια οντως το εκανα σε απιθανα μερη χεχεχε απολυθηκα πριν 3 μηνες και ακομη αναπολω!!!Οσοι εχετε παει πειτε εμπειριεςςς Πήγαινε στο θέμα: καυλες στρατος!
Μήνυμα στις 7/1/2018 στις 16:04 @Sex
Μην ντρεπεσαι ρε φιλαρακι...Αρχικς ποσο ετων εισαι;; Κοιτα συνηθησμενο φαινομενο στην εφηβεια...Ειτε απο περιεργεια ειτε γιατι ειναι πιο ευκολο με εναν φιλο το κανουμε σαν αγορια μας διεγιρει εχουμε και ενα μετρο συγκρισης πιο κοντα μας απο οτι στις τσοντες....και γενικα αξιζει πολυ σαν εμπειρια...Δοκιμασε αν σου προτινει ξανα η προτεινε εσυ...οταν ειστε μονοι σπιτι βαλτε τσοντουλα χαλαρωστε και αυνανιστειται παρεα....θα εχετε ετσι την ευκαιρια να λυσετε και διαφορες αποριες και σιγουρα θα ειστε πιο ανετοι μεταξυ σας
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικός αυνανισμος
Μήνυμα στις 3/1/2018 στις 20:06 @Sex
παιδια με τις καυλες στο στρατο τι γινεται;;ειμαι μεγαλος αυνανασ τουλαχιστον 3 την μερα...εκει πως θα την παλεψω;;;
Πήγαινε στο θέμα: καυλες στρατος!
Μήνυμα στις 3/1/2018 στις 19:26 @Sex
Στο κρεβατι μου γυμνος με τσοντουλα...και χηνω πανω μου...σγνηθως κανω και δειαλλειματα για να βγαλω περισσοτερο σπερμα
Πήγαινε στο θέμα: Πως αυνανιζεστε; |