Μήνυμα στις 6/1/2018 στις 06:15 @Sex
Μαριάννα, σαν άντρας έχω να σου πω το εξής. Κάθε γυναίκα το βιώνει λίγο διαφορετικά οπότε δεν μπορείς να συγκρινεις εύκολα. Πρέπει να τσεκάρεις εσύ το κορμί σου και να μαθεις να το ερμηνεύεις. Οπότε η μεγάλη ευχαρίστηση που λες ότι ένιωσες, δεν ξέρεις ακόμα πόσο μεγάλη είναι δεδομένου ότι δεν το έχεις ξανα αισθανθεί. Μπορεί να είσαι σε θέση να το ανεβάσεις κι άλλο μπορεί και όχι. Το συναίσθημα είναι αντίστοιχο με την ουρηση αλλά δεν ουρείς. Μόλις σου συμβεί δευτερη φορά θα μπορέσεις να συγκρίνεις. Εμένα μου φαίνεται καταπληκτικό που σου συνέβει! Δεν είναι συχνό... Εισαι από τις λίγες! Πήγαινε στο θέμα: Squirting
Μήνυμα στις 6/1/2018 στις 06:03 @Sex
Χαχα... και γω την πρώτη φορά πρωκτικό έκανα και έπαιζαν οι ίδιες απορίες. Μια εβδομάδα μετά το έκανα και κανονικά οπότε το ξεπαρθένιασμα ήταν βέβαιο. Δεν ξέρω πως το κατάφερες με φίλη αυτό. Εμένα ηταν το κορίτσι μου. Μάλλον η φίλη σου δεν σε βλέπει μόνο σαν φίλο.. Πήγαινε στο θέμα: Με πρωκτικο θεωρειται παρθενα ή οχι;;
Μήνυμα στις 6/1/2018 στις 05:58 @Sex
Φίλε! Το αγαπημένο σου μέρος θα γίνει η σκοπιά! Στο στρατό θα ανακαλύψεις πόσο κάφρος είσαι. Θα τον παίζεις σε βρώμικες τουαλέτες, σε αποθήκες μαγειρίων, μέσα στα ρούχα σου. Είναι αστείο που οι γυναίκες για να φτιαχτούν θέλουν "ατμόσφαιρα" και μεις αρκεί απλά να το αποφασίσουμε... Πήγαινε στο θέμα: καυλες στρατος!
Μήνυμα στις 6/1/2018 στις 05:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μου... όλοι τις ίδιες ανησυχίες είχαμε. Επειδή και γω τα πρώτα χρόνια που ανακάλυψα την σεξουαλικότητα μου ήμουν συνέχεια με μια μεζούρα και τον μέτραγα, έχω να σου πώ ότι μου μεγάλωνε μέχρι τα 21. Αν δεν έχεις βγάλει τρίχες στο στέρνο και πυκνά γένια, μάλλον η ανάπτυξη σου δεν έχει σταματήσει. Επίσης, σημαντικό δεν είναι μόνο το μέγεθος αλλά η σκληρότητα. Για να το πετύχεις αυτό, αθλήσου και τρώγε σωστά. Μάθε ότι ο τράχηλος της γυναίκας είναι περίπου στους 12 πόντους και το σημειο G περίπου στους 5 οπότε ήδη με το μέγεθος σου μπορείς να φτάσεις παντού. Κοιτα απλά να τον έχεις σκληρό και να βρίσκεις τα σωστά σημεία.Πήγαινε στο θέμα: Θα μεγαλώσει το πέος μου;
Μήνυμα στις 1/1/2018 στις 17:59 @Sex
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας... Αποφάσισα να το προσπεράσω. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτικό Παρελθόν
Μήνυμα στις 31/12/2017 στις 14:33 @Sex
Ενδιαφέρουσα η προσέγγιση σου και με βοηθάει λιγάκι στη σκέψη μου. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτικό Παρελθόν
Μήνυμα στις 31/12/2017 στις 12:05 @Sex
Αγαπητή Lida. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Θέλω να το δω έτσι και γώ αλλά με βασανίζει η σκέψη. Όχι εγώ ποτέ δεν το έκανα αυτό και γι αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω. Μου είναι άγνωστο. Οπότε με κάνει να νιώθω ανασφάλεια. Το παλεύω μέσα μου αλλά δεν έχω κανέναν να το συζητήσω γιατί νομίζω πως αν το πω σε φίλους μου θα την εκθέσω. Ετσι απλά βασανίζομαι...γι αυτό ήθελα να το μοιραστώ. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτικό Παρελθόν
Μήνυμα στις 31/12/2017 στις 11:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε, αυτό που δεν σου έχει πει κανένας είναι ότι λίγο πολύ οι περισσότεροι το έχουμε περάσει. Σε μένα ηταν το στρες που μου προκαλουσε το προφυλακτικό. Όταν δοκίμασα χωρίς αυτό τότε το ξεπέρασα και τελείωσα με το ζήτημα. Μου πέρασε. Αν έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια υγιή σχέση που δεν θα ανησυχεις για νοσήματα τότε κάντο και συ. Εξέτασε την ιδέα να κάνετε και οι 2 εξετάσεις πρώτα. Είναι πολυ εύκολο και κοστίζει ελάχιστα. Εκτιμώ ότι αυτό θα σε βοηθήσει. Να ξέρεις επίσης ότι το έχω ακούσει παρα πολλές φορές από φίλους και φίλες και συνήθως συμβαίνει όταν ξεκινάει κανείς την ερωτική του ζωή και αισθάνεται άγχος για το αποτέλεσμα. Πρόβλημα υγείας μπορώ να σου πώ σχεδόν με βεβαιότητα ότι δεν έχεις. Θα δεις ότι ο ανδρολόγος δεν θα ασχοληθεί τελικά με το όργανο σου αλλά θα σου κάνει ερωτήσεις σαν ψυχολόγος διότι αυτό είναι και το ζήτημα σου.Δεν χρειάζεσαι φάρμακα... πιες ενα δυο ποτάκια πριν την πράξη και όλα θα ηρεμήσουν μέσα σου. Και να σου πω και κατι τελευταιο που θα το ανακαλύψεις και μόνος σου στην πορεία. Όταν δεν σου σηκώνεται στο κρεβάτι η γυναίκα στρεσάρεται περισσότερο από σένα. Μην εισαι αυστηρός με τον ευατό σου. Δεν τα κάνεις όλα εσύ. Γίνεται και από τους 2 και νιώθει μεγάλη ευθύνη όταν δεν μπορεί να σε διεγείρει. Πήγαινε στο θέμα: Μου πέφτει όταν βάζω προφυλακτικό
Μήνυμα στις 31/12/2017 στις 07:24 @Sex
Καλησπέρα σας, γραφω γιατί τις τελευταίες μέρες έκανα μια νεα σχέση με μια γυναίκα και είμαι ήδη ερωτευμένος. Ρώτησα μερικά πράγματα για το ερωτικό παρελθόν. Γενικά το έκανα πάντα και ήμουν πάντα ανοιχτόμυαλος, δηλαδή δεν τις μέτραγα με το πόσους πήγαν, αλλά με ενδιέφερε να ξέρω αν κάνανε σχέσεις η αν απλά ανζητούσαν το σεξ, αν είχαν φραγμούς αν τιμούσαν τις σχέσεις τους κτλ για να δω αν ειμαστε συμβατοι. Κατά κανόνα δεν ήταν πρόβλημα εκτός από 1 - 2 φορές που άκουσα σοκαριστικά πράγματα. Μεταξύ αστείου και σοβαρού, διότι ανέμενα αρνητική απάντηση, την ρώτησα αν έχει κάνει ποτέ τριο και έλαβα την απάντηση ότι το δοκίμασε με 2 γνωστούς της και μου δήλωσε βέβαια ότι δεν το ξανα αναζήτησε έκτοτε αλλά δεν το μετάνιωσε. Το πρόβλημα μου είναι ότι αδυνατώ να το ξεπεράσω. Το σκέφτομαι συνέχεια και είμαι σε απόγνωση. Δεν το αντέχω και αρρωσταίνω που το σκέφτομαι αλλά την θέλω πολύ. Ήταν ένα ταμπού για μένα και θέλω να το σβήσω από το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Έίμαι 36 ετών και ξανα ερωτεύτηκα μετά από 10 χρόνια και είναι φοβερό αυτό που ζω μαζί της αλλά βασανίζομαι. Δοκίμασα να της μιλήσω αλλά την έκανα να ντραπεί και την στεναχώρησα. Θέλω την γνώμη σας και γράψτε μου και τις ηλικίες σας. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτικό Παρελθόν |