Μήνυμα στις 25/1/2018 στις 01:49 @Sex
Μονο εγω χυνω οπου να ναι; Βαριεμαι να φερνω χαρτι οποτε αδειαζω πανω στην κοιλια μου η αμα τυχει και στο στομα
Πήγαινε στο θέμα: Πόσο την παίζετε;
Μήνυμα στις 21/1/2018 στις 16:13 @Θ. Κλημεντίνη
"Lyric prank". Μη χεσω
Πήγαινε στο θέμα: Μου την πεφτει;;
Μήνυμα στις 13/1/2018 στις 18:53 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση, βοηθησες πολυ. Το πηρα χαλαρα και απαντησα προσπαθωντας να μην φανω ηλιθιος και στην περιπτωση που οντως της αρεσω και στην περιπτωση που με δουλευει. Θα επανελθω αυριο οταν απαντησει
Πήγαινε στο θέμα: Μου την πεφτει;;
Μήνυμα στις 13/1/2018 στις 17:19 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια... Λοιπον, σημερα μου ηρθαν καποια μηνυματα απο μια φιλη μου που γραφουν οτι δεν μπορει χωρις εμενα κι οτι θελει να μου πει πως της αρεσω και τετοια... Το θεμα ειναι πως πρωτον δεν την ειχα δει ερωτικα ποτε και δευτερον δεν ξερω κι αν τα εννοει αυτα. Δηλαδη δεν καταλαβαινω αν τα λεει αυτα αληθινα η μου κανει πλακα με την παρεα της ασπουμε και περιμενει ξερω γω να δει την αντιδραση μου... Τι θα κανατε στη θεση μου;; Τι θα απαντουσατε;;; Πήγαινε στο θέμα: Μου την πεφτει;;
Μήνυμα στις 5/1/2018 στις 18:15 @Sex
Πονάς στο περπάτημα και σε συγκεκριμένες στάσεις ή υπάρχει ενόχληση Έτσι κι αλλιως; Θα μπορούσε να είναι αρκετά πράγματα, κήλη όπως είπε το παιδί πιο πάνω, με αντανακλαστικους πόνους στον όρχη, φλεγμονή κλπ. Για να δεις μόνος σου πίεσε στο σημείο που υπάρχει ένα κόκαλο λίγο αριστερά από το πεος. Εάν πονάς εκεί μπορεί να είναι κάποια φλεγμονή στον όρχη. Για να είσαι ήσυχος όμως πήγαινε σε έναν γιατρό για καλό και για κακό
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος από αριστερά
Μήνυμα στις 2/1/2018 στις 07:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Περαστικά! Έτσι ξαφνικά σε έπιασε, δλδ δεν είχε προηγηθεί κάτι, ατύχημα ή κάτι άλλο;Πήγαινε στο θέμα: Αφαίρεση όρχη
Μήνυμα στις 30/12/2017 στις 13:48 @Sex
Γεια σας ηθελα να ρωτησω τι μεγεθος προφυλακτικου ταιριαζει σε πεος με περιφερεια 14 εκ και τι μαρκα προτεινετε
Πήγαινε στο θέμα: Τι μεγεθος προφυλακτικου μου ταιριαζει;
Μήνυμα στις 30/12/2017 στις 13:41 @Sex
Στο μπανιο νιωθω αβολα. Προτιμω στο κρεβατι για να μαι χαλαρος και χυνω πανω μου συνηθως
Πήγαινε στο θέμα: Πως αυνανιζεστε; |