Μήνυμα στις 26/1/2018 στις 16:41 @Sex
Γεια σας παιδιά μετά από καιρό πάλι εδώ είχα κάνει ένα ποστ πριν καιρό λέγοντας ότι έχω στυτική δυσλειτουργία ..πήγα στον γιατρό λοιπόν (ανδρολογο-ουρολογο) και αφότου με εξέτασε οργανικά είδε ότι είμαι καλα.Επειτα με έβαλε να κάνω κάποιες εξετάσεις και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα γέλασε και μου είπε αποκλείεται να έχω στυτική δυσλειτουργία και ότι το πρόβλημα μου είναι ψυχολογικό.Βεβαια απο το πρώτο ραντεβού μετά από κάποιες ψυχολογικού είδους ερωτήσεις που μου έκανε το είχε περίπου καταλάβει αλλά του είπα να κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις για να είμαστε σίγουροι και τις έκανα...κάθε φορά που πήγαινα να βάλω προφυλακτικό έχανα της στύση μου αυτό ήταν το πρόβλημα και μου έδωσε κάποια χάπια για να συνηθίσω τη χρήση του προφυλακτικού αλλά πιο πολύ μου είπε ότι πρέπει να ξεπεράσω αυτή τη φοβία που έχω και να είμαι χαλαρός.Τα χάπια έχουν βοηθήσει και κάνω κανονικά σεξ με την κοπέλα μου αλλά παντα σκέφτομαι ότι κάτι θα πάει στραβά.. Καμιά συμβουλή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Πήγαινε στο θέμα: ψυχολογικο
Μήνυμα στις 30/12/2017 στις 07:46 @Sex
Καλησπέρα yoursolution ευχαριστώ για την απάντηση! Έκλεισα ήδη σήμερα ραντεβού σε χειρουργό ανδρολογο-ουρολογο το είπα στους γονείς μου γτ υπήρχε πρόβλημα οικονομικό όπως είπες . Όσο αφορά την ψυχολογία μου είμαι πολύ ψύχραιμος και έχω τη στήριξη της κοπέλας μου και των γονέων μου καθώς και του κολλητού μου! Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι στη ζωή για πράγματα που φτιάχνονται,βασικά δεν κάνει να αγχώνεσαι γενικά αλλά τεσπα... Ευχαριστώ :) Πήγαινε στο θέμα: Μου πέφτει όταν βάζω προφυλακτικό
Μήνυμα στις 29/12/2017 στις 19:47 @Sex
Ευχαριστώ και τους 2 για την απάντηση..φίλε Σάκη δεν νομίζω το θέμα να είναι ψυχολογικό αν και δε ξέρω..πάντως κάθε φορά που είναι να κάνω σεξ δεν αγχώνομαι εκτός από τις πρώτες μου φορες,γενικά η στύση μου δεν είναι καλή απ' ότι έχω παρατηρήσει και επίσης δεν έχω πρωινή στύση...Λίντα το βιαγκρα λογικά θα βοηθούσε όπως και άλλα χάπια σαν το βιαγκρα αλλά νομίζω πως θέλουν συνταγή γιατρού και δεν έχω πάρει ποτέ γτ φοβάμαι κιόλας να κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να κάνω εξετάσεις πρώτα και φέρνουν πολλές παρενέργειες
Πήγαινε στο θέμα: Μου πέφτει όταν βάζω προφυλακτικό
Μήνυμα στις 29/12/2017 στις 14:28 @Sex
Γεια σας παιδια με λενε Γρηγορη ειμαι 21 ετων και προσφατα ανακαλυψα αυτο το φορουμ και ηρθε η σειρα μου να μοιραστω το προβλημα μου μαζι σας.Λοιπον το προβλημα μου ειναι οτι εχω στυτικη δυσλειτουργια.Πως το ξερω;Καταρχην δεν εχω παει σε γιατρο να το πω απο τωρα .Λοιπον 3 χρονια πριν πηγα να κανω σεξ με μια κοπελα που την ηθελα και με ηθελε αναπτυχθηκαν συναισθηματα και οταν ηρθε η ωρα της σεξουαλικης πραξης εβαλα προφυλακτικο και μεχρι να σηκωθω για να ολοκληρωθει το πραγμα εχασα τη στυση μου. Δεν με πηρε απο κατω προσπαθησαμε ξανα προσπαθησαμε αλλα καθε φορα τα ιδια ειχα στυση απλα οχι δυνατη ωστε να ολοκληρωθει η πραξη.Τελειωσαμε με την κοπελα και μετα απο 1 χρονο προσπαθησα με αλλη και παλι τα ιδια και τωρα με μια τριτη παλι μετα απο καιρο και παλι τα ιδια. Βαζω προφυλακτικο και χανω τη στυση εντελως. Εχω απογοητευτει εντελως και θελω να το αντιμετοπισω....πρεπει σιγουρα να παω σε γιατρο αλλα δεν ξερω σε τι γιατρο και πως να το πω στους γονεις μου. Ειχε κανεις αυτο το προβλημα ; Ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: Μου πέφτει όταν βάζω προφυλακτικό |