Μήνυμα στις 5/1/2018 στις 08:56 @Sex
Φιλε μου εχεις φυσιολογικο πεος μπορει να μεγαλωσει λιγο ακομα μεχρι τα 18 σου.Τωρα αν θα ικανοποησεις κοπελα που εχει εμπειριες αυτο δεν σχετιζεται απαραιτητα με το μεγεθος μπορεις να ευχαριστισεις μια γυναικα χωρις καν να βγαλεις το παντελονι σου.Το θεμα ειναι να ξερεις να το χεριζεσαι.
Πήγαινε στο θέμα: Θα μεγαλώσει το πέος μου;
Μήνυμα στις 5/1/2018 στις 08:53 @Sex
Ευχαριστω Ακη για την πολυ ωραια απαντηση σου.Οχι δεν ειναι τρολ,και καταφερα να μπω γιατι δεν εχω και πολυ μεγαλο πεος και με την σωστη λιπανση εγινε.Με βοηθησες αρκετα με τα λεγομενα σου.
Πήγαινε στο θέμα: Με πρωκτικο θεωρειται παρθενα ή οχι;;
Μήνυμα στις 3/1/2018 στις 17:44 @Sex
Καλησπερα παιδια εχω μια απορια,με την κολλητη μου καναμε μπανιο μαζι και ειχαμε καυλες,μας βγηκε και βγαλαμε της ορεξεις μας μεταξυ μας.Μου εκανε στοματικο μετα της εκανα εγω οταν πηγα να της το κανω μου ειπε πως δεν θελει απο μπροστα γιατι φοβαται δεν εχουμε προφυλακτικα το αιμα κτλ.... Μετα απο συζητηση καταληξαμε να το κανουμε απο πισω οπως και εγινε.Τωρα ειναι παρθενα ή οχι;;Εχω μπερδευτει...
Πήγαινε στο θέμα: Με πρωκτικο θεωρειται παρθενα ή οχι;;
Μήνυμα στις 3/1/2018 στις 17:38 @Sex
Φιλε Ακη σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Αυτα που μου ειπες τα βρηκα πολυ λογικα και με βοηθησαν να καταλαβω τελειως πως το γυμνο σωμα ειναι τελειως φυσιολογικο .Οσο για το αν ημαστε τσιμπημενοι δεν ειχες και αδικο διοτι σημερα καναμε μπανιο μαζι και τα πραγματα εξελιχθηκαν σε στοματικο και μετα πρωκτικο ;) αλλα μετα συμφωνησαμε να μην κανουμε σχεση για να μην χαλασει η φιλια μας απλα αν ξανατυχει θα ξανα εκτονωθουμε μεταξυ μας.Οσο για τον γυμνισμο στην θαλασσα σκοπευω να το δοκιμασω μου ακουγεται πολυ απελευθερωτικο και πολυ καλη φαση.
Πήγαινε στο θέμα: Εχετε εμπειριες γυμνισμου;;
Μήνυμα στις 2/1/2018 στις 17:37 @Sex
Καλησπερα Παιδια και καλη χρονια!Το ερωτημα μου ειναι εχετε δει ποτε φιλο ή φιλη σας γυμνο/γυμνη ή να εχει δει αυτος εσας καταλαθος ή επιτηδες;Εγω προσωπικα εχω δει γυμνο τον κολλητο μου οταν ειχαμε αυνανιστει παρεα και πριν λιγες μερες την κολλητη μου που ειμαστε πολυ κοντα και ανοιχτοι σε τετοια θεματα ειπαμε να γδυθουμε τελειως απλα ο ενας μπροστα στον αλλο και οταν κατσαμε λιγο ολογυμνοι απεκτησα στυση και μου ειπε να παω στο μπανιο να ξαλαφρωσω.Επισης ποιες ειναι οι αποψεις σας πανω στο θεμα του γυμνισμου το βρισκετε φυσιολογικο ή οχι και γιατι.
Πήγαινε στο θέμα: Εχετε εμπειριες γυμνισμου;;
Μήνυμα στις 29/12/2017 στις 19:31 @Sex
Καλησπερα παιδια,το ερωτημα μου ειναι πως αυνανιζεστε.Π.χ σε μπανιο,δωματιο με ρουχα χωρις κτλ.Εγω προσωπικα συνηθως οταν ειμαι μονος στο σπιτι στο δωματιο μου κλειδωμενη η πορτα τελειως γυμνος(οταν φοραω ρουχα δεν μου ειναι τοσο ευκολο)με πορνο στο pc σε χαμηλη ενταση βεβαια με μια πετσετα διπλα μου.Ααα και προτιματε να τελειωνετε σε χαρτι ή πανω σας; Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πως αυνανιζεστε;
Μήνυμα στις 28/12/2017 στις 14:33 @Sex
Ευχαριστω πολυ με βοηθησατε αρκετα!!
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος με κολλητο-Αγχος Απορια
Μήνυμα στις 27/12/2017 στις 07:06 @Sex
Καλησπερα,Θελω να σας γραψω για κατι που εγινε και με απασχολει.Πριν μερικες μερες ημασταν με τον κολλητο μου σπιτι μου (ειμαστε και οι δυο 13,5) και μου εριξε την ιδεα να βαλουμε πορνο στον υπολογιστη μιας και ημασταν μονοι σπιτι ειδαμε μερικα βιντεο και σε καποια φαση μου λεει σβησε το φως και δωσε μου το μαξιλαρι θελω να τραβηξω επειγοντως και ντρεπομαι,ετσι και εγινε και τελικα τραβηξα και εγω ωσπου και οι δυο τελειωσαμε στα μαξιλαρια πανω.Την επομενη μερα ηρθε να κοιμηθει σπιτι μου μιας και οι γονεις μου λειπαν 2ημερο και το βραδυ που καθομασταν σπιτι μου εβαλε τσοντες παλι και εγω του ειπα να γδυθουμε τελειως και να τραβηξουμε αν και ανησυχουσα πως θα τον εχω μικροτερο μιας και τον εχω 13 σε στυση τελικα ιδιο μεγεθος ειχαμε.Τραβηξαμε μια ωραια μαλακια ωσπου χυσαμε,μετα απο κανα μισαωρο μπηκε να κανει μπανιο και με φωναξε μεσα,εγω πηγα και τον ειδα μεσα στην μπανιερα ολογυμνο να τον παιζει και με ρωτησε αν θα του την επαιζα για λιγο,εμενα δεν με χαλαγε η ιδεα και τελικα καναμε μπανιο μαζι και παιξαμε ο ενας του αλλουνου (βεβαια δεν χυσαμε ο ενας στον αλλο).Ολη η αυτη η εμπειρια μου αρεσε τρελα μπορω να πω και κανονιζουμε να το ξανακανουμε αλλα αυτο σημαινει πως ειμαστε ομοφυλοφιλοι η μπαι μας αρεσουν τα κοριτσια και στους δυο αλλα εχω μπερδευτει με το τι ειμαι και σκεφτομαι πως δεν θα μου αρεσε με αλλον αντρα κατι μονο με αυτον να τραβαμε μαζι.Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο ,αν μπορει καποιος να μου απαντησει στην απορια μου!Ευχαριστω καλες γιορτες!!
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος με κολλητο-Αγχος Απορια |