Μήνυμα στις 14/12/2017 στις 19:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Η αλήθεια είναι ότι και εγώ πιστευω ότι όλα αυτά περί τεράτων είναι μπούρδες. Τα Δευτέρα ξαδέρφια είναι σαν να χτυπάς δίπλα στο γείτονα ένα πράγμα και να σ λένε δεν μπορείς να κανεις κάτι μαζί του.. Αφού το θέλατε και οι δυο καλά κάνατε.. Εγώ έχω χρόνια που καταπιέζω τον εαυτό μου και προσπαθώ να καταπιώ ότι μ αρέσει ένας δεύτερος μου ξάδερφος αλλά μεγάλο λάθος.. Απλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να πάει παρακάτω εύκολα κι αυτό γιατί οι οικογένειες θα γίνουν άνω κάτω..Πήγαινε στο θέμα: Δευτερος ξαδερφος
Μήνυμα στις 14/12/2017 στις 09:25 @Sex
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση.. Το θέμα είναι ότι ξέρω σίγουρα ότι σχέσεις είχε. Δεν είναι παρθένος.. παρόλα αυτά αυτό είναι που κάνω δίνω χρόνο και απόλυτη κατανόηση για να νιώσει πιο άνετα.. απλά προβληματίζομαι Γτ κάθε φορά αυτός ξεκινάει την όλη διαδικασία και μετά τίποτα.. Ήθελα επίσης να ρωτήσω Γτ ως άντρες θα έχετε μια πιο σωστή γνώμη.. αν ας πούμε ξεκινήσω εγώ το παιχνίδι.. προσπαθησω να τον χαλαρώσω η ακόμα και να του κλείσω το στομα Γτ εκεί του βγαίνει η όλη αμηχανία και να πάρω εγώ το πάνω χερι.. θα σκεφτεί ότι είμαι καμία πουτανα; Αυτό δεν θέλω!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον βοηθήσω
Μήνυμα στις 14/12/2017 στις 08:27 @Sex
Καλησπεραα, Λοιπον είναι η πρώτη μου φορά εδώ και θέλω τη βοήθεια σας άμεσα.. είμαι 22 και αυτός που βγαίνω 24.. θα μπω κατευθείαν στο θέμα.. Βγαίνουμε σαν κάτι παραπανω από φίλοι εδώ και ένα μήνα αλλά σχεδόν καθημερινά.. Το πρόβλημα είναι ότι πριν και μέρες φτάσαμε στο σημείο του να έρθει σπίτι μου πρώτη φορά για ταινία.. και είδαμε ταινία στ αλήθεια. Ναι! Ενώ με άναβε και έκανε κινήσεις ξαφνικά απλά σταματούσε ενώ ας πούμε προσπάθησα και δεν έγινε τίποτα.. μου εξήγησε μέσα στις μέρες ότι λέει δεν λειτουργεί έτσι και αγχώνεται.. και όντως χθες καταλήξαμε πάλι σπίτι του και πάλι τζίφος.. εγώ προσπάθησα να τον ανάψω με διάφορους τρόπους.. αυτός όμως μαγκωμένος και συνέχεια να μιλάει λέγοντας διαφορά και δίνοντας μια αμηχανία στην όλη φάση.. Αυτος μόνο που δεν έτρεμε από το αγχος και το εργαλείο τπτ ούτε που σηκώθηκε καθόλη την διάρκεια και παρά τις προσπάθειες μου..η βραδιά τελείωσε λέγοντας μου ότι αγχώνεται και να μην κατηγορώ τον εαυτό μου... τι στο καλο πρέπει εγώ να κάνω τώρα; Με έχει αφήσει 3-4 φορές μπουκάλα 😝 βοηθήστε με Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον βοηθήσω |