Μήνυμα στις 15/11/2018 στις 08:18 @Sex
Ευχαριστω για την απαντηση. Μια ακομι ερωτιση με αφρο που ξυριζεις το μουστακι-γενιαδα;; Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα πεους
Μήνυμα στις 13/11/2018 στις 16:06 @Sex
Για σας αγαπητα ατομα του φτου. Εχω καπιες αποριες σχετηκα με το ξυρησμα πεους. Αρχηκα πως τον ξυριζει καπιος; Ακομι για πιον λογο καπιος θελει να τον ξυρισει; Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα πεους
Μήνυμα στις 2/4/2018 στις 07:37 @Sex
Ευχαριστω για την βοηθια
Πήγαινε στο θέμα: Τελικα ειναι φοβος ή οχι;
Μήνυμα στις 29/3/2018 στις 07:37 @Sex
Για σας ανθρωποι του φτου θα μπω με την μια στο θεμα μου. Το θεμα που εχω ειναι οτι φοβαμαι να κατεβασω το πετσακι που εχει το κεφαλι του πουλιου μου για νομιζω οτι θα μινει εκει. Τελικα ειναι μονο ο φοβος μου ή οχι;;;;
Πήγαινε στο θέμα: Τελικα ειναι φοβος ή οχι;
Μήνυμα στις 27/12/2017 στις 09:05 @Sex
Κοιτα δεν εισαι αμοφυλοφιλος. Ολοι εχουν τραβιξει μαλακια με παρεα, για αυτο μην ανισηχεις. Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος με κολλητο-Αγχος Απορια
Μήνυμα στις 16/12/2017 στις 02:09 @Θ. Κλημεντίνη
Κανενας;
Πήγαινε στο θέμα: Eχετε κανει ποτε καμακι;
Μήνυμα στις 14/12/2017 στις 14:37 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια οπως λεει και ο τιτλος εχετε κανει ποτε καμακι; Αν ναι πως ηταν; Πως γινετε το καμακι;
Πήγαινε στο θέμα: Eχετε κανει ποτε καμακι;
Μήνυμα στις 14/12/2017 στις 09:07 @Sex
Ειμαστε φιλοι 5 χρονια μου λεει συνεχος οτι τρελενετε μαζι μου. Δεν μου το λεει σε ενοχλητικο βαθμο. Επισης, δεν το ειχε ξανακανει αυτο παλια και δεν νομιζω να του αρεσουν τα αγορια, αλλα μονο με εμενα το παθαινει αυτο. Εγω δεν νιωθω κατι για αυτον αλλα ναι θα συνεχιζα να κανω παρεα μαζι του
Πήγαινε στο θέμα: Help!
Μήνυμα στις 14/12/2017 στις 09:05 @Sex
Ειμαστε φιλοι 5 χρονια μου λεει συνεχος οτι τρελενετε μαζι μου. Δεν μου το λεει σε ενοχλητικο βαθμο. Επισης, δεν το ειχε ξανακανει αυτο παλια και δεν νομιζω να του αρεσουν τα αγορια, αλλα μονο με εμενα το παθαινει αυτο. Εγω δεν νιωθω κατι για αυτον απλα τον συμπαθω φιληκα και ναι θα συνεχιζα να κανω παρεα με αυτον. Πήγαινε στο θέμα: Help! |