Μήνυμα στις 10/6/2018 στις 07:49 @Sex
Καλησπέρα. Εδώ κ καιρο μιλάω μέσω μηνυμάτων μ ένα κορίτσι το οποίο το γνωριζω πολλά χρόνια,πηγαίναμε κ ίδιο σχολειο μέχρι π τελείωσαν περσυ.αυτη είναι 18 εγώ 19..εγώ θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί της κ πιστεύω ότι μ θέλει αν κρίνω από τα μηνύματα . Πείτε μ τι να κανω Πήγαινε στο θέμα: Σχέση με κοπελα
Μήνυμα στις 3/12/2017 στις 04:22 @Sex
Πάω κολυμβητήριο και όταν αλλάζω έχω τ εξής θέμα. Σ χαλαρή κατάσταση το πεις μου είναι φυσιολογικό ούτε μικρό ούτε μεγάλο.ομως μόλις βγαίνω από το κολυμβητήριο και πάω στα ντουζ να βγάλω μαγιό ώστε να κάνω μπάνιο το πέος μ είναι παρά πολύ μικρό. Μόλις σιγά σιγά μπανιριζομαι επανέρχεται στη φυσιολογική του κατάσταση (όχι σε στύση). Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; διότι ντρέπομαι αρκετά στην αρχή π είναι αρκετά μικρό Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμός αποδυτηρια
Μήνυμα στις 27/11/2017 στις 07:05 @Sex
Πως τη μέτρησες τη περιφέρεια;
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πεους
Μήνυμα στις 27/11/2017 στις 02:35 @Sex
Έννοιες κάποιον φίλο σου να τον δεις καυλωμενο γυμνό ;
Πήγαινε στο θέμα: Διάφορες κ@υλες
Μήνυμα στις 27/11/2017 στις 02:33 @Sex
Πω ατυχια. Και ειδικά την ώρα π εχυνες...Τι έκανες και τι σ είπε; Πήγαινε στο θέμα: Σας έχουν πιάσει να το παίζετε;
Μήνυμα στις 26/11/2017 στις 17:50 @Sex
Είσαι 13 χρόνων και την 17;; Ρ φικε πολύ μεγάλη για την ηλικία σου Θ φτάσει κάνε 20εκ. Αν είναι κ χοντρή αρκετά (πόση περιέφερε θα έχεις) θα τις δυσκολευτείς τις γυναίκες Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πεους
Μήνυμα στις 26/11/2017 στις 08:38 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πες και τα προσόντα σου για να ενδιαφερθούν οι γυναίκεςΈτσι πιστεύω ότι θέλουν 😎 Καλή επιτυχια Πήγαινε στο θέμα: Άντρας ψάχνει γυναίκα
Μήνυμα στις 26/11/2017 στις 06:10 @Sex
Καλησπέρα.. Έχω παρατηρήσει ότι άλλες φορές μ σηκώνεται αρκετά γίνεται πιο σκληρή και πιο χοντρή ενώ άλλες φορές ειδικά αν τη σηκώσω από μόνος μου δλδ όχι αυθόρμητα δεν είναι τόσο σκληρή η στύση. το έχετε πάθει και τι έχετε να πείτε; Γνωρίζετε πως μπορεί να επιτευχθεί περισσότερη σκληρότητα στη στύση; Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Διάφορες κ@υλες
Μήνυμα στις 26/11/2017 στις 05:43 @Sex
Και κάτι ακόμη Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ λιπαντικό durex στον αυνανισμό και πως σ φάνηκε; Και τέλος,όπως είπες και εσυ τον έχεις 14-15 εκ.,αν έχεις πάει με κοπέλα ακόμη σ έχει κάνει κάποιο σχόλιο; Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος προφυλακτικου
Μήνυμα στις 26/11/2017 στις 05:39 @Sex
Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Τα sensitive durex πως τα κόβεις; Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος προφυλακτικου |