Μήνυμα στις 29/11/2017 στις 00:32 @Sex
Σωστη η μαμα! Ειναι καλο ν κανεις τον αλλο ν νοιωθει ανετα! Μπραβο της!
Πήγαινε στο θέμα: Σας έχουν πιάσει να το παίζετε;
Μήνυμα στις 24/11/2017 στις 07:24 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εχω παρατηρηση οτιΠρωτον οσο πιο πολυ καιρο κανεις να χυσεις βγαζεις πιο πολυ! Δευτερον οτι οσο πιο πολυ ωρα μενεις καυλωμενος χωρις ν χυνεις μετα χυνεις κ πιο δυνατα κ πιο πολυ! Εννοω αν μπορεσεις ν κρατηθεις να τον παιζεις χωρις ν χυσεις ας πουμε καμια ωριτσα ξερεις ν ξεκινας κ οταν κοντευεις ν το ηρεμεις ας πουμε για καμια ωριτσα η κ παραπανω χυνεις πιο πολθ κ πιο δυνατα! Για δοκιμασε το Πήγαινε στο θέμα: Εσπερματωση
Μήνυμα στις 24/11/2017 στις 07:21 @Sex
Χαιρομαι να εχω την γνωμη μιας γυναικας για αυτο το θεμα! Κ χαιρομαι ακοκα περισσοτερο να ακουω οτι σας αρεσει να μας προκαλειτε κ οτι σας αναβει! Αρα ν μην νοιωθω σαν "ανωμαλος" που τρελαινομαι να σαε βλεπω με κολαν! Σας αρεσει κ εσας εεε? Χαχα
Πήγαινε στο θέμα: Κολαν
Μήνυμα στις 23/11/2017 στις 03:42 @Sex
Καλημερα! Προσφατα ανακαλυψα αυτο το forum κ μ αρεσε αρκετα! Ηθελα να μοιραστω κ εγω ενα θεμα μου! Τρελαινομαι ν βλεπω ν φορανε κολαν οι κοπελες! Σε σημειο που μππρει ν πετυχω στο δρομο κ ν μου σηκωθει! Ειδικα αν εχουν κ λιγο πιο πεταχτο κωλο αναστατωνομαι απιστευτα! Καλα τα τζιν κ τα σορτακια αλλα ενα στενο κολαν με τρελαινει! Αναρωτιεμαι λοιπον αν κ αλλοι εχουν το ιδιο "φετιχ"! Θα θελα πολυ να ακουσω τη γνωμη των αλλων εδω! Επισης θα με ενδιεφερε πολυ η γνωμη τον κοριτσιων εδω μεσα! Αληθεια φορατε τα κολαν γιατι ειναι ανετα η γτ ξερετε οτι σας κανουν πιο σεξυ κ θα σας χαζευουν πιο πολυ τα αγορια? Πήγαινε στο θέμα: Κολαν |