Μήνυμα στις 30/11/2018 στις 13:41 @Sex
ΑΑ ξεχασα αυτο που ανεφερες δεν συμβαινει στο κανονικο σεξ διοτι εκεινει την ωρα θα εισαι φουλ καυλωμενος πριν προλαβεις καν να φορεσεις προφυλακτικο.
Πήγαινε στο θέμα: Τσοντα vs κανονικο
Μήνυμα στις 30/11/2018 στις 13:37 @Sex
φιλε μου Lyrikosrapsodos αυτο που λες το εχω παθει και εγω πολλες φορες βλεπω τσοντα καυλωνω και δεν εχω ορεξη να την παιξω. πιστευω πως πρεπει να κανεις λιγο κρατη σταματα λιγο να την πεζεις για ενα μικρο χρονικο διστημα και θα δεις θα εχεις μεγαλυτερη ορεξη για τσοντες και για παιξιμο . επισης πρεπει να προσεχεις γτ η τσοντα μπορει να σου προκαλεσει προβλημα στο μελον με την σχεση σου. αν σε καλυψα πατα ΑΠΟΔΕΚΤΗ Πήγαινε στο θέμα: Τσοντα vs κανονικο
Μήνυμα στις 22/2/2018 στις 16:06 @Sex
καλησπερα εγω φιλε μου ειμαι 17 χρονων και την εχω 16 εκ. και παχος 11-12 Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 31/1/2018 στις 08:02 @Διάφορα
γεια σας ειμαι 16 χρονων και θελω να ξεκινησω γυμναστικη στο σπιτι για γραμωση κοιλιακων και μυων ωστε μεχρι το καλοκαιρι να εχω γινει ( τουμπανο) συγνωμη και για την εκφραση . μπορειτε να μου πειτε ιδεες η καποιο προγραμμα που χρισημοποιητε και ειναι αποτελεσματικο ευχαριστω εκ τον προτερον Πήγαινε στο θέμα: γυμναστικη
Μήνυμα στις 31/1/2018 στις 07:51 @Sex
γεια σας ειμαι 16 χρονων και θα ηθελα να που πειτε κανενα καινουργιο τροπο για να αυνανιζομαι
Πήγαινε στο θέμα: καινουργιος τροπος αυνανισμου
Μήνυμα στις 29/1/2018 στις 07:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:εγω το εχω δοκιμασεικαποτε ειχα παρει καποτα και αυνανιστικα ηταν καταπληκτικο διοτι μονο απο την σκεψη για το τι θα κανω μου ειχε σηκωθει ( καγκελο) επισης ειχε πανω ενα ειδος λιπαντικου που το εκανε ακομα πιο απολαυστικο Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος-προφυλακτικο |