Μήνυμα στις 9/3/2018 στις 18:23 @Sex
Λοιπον δεν ειμαι ιδικος στο θεμα αλλα επειδη το εχω ψαξει ενας τροπος ειναι καταρχας να βρεις καπου να το κανεις χωρις αγχος και να δωσεις χρονο στον εαυτο σου τι εννοω απο το να αρχισεις κατευθυαν αρχισε να χαιδευεις εκεινη την περιοχη ξαι γενικος το σωμα σου βαλε να δεις την τσοντα περιμενε λιγο ε και οταν δεν αντεχεις αλλο ξεκινα θα δεις θα ειναι και πολυ πιο απολαυστικο πιο μεγαλη ποσοτητα πιο εντονη αισθηση μετα εκει που θα την παιζεις κανε μια διακοπη οχι να σου μαραζοσει απλα να χαλαρωσεις ξανα παλι αυτο αν το κανεις καθε φορα που την παιζεις στο εγκιουμε θα μεγαλωσει η διαρκεια και εγω ετσι ειμουν και τωρα αντεχω καπου στα 10 λεπτα και θα ειναι και πιο ωραια εμπειρια
Πήγαινε στο θέμα: Προωρη εκσπερμάτωση
Μήνυμα στις 30/11/2017 στις 09:09 @Sex
Ειμαι 14 ποσο κανονικα πρεπει να την εχω?
Πήγαινε στο θέμα: Cm?
Μήνυμα στις 27/11/2017 στις 09:04 @Sex
Παιδια παντα ηθελα να το δοκιμασω αλλα δεν ξερω πως ειδα λοιπον κατι αρθρα εδω που καποιοι το κανουν και θα ηθελα να μου πειτε υπαρχει καποια συγκεκριμενη σταση η ασκηση που μπορω να κανω Ευχαριστω για την απαντηση Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο στον εαυτο σου
Μήνυμα στις 23/11/2017 στις 15:16 @Sex
Ρε παιδια οντως πως το κανετε παντα ηθελα να το κανω και δεν μπορω υπαρχει ιδικη σταση ιδικες ασκησεις που θα μπορουσα να κανω για να το παιτυχω?
Πήγαινε στο θέμα: Αυτοτσιμπούκομα !
Μήνυμα στις 23/11/2017 στις 11:22 @Sex
Μπορετε σας παρακαλω να μου το διευκρινισετε?
Πήγαινε στο θέμα: Ευαισθησια
Μήνυμα στις 23/11/2017 στις 11:20 @Sex
Ευχαριστω πολυ για την συμβουλη και οταν γινει(αν γινει)θα στειλω εδω για τις εξελιξεις
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικη μ@@@@@α
Μήνυμα στις 22/11/2017 στις 09:44 @Sex
Φιλε μου οχι (ευτυχως)ποτε δεν με εχουν πιασει Μπορεις σε παρακαλω να πατησεις αποδεκτη; Πήγαινε στο θέμα: Σας έχουν πιάσει να το παίζετε;
Μήνυμα στις 22/11/2017 στις 09:40 @Sex
Ααα οκ ευχαριστω πολυ παντος δεν εχετε κανεναν αλλο τροπο ε;
Πήγαινε στο θέμα: Malakia alios
Μήνυμα στις 21/11/2017 στις 13:46 @Sex
Παιδια ειναι πλεον μια απο τις φαντασιοσεις μου θελω τοσο πολυ να γινει εχω βρει τα ατομα που εγω θελω αλλα δεν ξερω πως να προκειψει δωστε καμια γνωμη
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικη μ@@@@@α
Μήνυμα στις 21/11/2017 στις 08:31 @Sex
Οχι εννοουσα στον πρωτο τροπο
Πήγαινε στο θέμα: Malakia alios |