Μήνυμα στις 31/3/2018 στις 04:04 @Sex
Υπαρχει καμία τεχνική Για να είναι μεγαλύτερη η ποσότητα σπέρματος ; Δηλαδή να πίνουμε πολύ νερό;η κάτι αλλο κατά τη διάρκεια της ενέργειας αυτής Πήγαινε στο θέμα: Ποσότητα
Μήνυμα στις 31/3/2018 στις 04:03 @Sex
Καλημέρα παιδιά Προσωπικά δεν είμαι γκει ,και μ αρέσουν μόνο οι γυναίκες . Απλά από ενδιαφέρον δεν ξερω τι,θα ήθελα να τραβήξω Μαλακια μαζί με ένα φίλο μ ή να έβλεπα το πουλί του σηκωμένο .δεν ξερω πως να τ το προτείνω , ρίξτε ιδέες Πήγαινε στο θέμα: Πέος φιλου
Μήνυμα στις 23/11/2017 στις 06:44 @Sex
Πιο απολαυστικός εννοείς καθώς τον παίζεις ή μόνο στο τέλος που χάνεις; Και αυξάνεται καθόλου η ποσότητα σπέρματος το έχεις παρατηρήσει; ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Λιπαντικό-απολαυση
Μήνυμα στις 22/11/2017 στις 09:28 @Sex
Εμένα προσωπικά όχι...βασικά μια φορά μπορεί να με κατάλαβε η μάνα μου αλλά μπορεί και όχι. Γενικά μ αρέσει να τραβάω Μαλακια και να νομίζω ότι θα μπει κάποιος να μ πιάσει...δεν ξερω γιατί Με καυκωνει η ιδέα αυτή Προχθές πριν μπω για μπάνιο,ολόγυμνος τράβηξα μια μαλακια χωρίς να κλείδωσω το μπάνιο και ήταν δίπλα η μάνα μου. Δεν ξερω γιατί το έκανα στην ιδέα μ άρεσε αλλά πιστεύω ότι αν μ έπεισαν θα ένιωθα μεγάλη ντροπή.... Πήγαινε στο θέμα: Σας έχουν πιάσει να το παίζετε;
Μήνυμα στις 22/11/2017 στις 09:20 @Sex
Αυτός την έχει πολυ πιθανόν μεγαλύτερη από μένα. Την έχω δει μια φορά μόνο σ μια εκδρομή π κάναμε μια παρέα μετά από μπάνιο είχε βγει και άλλαξε μπροστά μου. Την είδα ακαυλωτη (παρεπιπτόντως την είχε ξυρίσει τελείως κιόλας) και ήταν μεγαλύτερη από τη δικιά μ.φαινοταν.και πιο χοντρή Τώρα πέρσι κάναμε συζήτηση για μια κοπέλα που μας άρεσε και τους 2 ότι είναι πανέμορφη έχει το ένα έχει το άλλο και του είχε σηκωθεί και μ το είπε και επειδή καθόταν δίπλα μου το είδα είχε φουσκώσει αρκετά η φόρμα του... Κλείνοντας επδ θα την έχει σίγουρα μεγαλύτερη από μένα ,ντρέπομαι λγ Πήγαινε στο θέμα: Πέος φιλου
Μήνυμα στις 22/11/2017 στις 09:17 @Sex
Ξες από τη μια θέλω να δω τη ψωλη τ φίλου μ σ στύση αλλά ντρέπομαι λίγο να δει τη δικιά μου λόγω μεγέθους. Έχω ξαναπεί μικρή δεν είναι,14.5 εκ. Την έχω αλλά δεν ξερω.... Πήγαινε στο θέμα: Πέος φιλου
Μήνυμα στις 22/11/2017 στις 03:13 @Sex
Καλησπέρα παιδιά Γενικά είμαι περίεργος με το ποσό την έχουν άλλοι φίλοι μου. Δεν είμαι γκει ούτε έχω σκέψεις τέτοιες απλά θα ήθελα να δω σε στύση το πέους ενός φίλου μου για να το συγκρίνω με το δικό μου γιατί όχι να τραβήξουμε και μαζί (μόνο να τραβήξουμε ο καθένας τη δικιά του εννοείται..) Πείτε καμία καλή ιδέα ! Πήγαινε στο θέμα: Πέος φιλου
Μήνυμα στις 21/11/2017 στις 11:47 @Sex
Καλησπέρα σας Είδα στο σούπερ μάρκετ ένα λιπαντικο classic σπρευ για μεγαλύτερη απόλαυση συγκεκριμένα της durex. Αυτό προφανώς το ψεκάζει στο πέος κατά την είσοδο στο κόλπο της κοπέλας; Και θα μπορούσα πιστεύετε να το χρησιμοποιήσω στον αυνανισμό θα κάνει τίποτα; Πήγαινε στο θέμα: Λιπαντικό-απολαυση
Μήνυμα στις 19/11/2017 στις 12:20 @Sex
Είπα ότι βγάζω ικανοποιητική ποσότητα αλλά λίγο ακόμη θα το ήθελα. Και νταξ δεν είπα να χύνω όπως αυτοί στις τσόντες που παίρνουν σίγουρα φάρμακα απλά θα ήθελα να μάθω αν είναι αποτελεσματικό το άφθονο νερό Πήγαινε στο θέμα: Ποσότητα σπέρματος
Μήνυμα στις 19/11/2017 στις 10:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Για durex comfort xl σε κόβω.τι περιφέρεια έχεις;Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος προφυλακτικου |