Μήνυμα στις 29/3/2018 στις 12:54 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε τσάμπα αγχώνεσαι κατέβασε και θα δεις.Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να μείνει εκεί.Πήγαινε στο θέμα: Τελικα ειναι φοβος ή οχι;
Μήνυμα στις 14/1/2018 στις 14:15 @Sex
Να σαι καλά φίλε μου αυτό το απλά άραξε με καθησυχάζει αφάνταστα.:))
Πήγαινε στο θέμα: 16 χρόνων 11 εκατοστοτα σε στύση
Μήνυμα στις 14/1/2018 στις 11:07 @Sex
παιδια;;;;;καποιος;;;;;
Μήνυμα στις 13/1/2018 στις 11:30 @Sex
Να το αναφέρεις στους γονείς σου και να πάτε στον γιατρό καλή συνέχεια.
Πήγαινε στο θέμα: ΚΟΝΔΗΛΩΜΑΤΑ
Μήνυμα στις 11/1/2018 στις 16:47 @Sex
παιδιά κάποιος;
Μήνυμα στις 7/1/2018 στις 20:18 @Sex
παιδιά σόρρυ αν σας έχω ζαλίσει αλλά αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει στο προηγούμενο σχόλιο που έκανα και σε αυτό.Διαβαζω διαφορά θέματα στο φόρουμ και βλέπω άτομα 15 χρόνων που λένε πως τον έχουν 16 15εκ (αν και πως πιστεύω πως οι περισσότεροι είναι μικροί σε ηλικία και το λένε έτσι άλλοι πάλι οχι) πραγματικά εχω φρικάρει και ντρεπομαι πολύ για το μέγεθος του πεους μου.εχω σκεφτεί να συζητήσω με τον πατέρα μου για εγχείρηση να μεγαλώσει 2-4 εκ.Του είχα κάνει μια κουβέντα για το θέμα που με απασχολεί αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι και πως το μέγεθος δεν μετράει.Εντομεταξυ και αυτός και ο αδερφός μου έχουν μεγάλο πεος 17-18 ως πιο μικρός της οικογένειας (και πιο άτυχος) εμεινα στα 11 εκ και αν μεγαλώσει λίγο ακόμα,να του πω για την εγχείρηση;Μου είχε πει ένας φίλος πιο πάνω να πάω σε κάποιον γιατρό για να δει σε τι στάδιο βρίσκεται η ανάπτυξη του,έκανα κουβέντα και για αυτό στον πατέρα μου και μου είπε αυτό που είπα παραπάνω να μην αγχώνομαι και πως θα μεγαλώσει,αλλά δεν με καθησύχασε να του πω να πάμε στον γιατρό γιατί θεωρώ ότι θα είναι ο μόνος που θα μου τα πει τα πράγματα έτσι όπως είναι.Ευχαριστω για τον χρόνο σας.
Μήνυμα στις 30/12/2017 στις 10:18 @Sex
παιδιά κάποιος;
Μήνυμα στις 20/12/2017 στις 17:33 @Sex
Καλησπέρα παιδιά πρώτα πρώτα θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη γιατί είχα να απαντήσει κάνα μήνα λογο μαθημάτων το είχα ξεχάσει εντελώς το site anyway.Το πάχος μου σε χαλαρή κατάσταση είναι γύρω στο 2 και σε στύση γύρω στο 4.Για το ποσα χρόνια είναι σε αυτά τα εκατοστά θα σε γελάσω δεν είχα γενικά την σκοτουρα για τα εκατοστά και δεν τον μέτραγα,πριν την εγχείρηση νομίζω ήταν λίγο πιο μικρός και σε θέμα εκατοστων και σε θέμα πάχους.Τι ηλικία έχεις τώρα που σου είναι στα αυτά τα εκατοστά αναφέρομαι στον Kostaz.θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εχω πολλά παραπάνω κιλά από το κανονικό και θα ήθελα να μου πείτε αν αυτό επηρεάζει το μέγεθος.Ευχαριστω εκ των προτέρων! Πήγαινε στο θέμα: 16 χρόνων 11 εκατοστοτα σε στύση
Μήνυμα στις 14/11/2017 στις 15:41 @Sex
Ευχαριστώ φίλε μου καλή συνέχεια!
Μήνυμα στις 14/11/2017 στις 13:15 @Sex
παιδιά κανεις;;
Πήγαινε στο θέμα: 16 χρόνων 11 εκατοστοτα σε στύση |