Μήνυμα στις 19/12/2017 στις 09:20 @Sex
Τις προάλλες διάβασα για τη φίμωση, ένα σύμπτωμα όπου το τέλος από το πετσακι στο πέος είναι πολύ στενό για να περάσει ο βάλανος. Είμαι 16 χρονων και όσον αφορά εμένα απλά όταν είναι σκληρό το πέος μου δυσκολεύομαι να κατεβάσω εύκολα το πετσακι . Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν έχει επίπονες επίπτωσεις στο σεξ; Μπορεί να διορθωθεί; Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση
Μήνυμα στις 31/10/2017 στις 10:26 @Sex
Ήμουν σε ερωτική πράξη 3 μήνες πρίν (τέλη Αυγούστου) και περίμενα περίοδο, που ήρθε καθυστερημένα 5 μέρες μετά. Μετά από ένα μήνα δεν μου ήρθε περίοδος αλλά αίμα καφέ και στη συνέχεια ανοιχτό κόκκινο χωρίς πόνους περιόδου για εφτά μέρες... Μετά τον ίδιο μήνα μου ξαναήρθε πάλι το ίδιο για μια βδομάδα και τώρα που μπηκε σχεδόν Νοέμβριος δε μου ήρθε περίοδος όπως έπρεπε.. επίσης η περίοδος μου δεν είναι σταθερή... Σας έχει συμβεί αυτό με το αίμα 2 φορές σε ένα μήνα και χωρίς πόνους περιόδου; Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;; Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Αίμα χωρίς πόνους περιοδου
Μήνυμα στις 19/10/2017 στις 15:34 @Sex
Σας ευχαριστω και τους δύο που βρήκατε τον χρόνο να απαντήσετε.. Σήμερα μου ήρθε πολύ αίμα σαν περίοδος αυτή τη φορά αλλά πάλι χωρίς πόνο και δεν ξέρω τι είναι αυτό... Περίοδος κανονικά θα έπρεπε να μου έρθει τέλος του μήνα..
Πήγαινε στο θέμα: Daktylo
Μήνυμα στις 10/10/2017 στις 15:27 @Sex
Γεια σας παιδιά είμαι νέα στο φόρουμ θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Είμαι μαζί με το αγόρι μ περίπου δύο χρόνια και είμαστε στα16 προς 17 και οι δύο. Έχουμε αρχίσει να κάνουμε κάτι παραπανω... Είχα πάει σπίτι του και τέλος πάντων κάναμε προκαταρκτικά... Τελείωσε δύο φορές στο χέρι του και έπειτα πήγαμε και οι δύο στο μπάνιο κ πλυθηκαμε... Αυτός σκούπισε το μόριο του και τα χέρια του και μετά από κάνα δεκάλεπτο μου έβαλε δύο δάχτυλα ενώ επίσης ετριψε και λίγο το πέος του πάνω από την κλειτορίδα μου(το έχει σκουπισμενο)... Εκείνη την μέρα θα μου ερχόταν η περίοδος πράγμα που δεν έγινε αλλά ήρθε .στα από 5 μέρες καθυστέρηση (δεν έχω σταθερό κύκλο)... Τώρα όμως που ήταν να έρθει η περίοδος μου στην αρχή είχα καφέ αίμα χωρίς κανεναν πονο, έπειτα κάπως ροζέ και μετά πάλι καφέ, χωρίς καθόλου πόνο περιόδου. Φοβάμαι μήπως είμαι έγκυος κ οι γονείς μ είναι πολύ αυστηροί.. δεν έχω ζαλάδες η τίποτα τέτοιο αλλά το θέμα με το αίμα χωρίς πόνο με ανησύχησε πολύ... Δεν έχω πάρει τεστ εγκυμοσύνης και επίσης να αναφέρω ότι παιρνω χάπια για τον θυρεοειδή μου.. αυτά... Τι λέτε να έχω τελικά; Τι να ήταν αυτό το αίμα χωρίς πόνο; Λέτε να είμαι έγκυος; Βοηθεια
Πήγαινε στο θέμα: Daktylo |