Μήνυμα στις 5/6/2018 στις 04:36 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας είμαι 17 χρονών και σκέφτομαι να κάνω ένα σχετικά μικρο τατουάζ στο κουτεπιέ όπου έχω τρία μεγάλα σημάδια από χειρουργείο. Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα και θέλω την γνώμη σας. Επίσης δεν ξέρω πως να το πω στους γονείς μου ώστε να μην τους έρθει απότομο. Δεν είναι αυστηροί και πιστεύω ότι με ένα καλό επιχείρημα θα τους πείσω
Πήγαινε στο θέμα: Tattoo
Μήνυμα στις 5/2/2018 στις 07:46 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες. Πάει στο ίδιο σχολείο. Την έχω βρει στο fb και στο instagram άλλα δεν θέλω να φανώ σαν κάποιος ενοχλητικός η περίεργος άμα της κάνω add έτσι ξαφνικά Πήγαινε στο θέμα: Ένα κορίτσι που με βασανίζει...
Μήνυμα στις 4/2/2018 στις 12:05 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Πιστεύω ότι ιδέα σου είναι καλή, εγώ αυτό θα έκαναΠήγαινε στο θέμα: Ερωτας
Μήνυμα στις 4/2/2018 στις 10:52 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας. γράφω γιατί θέλω την γνώμη σας. πρόσφατα μετακόμισα σε ένα νησί και σιγά σιγά άρχισα να κάνω φίλους στο σχολείο (είμαι 16). Χτες η τάξη μου (β λυκειου) διοργάνωσε χορό σε μια ταβέρνα. πήγα λιπών με τούς φίλους μου και κάτσαμε από νωρίς. Μετα από λίγη ώρα κάθισε απέναντι μου ένα κορίτσι. Μέτα από λίγο με ρώτησε αν θέλω να πιω, εγώ της είπα ναι και αυτή μου γέμισε το ποτήρι με κρασί. Μέχρι τις 1 το βράδυ μου είχε βάλει 6 ποτήρια και είχαμε πιει 1 λίτρο μαζί. Απο εχτές την σκέφτομαι συνεχεία. Ήταν πολύ φιλική και ας ήταν η πρώτη φορά που με έβλεπε. Θέλω να κάνω κάτι μαζί της αλλα δεν ξέρω πως να αρχίσω συζήτηση. Η συμβουλή σας θα με βοηθήσει πολυ. Πήγαινε στο θέμα: Ένα κορίτσι που με βασανίζει...
Μήνυμα στις 5/10/2017 στις 23:44 @Θ. Κλημεντίνη
Πάω 2α λυκείου και τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι μια φίλη μου την όπια την ξέρω από πέρυσι έχει αρχίσει να διχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για έμενα. Δηλαδή κάθε μέρα το πρωί θα έρθει να με βρει να μου πει καλήμερα. Επίσης σχεδόν σε κάθε διάλυμα έρχεται και "τυχαία" με βρίσκει και κάθε φορά με ακουμπάει στον ώμο η στην πλάτη. Δεν ξέρω αν της αρέσω και θέλω την γνώμη σας.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω αν της αρέσω
Μήνυμα στις 5/10/2017 στις 16:40 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέραεγώ είμαι 16. Πιστεύω ότι της αρεσεις με βάση αυτά πού γράφεις και θα έπρεπε να της πεις ότι σου αρέσει. Έτσι και αλλιώς δεν έχεις να χάσεις τίποτα Πήγαινε στο θέμα: Kopela pou mou aresei. (13 xronon) |