Μήνυμα στις 30/9/2017 στις 21:09 @Sex
Καλησπερα σε ολους , καλο σαββατοκυριακο να εχετε.. Εχω ενα προβλημα απο μικρος ιδρωνα και εκσπερματωνα οταν μιλουσα σε καποια κοπελα.. Αυτο συνεβαινε διαρκως και ετσι δεν μπορουσα να ειμαι ανετος οταν βρισκομουν με κοπελες.. Αναποφευκτα δεν εχω βρει καποια να κανουμε σχεση γιατι φοβαμαι οτι με το που με ακουμπησει οπουδηποτε θα γεμισει το παντελονι μου με σπερμα.. Οποιος μπορει να με βοηθησει γιατι τα χρονια περνανε και θα μεινω παρθενος...
Πήγαινε στο θέμα: Πως να βρω κοπελα
Μήνυμα στις 30/9/2017 στις 21:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:εγω ειμαι 19 και δεν εχω φασωθει ακομα... επισης και να εβρισκα καποια να φασωθω δε θα με πειραζε αν δεν ηξερε.. οποτε μη νιωθεις ασχημα, απολαυσε τη στιγμη και μαλιστα οσο φασωνεστε βαλε το χερι σου στην κοιλια του και κατεβασε το σιγα σιγα προς το πουλι.. αυτο θα του αρεσει παρα πολυ και θα εξασφαλισει μια μακροχρονια σχεση για τους δυο σαςΠήγαινε στο θέμα: Φασωμαα/Φιλημα what evs
Μήνυμα στις 30/9/2017 στις 20:57 @Sex
Φιλε αυτα που κανεις δεν ειναι καθολου κακα.. ακου εγω λιγο πριν εκσπερματωσω αφηνω το πουλι μου και βαζω το δακτυλο μου στον πρωκτο... Δοκιμασε το προσφερει ιδιαιτερη ηδονη και με το που τελειωσεις, θα νιωθεις αυτοματως καλυτερα.. Επισης μην ντρεπεσαι που σου αρεσουν τα ποδια, εγω κατα τη διαρκεια του αυνανισμου βλεπω διαφορους αγκωνες απο μοντελα.. Οποτε εισαι μια χαρα
Πήγαινε στο θέμα: Συχνότητα αυνανισμού και απορίες |