Μήνυμα στις 13/2/2018 στις 01:01 @Sex
Κανείς άλλος? Να σημειώσω ότι αν και δεν είμαι πολύ μικρός είμαι παρθένος
Πήγαινε στο θέμα: Συχνότητα αυνανισμού
Μήνυμα στις 11/2/2018 στις 01:15 @Sex
Καλημέρα παιδια, Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο είναι το νορμάλ για να αυνανίζεται κάποιος. Τους τελευταίους μηνες εχω παρατηρήσει ότι αυνανιζομαι όλη μέρα και σκέφτομαι μόνο αυτό. Επειδή είμαι εργένης έχω την άνεση στο σπίτι μου και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το πότε θα αυνανιστω και μάλιστα σκέφτομαι να αγοράσω και βοήθημα για αυτό το λόγο. Επίσης θα ήθελα να αυνανιστωε κάποιο φίλο αλλά ντρέπομαι πολύ να το πω. Σκέφτομαι συνέχεια γυμνά κορίτσια βλέπω φωτό με τα πόδια τους κλπ και αυνανιζομαι όλη μέρα αδύνατο να υπολογίσω τις φορές. Και κάτι ακόμα. Πλέον βλέπω το κεφαλάκι του πέους μου κατακόκκινο με κάτι περίεργα σημάδια πάνω και λεκέδες η υγρά που μυρίζουν άσχημα καπως Έχω προβλημα? Είναι νορμάλ να γυρίζω ακόμα και τέτοια εποχή ολόγυμνος στο σπίτι ? Πήγαινε στο θέμα: Συχνότητα αυνανισμού
Μήνυμα στις 20/9/2017 στις 07:25 @Sex
Γεια σας. Εχτές όπως και προχτες παρατηρησα ότι το βράδυ το κεφαλάκι απο το πουλί μου είναι πολύ κόκκινο σχεδόν λες και έχει αίμα χωρίς βέβαια να βγάζει αίμα απλά τόσο ερεθισμενο που το χρώμα του ήταν βαθύ κόκκινο. Επισης ήταν υγρό πολύ και με το που το έπιαναν έτρεμα από ηδονή αλλά και πόνο ερεθισμενο σαν να είχα φάει μπουνιά εκεί. Να ανησυχώ λέτε? Πήγαινε στο θέμα: Κόκκινο κεφαλάκι
Μήνυμα στις 14/9/2017 στις 17:54 @Sex
Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Ο κολλητός μου είπε να προσπαθήσω να βάλω δάχτυλο στο πρωκτό μου και θα μου αρέσει είπε πολύ αλλά διστάζω δεν ξέρω αν πρέπει... Επίσης μου είπε ότι λόγο ότι ειμαι παρθένος αυνανιζομαι συνεχώς όλη την μέρα και ειδικά το Σάββατο το κάνω πάρα πολλές φορές μιας και ζω μόνος στο σπίτι οι δικοί μου είναι σε διπλανό σπίτι και έχω ελευθερία χώρου και χρόνου. Ισχύει ότι επειδή είμαι παρθένος αυνανιζομαι με φωτογραφίες με γυμνά κορίτσια και τόσο πολύ? Χαριτολογώντας μου λέει ότι το έχω κάνει λάστιχο κλπ :) Πήγαινε στο θέμα: Συχνότητα αυνανισμού και απορίες
Μήνυμα στις 14/9/2017 στις 07:58 @Sex
Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μια διευκρίνιση μόνο. Ποιο είναι το σημείο G που λες? Ποιο σημείο θα μου προτείνες να αγγίξω για καλύτερη αίσθηση και ερεθισμο? Επίσης για να είμαι ειλικρινής 3 φορές την ημέρα είναι το minimum που αυνανιζομαι συνήθως 4-5 την ημέρα το κάνω . Και ακόμα δεν έχω ξυριστεί έχω πάρα πολλές τρίχες στο πουλί μου αλλά δεν θα μου άρεσε να ξυριστω εκεί Πήγαινε στο θέμα: Συχνότητα αυνανισμού και απορίες
Μήνυμα στις 13/9/2017 στις 07:42 @Sex
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη, Έχω μια απορία σχετικά με τον αυνανισμό Παρόλο που είμαι σχετικά μεγάλος δεν έχω κάνει σεξ και είμαι παρθένος. Όμως αυνανιζομαι καθημερινά σχεδόν 2-3 φορές την ημέρα. Τελευταία παρατηρώ ότι δεν χύνω ελάχιστα ειδικά την τρίτη φορά. Είναι λογικό η πρέπει να το ψάξω μιας και έχω ακούσει διάφορες ιστορίες με στειρους κλπ. Επίσης αυνανιζομαι τρίβοντας το κεφαλάκι του πέους μου με αποτέλεσμα να κοκκινίζει πολύ αλλα εγώ νιώθω όμορφα και έχω μεγάλη ηδονή. Υπαρχει αλλος τρόπος να νιώθω μεγακη ηδονή όταν αυνανιζομαι? Τέλος όταν αυναμιζομαι βλέπω μόνο φωτογραφίες από γυμνά κορίτσια βλέπω τα πόδια τους και αυναμιζομαι είναι λογικό να αυνανιζομαι βλέποντας μόνο τα πόδια τους ? φαντάζομαι ότι αν δω το επίμαχο σημείο τελείωσα αμεσως αλλα και τα πόδια του κοριτσιού να δω ακόμα και έξω όταν είμαι τρέχω στο σπίτι , ξεβρακωνομαι και αυνανιζομαι είναι λογικό? Πήγαινε στο θέμα: Συχνότητα αυνανισμού και απορίες |