Μήνυμα στις 18/6/2018 στις 07:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Επίσης ωραία και βολικά είναι και τα boxer briefs.Θεωρώ πως το πιο ασφαλές είναι το μποξεράκι, εκτός αν έχεις κορμί φέτες, τότε το σλιπ θα αναδείξει το σώμα σου καλύτερα. Μη δίνεις σημασία στις μάρκες, το περιεχόμενο έχει σημασία για την γυναίκα. Απλά αγόραζε εσώρουχα με ωραίο χρώμα και μια μικρή λεπτομέρεια( π.χ μια ρίγα στο λάστιχο ή στα πλάγια του εσωρούχου). Αποδεκτή αν θες :) Πήγαινε στο θέμα: Εσώρουχα
Μήνυμα στις 18/6/2018 στις 07:14 @Sex
Όπως σου είπα, είναι πολύ λογικό και όπως και νά χει, μην νιώθεις άσχημα. :) Πήγαινε στο θέμα: Mηκος
Μήνυμα στις 18/6/2018 στις 05:36 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φίλε!Ας τα πάρουμε ένα ένα. Αρχικά, η ποσότητα του σπέρματος σου θα μεγαλώσει με τον καιρό και τα χρόνια όπως και το πουλί σου και η τριχοφυία στο σώμα σου. Μόλις μπήκες στην εφηβεία και οι όρχεις σου δεν είναι αρκετά μεγάλοι ακόμη για να βγει μεγάλη ποσότητα. Το ότι καυλώνεις και με τα 2 φύλα, είναι εξίσου λογικό, διότι οι ορμόνες σου έχουν βαρέσει κόκκινο και είσαι ευάλωτος σε κάθε ερέθισμα. Με τον καιρό θα ανακαλύψεις και τις σεξουαλικές προτιμήσεις σου. Αν σε κάλυψα πάτα αποδεκτή. Ότι άλλο θες, ρώτα ελεύθερα! Πήγαινε στο θέμα: Mηκος
Μήνυμα στις 14/6/2018 στις 12:41 @Sex
Καλησπέρα, Συμφωνώ με τον GiorgosMK. Να προσθέσω μόνο ότι αν είσαι μικρός, η μυρωδιά μπορεί να δημιουργείται και από τις ορμόνες που έχουν βαρέσει κόκκινο. Επίσης, να σκουπίζεσαι καλά με την πετσέτα μετά το μπάνιο διότι το νερό μετατρέπεται σε υγρασία και η υγρασία σε μυρωδιά. Ελπίζω και γω να βοήθησα! Πήγαινε στο θέμα: Μυρωδιά πρόβλημα σος
Μήνυμα στις 18/4/2018 στις 08:23 @Sex
Καλησπερα φίλε μου, Έχοντας κάνει και γω περιτομή (αν και σε μικρότερη ηλικία 12 ετών) προσωπικά εμένα μου πήρε 1 μήνα να επανέλθω. Η αλήθεια είναι πως δεν θέλει έντονη δραστηριότητα. Υποθέτω πως θα ξαναπάς στο γιατρό για να στο κοιτάξει, επομένως θα σου πει κιόλας. Βέβαια θα το καταλάβεις και μόνος σου όταν θα βρίσκεσαι σε στύση και δεν θα υπάρχει πόνος. Για σημάδι δεν ξέρω αν θα μείνει αλλά εμένα δεν μου έμεινε. Μην τρελένεσαι όμως. Σκέψου πως θα δείχνεις και πιο τσοντιάρης ( ετσι μου χουν πει χαχα) Ότι άλλο θες ρώτα και ελπίζω να βοήθησα λιγάκι Χαιρετησμούς! Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή λειζερ αναρρωση
Μήνυμα στις 5/1/2018 στις 09:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα,αν δεν ανέφερες ότι δεν έχεις διαφορά στην αφή , θα σου έλεγα ότι έχεις κήλη. Βέβαια υπάρχει το φαινόμενο και να έχεις αλλά να είναι πολύ μικρή και να μη φαίνεται με μια απλή ψηλάφηση αλλά με υπέρηχο. Αν είσαι ακόμα έφηβος μπορεί να υπάρχει πόνος (όχι για πολύ καιρό όμως) λόγω ανάπτυξης των όρχεων. Θέλω να μου περιγράψεις όμως το πως θα χαρακτήριζες το μέγεθος του όσχεού σου. Μικρό,κανονικό, μεγάλο; Ο λόγος που ρωτάω είναι για να διαπιστώσω αν είναι μικρός ο χώρος(το όσχεο δηλαδή σε αντίθεση με τους όρχεις) και σε συνδυασμό με τα στενά εσώρουχα να προκαλεί τον πόνο. Ωστόσο αν εξακολουθεί να σε πονάει ακόμη, σου προτείνω να πας σε γιατρό να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Περιμένω απάντησή σου και όπως είπα, μην το αμελήσεις αν εξακολουθείς να πονάς. :) Πήγαινε στο θέμα: Πόνος από αριστερά
Μήνυμα στις 4/1/2018 στις 11:55 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα φιλε,αρχικά να σε ενημερώσω πως δεν θα έχεις τόσο χρόνο αλλά και όρεξη για να αυνανίζεσαι τόσες πολλές φορές. Δεν θα αποκλείσω όμως ότι δεν θα το κάνεις 1 φορά την ημέρα. Γνωρίζω (από φίλους μιας και εγώ δεν έχω πάει ακόμα), πως τα ντουζ στα περισσότερα πλέον στρατόπεδα,καλύπτονται με παραβάν οπότε θα μπορείς άνετα καθώς κάνεις μπάνιο. Επίσης μπορείς και μέσα στην τουαλέτα(θα τύχει κιόλας από παραδίπλα να ακούσεις κάτι περίεργο. Μην αγχωθείς και αυτός το ίδιο κάνει! χεχε) Ελπίζω να σε καθησύχασα :) Πήγαινε στο θέμα: καυλες στρατος!
Μήνυμα στις 30/12/2017 στις 04:53 @Sex
Καλησπέρα και από εμένα. Δεν είναι κακό να το πεις στους γονείς σου. Αντιθέτως θα σε βοηθήσουν και θα σε στηρίξουν ακόμα και αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Γνώμη μου, ο γιατρός που χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ο απλός ουρολόγος,αλλά ένας ανδρολόγος. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί πετυχημένοι ανδρολόγοι σε δημόσια νοσοκομεία με μεγάλη εμπειρία, καθώς υπάρχουν επίσης και εξειδικευμένα ιδιωτικά ανδρολογικά ινστιτούτα. Όπως και να χει,μην απογοητεύεσαι. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ψύχραιμος για να βοηθήσεις και συ τον εαυτό σου. Άλλωστε θα στο πει και ο γιατρός αυτό. Ελπίζω να βοήθησα και γω κάπως! Πάντως εδώ θα είμαστε και περιμένουμε νέα σου για τις εξελίξεις αν και εφόσον εσύ το επιθυμείς. Καλή συνέχεια! Πήγαινε στο θέμα: Μου πέφτει όταν βάζω προφυλακτικό
Μήνυμα στις 28/12/2017 στις 16:25 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είσαι μικρός ακόμα και το σπέρμα σου δεν είναι αρκετά ώριμο ακόμα για να έχει άσπρο χρώμα αντίστοιχα,όπως και η ποσότητα που εκσπερματώνεις είναι σαφώς λιγότερη από αυτή που εκσπερματώνει ένας ενήλικας. Είσαι στην εφηβεία,στο στάδιο της ανάπτυξης. Όλα στο χρόνο τους,μην αγχώνεσαι! Αν σε κάλυψα,πάτα αποδεκτή. Καλή συνέχεια! Πήγαινε στο θέμα: xysia
Μήνυμα στις 27/12/2017 στις 09:16 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα,δεν μπορεί κανείς να ξέρεις την σεξουαλική του ταυτότητα από τα 13 του. Είστε σε μία ηλικία που οι ορμόνες βαράνε κόκκινο και ερεθίζεστε με το παραμικρό. Το γεγονός ότι το συμβάν αυτό σου άρεσε, δεν έχει να κάνει με το αν είσαι str8,gay ή bi.Όλοι μας λίγο πολύ ,είχαμε στιγμές με τους κολλητούς μας καθώς ανακαλύπταμε το σώμα μας. Όπως λες και συ, δεν πιστεύεις να σου άρεσε με κάποιον άλλον παρά μόνο με τον φίλο σου,πράγμα που δείχνει ότι αισθάνεσαι οικεία.Δε σημαίνει πως είσαι ομοφυλόφιλος ή bi . Είναι η ηλικία τέτοια που δεν μπορείς να βάλεις ταμπέλα για το τι είσαι. Άλλωστε,πολλοί άνδρες νιώθουν άνετα με τον καλύτερό τους φίλο ή και με τους συναθλητές τους στα ντουζ . Αν θες να ρωτήσεις κάτι άλλο, ελεύθερα! Πάτα αποδεκτή αν σε κάλυψα. Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος με κολλητο-Αγχος Απορια |