Μήνυμα στις 15/11/2017 στις 10:40 @Sex
Καλησπέρα. Καταρχάς, ένα πέος 10 εκ. και ένα άλλο 16-17 εκ. δεν είναι το ίδιο. Πολλές γυναίκες λένε πως ρόλο παίζει το πάχος και όχι το μήκος. Να σου πω ότι δεν έχω πείρα για το τι είναι καλύτερο,διότι είμαι και εγώ 16, ούτε γυναίκα είμαι. Αλλά κράτα στο μυαλό σου ότι μια γυναίκα ικανοποιείται και με 5 εκ. και ο μέσος όρος στην Ελλάδα είναι 13.5 εκ. Ελπίζω να σε κάλυψα και άμα θέλεις πάτα αποδεκτή κιόλας. Καλή σου συνέχεια. Πήγαινε στο θέμα: Μήκος-Πέος
Μήνυμα στις 15/11/2017 στις 10:28 @Sex
Καλησπέρα φίλε μου. Δεν είσαι ο μόνος. Και εγώ στην ίδια κατάσταση βρίσκωμαι. Όπως και εσύ και εγώ πάω Δευτέρα Λυκείου και το πέος μου είναι 4 εκατοστά χαλαρό και 10 εκατοστά σε στύση. 12 χρονών έκανα και εγώ περιτομή. Κατα την θεραπεία το εξωτερικό μέρος κάτω από τη βάλανο ενώθηκε με το κεφαλακι και ίσως αυτο επηρέασε την ανάπτυξη του. Είτε αυτό είτε επειδή αυνανιζόμουνα μπρούμητα δλδ. ξαπλωμένος στο κρεβάτι, μικρός (Δημοτικό). Για να αισθανθείς καλύτερα σκέψου ότι υπάρχουν ενήλικες με μικρότερα πέη από το δικό σου και το δικό μου :). Εκτός αυτού, όπως είπε και ο φίλος από πάνω θα συνεχίσει να μεγαλώνει μέχρι 18-21. Έχω μερικές ερωτήσεις: 1) Πόσο πάχος έχει χαλαρό και σε στύση; 2) Πόσα χρόνια έχεις που βρίσκεσαι στο ίδιο μήκος (ή πότε σταμάτησε να αναπτύσεται); 3) Πρίν την εγχείρηση ήταν πιο μικρό ή το ίδιο; Ευχαριστώ για το χρόνο σου και ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο.Αναμένω απάντηση σου :) Πήγαινε στο θέμα: 16 χρόνων 11 εκατοστοτα σε στύση
Μήνυμα στις 19/9/2017 στις 15:13 @Sex
Και εγω το έκανα αυτό μικρός αλλά δεν ήξερα ότι είναι κακό και το χω κόψει από την δευτέρα γυμνασίου. Συνήθως μετά το μπάνιο ξάπλωνα μπρούμητα και έβαζα και τα δύο χέρια στο πέος για να νιώσω την αίσθηση ερεθισμού που ήταν διαφορετική από αυτή του κανονικού τρόπου αυνανισμού(ίσως γιατί ήμουν μικρός). Φαίνεται πως είναι αργά τώρα πια για μένα... :(
Πήγαινε στο θέμα: Μπρούμυτος Αυνανισμός
Μήνυμα στις 5/9/2017 στις 17:18 @Sex
Γειά σας, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να συζητήσω ένα θέμα. Απο μικρός( δημοτικό) αυνανιζομουνα αλλα οχι με αλλο διαφορετικο τροπο. Το δέρμα ήταν πάνω από τη βάλανο (ίσως ως αποτέλεσμα αυτού). Γι'αυτό 12 χρονών(1η γυνμνασίου) έκανα περιτομη με νυστέρι. Έκανα την θεραπεία με το χαμομήλι όπως έπρεπε. Δεν ξέρω αν λόγω της εγχείρησης ή της θεραπείας το εξωτερικό δέρμα έχει προσκολλήσει στη βάλανο (από την κάτω μεριά). Είμαι 16 χρονών τώρα και το πέος μου είναι 4 εκ. χαλαρό και 10 εκ. σε στύση. Πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρχε πολύ δέρμα και είχε σταματήσει η ανάπτυξη από νωρίς για αυτόν το λόγο. Μπορείτε να μου προτείνετε έναν Ασφαλή τρόπο για να μεγαλωσω το μήκος;. ΥΓ: Πριν πείτε να τρώω σωστά και να κάνω γυμαστική να σας πώ οτι έχω υποθυρεοειδή και δεν παιρνω βάρος όσο και να τρώω. Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους μετά την περιτομή |