Μήνυμα στις 15/9/2017 στις 00:31 @Θ. Κλημεντίνη
Βρε τι καθεσαι και σκεφτεσαι και παραλληλα βασανιζεσαι? Δεν υπαρχει τιποτα κακο στο να κανεις παρεα με κοριτσια. Και το οτι σου βαζουν ταμπελες απο το πουθενα τα αλλα αγορια δεν ειναι υπερ τους. Ποτε μην επιτρεπεις στους αλλους να σε επηρεαζουν στο οτιδηποτε. Θα κανεις ο,τι σε κανει να νιωθεις καλυτερα. Οσο για το πως θα κανεις παρεα με τα αγορια της ταξης σου βρες ενα θεμα που να βλεπεις οτι τους ενδιαφερει. Πχ αν υποστηριζετε την ιδια ποδοσφαιρικη ομαδα μπορεις να μιλησεις για το προσφατο ματς της ομαδας και ασε την κουβεντα να κυλησει..
Πήγαινε στο θέμα: Παρεες
Μήνυμα στις 5/9/2017 στις 20:29 @Sex
Γιατι δεν ειχαμε δευτερο εκεινη τη στιγμη και το αγχος μου ηταν η φθορα του προφυλακτικου. Το ελεγξα οτι ηταν καλα και εκ των υστερων σκεφτηκα τα υγρα. Οσο για τη γονιμη μερα, την επομενη μερα ξεκινησαν οι γονιμες μερες. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
Πήγαινε στο θέμα: Ανάποδο προφυλακτικό
Μήνυμα στις 5/9/2017 στις 17:51 @Θ. Κλημεντίνη
Αν τον θελεις πολυ θα μπορουσες να του δωσεις μια δευτερη ευκαιρια με επιφυλαξη και να τον τεσταρεις αλλα θα εισαι ευτυχισμενη ή θα σε τρωει μεσα σου η αμφιβολια? Ο,τι κι αν διαλεξεις θα κοιτας εσυ πως νιωθεις οχι αν αυτος σε αγαπαει ή στεναχωριεται. Με συγχωρεις αλλα οταν εκανε τη φαση πισω απο την πλατη σου δεν φανηκε να στεναχωριοταν και πολυ. Τελοσπαντων. Σκεψου μεσα σου τι θες. Εμεις ειμαστε τριτοι. Ο καλυτερος συμβουλος ειναι ο εαυτος σου
Πήγαινε στο θέμα: Πρέπει να γυρίσω σε αυτόν η οχι
Μήνυμα στις 5/9/2017 στις 16:44 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Σε καταλαβαινω απολυτα. Αλλα ειμαι της αποψης οτι αφου το εκανε μια φορα, τη δευτερη θα του ειναι πιο ευκολο. Δεν αντιλεγω μπορει να σε αγαπαει αλλα ξερει τι ειναι αληθινη αγαπη? Οταν αγαπας καποιον δεν τον προδιδεις. Και το χειροτερο ειναι οτι δεν ειχε το θαρρος να στο πει ο ιδιος αλλα η κοπελα εκεινη. Που γυρισε δηλαδη μετα απο εναν χρονο και απλα στο ειπε? Για ποιο λογο? Τι ειχε να κερδισει μετα απο τοσο καιρο? Μηπως στο ειπε γιατι παιζει ακομα μεταξυ τους κατι? Μικρη κοπελα εισαι δεν σου αξιζει να βασανιζεσαι με τοσα ερωτηματα. Ευχησου του τα καλυτερα αλλα μακρια.Πήγαινε στο θέμα: Πρέπει να γυρίσω σε αυτόν η οχι
Μήνυμα στις 4/9/2017 στις 19:32 @Sex
Καλησπέρα παιδιά. Πρόσφατα ολοκλήρωσα με τον φίλο μου και επειδή είναι ακόμα αρχή και μαθαίνω, φροντίζω να είμαι προσεκτική. Σε κάθε μας επαφή χρησιμοποιούμε προφυλακτικό και ποτέ δεν τελειώνει μέσα μου. Χθες το τοποθέτησε από την λάθος πλευρά και σχετικά γρήγορα όταν το κατάλαβε το έβαλε απο τη σωστή. Στο τέλος μετά από έλεγχο είδα οτι το προφυλακτικό δεν είχε πάθει καμια ζημιά. Δεν ανησυχώ για αυτο. Άλλο με απασχολεί που ίσως σας φανεί κάπως τραβηγμένο αλλά εγώ θα ήθελα να μάθω για να μου φύγει εντελώς απ το μυαλό. Ακριβώς πριν το βάλει (την πρώτη φορά ανάποδα) υπήρχαν πολλά προσπερματικά υγρά πάνω του. Και μετά όταν το έβαλε σωστά αυτά λογικά θα πήγαν πάνω στην πλευρά που μπαίνει μέσα μου. Από την εμπειρία σας Υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος εγκυμοσύνης ή είναι εμμονή αυτό που παθαίνω και ανησυχώ?
Πήγαινε στο θέμα: Ανάποδο προφυλακτικό |