Μήνυμα στις 12/4/2018 στις 15:49 @Sex
Καλησπέρα και πάλι φίλε! Εννοείται πως τρέμω στην ιδέα να τον χάσω από φίλο μου. Μου κακοφαίνεται που δεν μου στέλνει μηνύματα φβ ή δεν μιλάμε και νευριάζω ,πόσο μάλλον να ξεκόψουμε. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Όντως είναι εξαιρετικά ερεθιστικό όσο σκέφτομαι ότι υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να γίνει κάτι μεταξύ μας, έστω και κάτι μικρό δεν εννοώ ολοκληρωμένα πράγματα( όχι ότι δεν θα ήθελα). Βασικά, στην περίπτωση του αστείου από μέρους μου με το γλωσσοφιλο φοβάμαι μήπως απλά καυλάντιζε, δεν ξέρω κιόλας,γιατί όπως έχω χιλιοπεί δεν δίνει ξεκάθαρα δείγματα ώστε να μπορώ να κάνω κίνηση. Όσον αφορά τον ενθουσιασμό εκεί κάτω, είναι όντως ένα αρκετά μεγάλο φούσκωμα όταν κοιτάξω, που τις περισσότερες φορές κοιτάω και επίτηδες, όπως επίσης τον έχω πιάσει αρκετές φορές να κοιτάει και εκείνος, πράγμα που δεν με χάλασε καθόλου :p . Σχετικά τώρα με τον άλλο τρόπο της συζήτησης περί ομοφυλοφιλίας και ποια είναι η άποψή του, δεν το είχα σκεφτεί καθόλου και για την παρούσα φάση είναι θα έλεγα μια καλή αρχή. Την μια σκέφτομαι να κάνω ένα ''μπαμ'' και να είμαι ξεκάθαρος απέναντι του και να του τραβήξω και ένα φιλί :p και να δω/ακούσω τι έχει να μου πει και από την άλλη κωλώνω άσχημα για τους προαναφερθέντες λόγους απώλειας της φιλίας μας και επίσης να μην γίνω ξεφτίλα στα μάτια του. :/ Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πήγαινε στο θέμα: Straight με Bi διαθεσεις!
Μήνυμα στις 10/4/2018 στις 16:43 @Sex
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Όσον αφορά το σκηνικό στην πενθήμερη, καθόλου στο μυαλό δεν είχα το αστείο,χαχα, παρα μόνον το σοβαρό. Οι σχέσεις μέχρι και το τέλος του σχολείο παρέμειναν ως είχαν και μετά από αυτό. Στην σημερινή κατάσταση, όπως προείπες, κώλωσα ''άγρια'' να το κάνω αυτό με την τσόντα, δεν ξέρω τι με έπιασε, και ενώ είχα την ευκαιρία μου και την συζήτηση την είχα πάει σε εκείνον τον τομέα. Ίσως πιστεύω κώλωσα γιατί φοβάμαι υπερβολικά την αντίδραση του σε αυτή την κίνηση ,καθώς επηρεάζομαι από την σκέψη πως έχω βγάλει λάθος συμπεράσματα και δεν θέλω για κανέναν λόγο να τον χάσω ως φίλο και να μην βλεπόμαστε. Θα ήθελα να σου αναφέρω ένα ακόμη συμβάν που συνέβει , όταν ήρθε να με φιλήσει για τις ευχές όταν βρεθήκαμε ,κάπως μπερδευτήκαμε και σταματήσαμε και οι δύο και του λέω με γέλιο ''ας δώσουμε γλωσσόφιλο, δεν γαμιέται'' και μου απαντάει ''όχι εδώ μπροστά σε όλους, αργότερα όταν θα είμαστε μόνοι'' και σκάλωσα άσχημα αλλά και ενθουσιάστηκα, και απ'ότι είδα εκεί χαμηλά και εκείνος, και εκεί χαμηλά φαίνεται ενθουσιασμένος κάθε φορά που με αγκαλιάζει. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι πολύ επιφυλακτικός και ταυτόχρονα φοβάμαι. Δεν μπορώ να βρω και άλλο τρόπο να κόψω κίνηση, αλλά και πως να ανοίξω κουβέντα για το τι ακριβώς τον ενδιαφέρει. Πφφφφ.... Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε απάντηση φίλε μου! Πήγαινε στο θέμα: Straight με Bi διαθεσεις!
Μήνυμα στις 4/4/2018 στις 07:36 @Sex
Αρχικά σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις! Όπως λες βιώνεις και εσύ πάνω-κάτω το ίδιο όποτε κατά κάποιο τρόπο με νιώθεις. Όσον αφορά την πρώτη προσπάθεια μου με άντρα ήταν πάλι με τον κολλητό μου από το σχολείο, στην πενταήμερη, όταν βγήκε από το μπάνιο ήταν φουλ καυλωμένος και του κάνω για πλάκα, "σιγά, θα μας βγάλεις κάνα μάτι με το ξίφος'' και μου λέει ''άσε, δεν ξέρεις πόσο θα γούσταρα μια πίπα τώρα'' και του απαντάω '' έλα να σε τακτοποιήσω'' μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντα, εεε εκείνος κάπως στράβωσε και χάθηκε η ευκαιρία μου. Τώρα, στο θέμα με τα δείγματα που θεωρώ εγώ πως δείχνει(γιατί κιόλας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα παρεξηγώ) είναι πως όταν θα βρεθούμε πάντα θα με αγκαλιάζει και θα με φιλάει(ξερω γω είναι κινήσεις που τα αγόρια δεν τις συνηθίζουμε να τις κάνουμε), ακόμα, θέλει να βρίσκεται συνέχεια μαζί μου,και όταν βγω με ακόμα ένα παιδί που κάνω παρέα κολλητή, εμφανίζεται είτε επιθετικός απέναντι μου ή με έμμεσο τρόπο θα μου την πει που βγήκα με εκείνον και όχι με αυτόν, επιπλέον, ξενερώνει όταν θα έρθει σπίτι μου και θα είναι κάποιος εδώ και δεν θα είμαστε μόνοι μας, όταν κάνουμε πλάκα στην σχολή,επειδή κάνουμε πολύ παρέα, πως κάτι παίζει μεταξύ μας εκείνος γελάει και συνεχίζει την πλάκα και λέει και πόσο καλός ήταν και κάτι τέτοια. Δεν ξέρω ειλικρινά τι να υποθέσω Τέλος,στον τρόπο που μου ανέφερες να ''κόψω'' κίνηση με την τσόντα το έχω σκεφτεί αρκετές φορές αλλά δεν ξέρω πως θα αντιδράσει καθώς είναι πολύ ντροπαλός και πολύ μαζεμένος. Πήγαινε στο θέμα: Straight με Bi διαθεσεις!
Μήνυμα στις 3/4/2018 στις 16:05 @Sex
Καλησπέρα Αρχικά είμαι 21 χρονών και μέχρι πρότινος είχα σχέση με κοπέλα η οποία διήρκεσε 2 χρόνια. Αφότου χωρίσαμε με πήρε λίγο από κάτω αλλά μετά απο κάποιους μήνες κομπλέ. Ένας φίλος μου με στήριξε περισσότερο από όλους, και ήταν περισσότερο κοντά μου. Μου έφτιαχνε πάντα την διάθεση. Τον τελευταίο καιρό όμως έχω αρχίσει και τον βλέπω διαφορετικά, πολύ διαφορετικά όμως . Τον σκέφτομαι συνέχεια και σε περίεργες φάσεις, περνάμε αρκετό χρόνο μαζί και σκέφτομαι διάφορα. Δείχνει κάποια δείγματα πως υπάρχει ενδιαφέρον από μέρους του αλλά δεν ξέρω τι να κάνω, και αν πω καμιά βλακεία και σπάσουμε από φίλοι;;; Δεν αρνούμαι πως θέλω να δοκιμάσω κάτι με αγόρι μιας και παλαιότερα είχα προσπαθήσει να πειραματιστώ αλλά μάταια. Δεν ξέρω ,πως θα καταλάβω αν όντως αυτά τα δείγματα που βλέπω εγώ είναι ότι ίσως και εκείνος ενδιαφέρεται;;; πως μπορώ να κάνω κίνηση;; Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο και ευχαριστώ για την οποιαδήποτε απάντησή σας Πήγαινε στο θέμα: Straight με Bi διαθεσεις!
Μήνυμα στις 23/9/2017 στις 01:13 @Sex
Αρχικά ευχαριστώ για την απάντησή σου! Το θέμα είναι πως η μυρωδιά εχει ξεκινήσει σχεδόν απο την δεύτερη μέρα όπου και αφαίρεσα την γάζα. Κάνω μπάνιο κανονικά, σαπουναδα χωρίς τρίψιμο και έπειτα κάνω τις πλύσεις με το χαμομήλι. Για πολυ μικρό διάστημα και αφού μείνω χωρίς το εσώρουχο ξεμυρίζει, αφού βάλω όμως το εσώρουχο και έπειτα απο λίγα λεπτά ξεκινά και μυρίζει. Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε πως για την μυρωδιά ευθυνονται τα ράμματα. Μόλις φύγουν τα ράμματα λεει θα φύγει και η μυρωδιά. Δεν ξέρω. Εχω ψιλοαπελπιστει😏 Και πάλι ευχαριστω για την απάντηση! Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή-Ανάρρωση
Μήνυμα στις 21/9/2017 στις 18:52 @Sex
Καλησπέρα Πριν 3 μέρες έκανα την επέμβαση περιτομής λόγω φίμωσης. Έχω να πω πως κατά την διάρκεια της επέμβασης δεν κατάλαβα και πολλά λόγω της τοπικής αναισθησίας αλλά στο τέλος ,κατάλαβα κάθε ράμμα βελονιά προς βελονιά. Τέλος πάντων, τελείωσε αυτό! Γυρνώντας σπίτι έχω τις κλασσικές γάζες. Ο γιατρός μου έδωσε οδηγίες, όπως ότι θα αφαιρέσω τις γάζες την δεύτερη μέρα και θα ξεκινήσω πλύσεις με χαμομήλι. Δεν μου έδωσε αντιβίωση, ούτε κρέμες ούτε τίποτα. Μου είπε μόνο να παίρνω ένα παυσίπονο όταν πονάω. Την δεύτερη μέρα και ενώ έχω αλλάξει γάζες την προηγούμενη καθώς ήταν μέσα στο αίμα, όταν αφαίρεσα τις γάζες οι οποίες ήταν πεντακάθαρες από αίμα είχαν όμως μια περίεργη έντονη μυρωδιά η οποία συνεχίζεται ακόμα και σήμερα όσες φορές και αν έχω κάνει μπάνιο από χθες που αφαίρεσα τις γάζες! Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Μήπως είναι κάποια μόλυνση; Οι πλύσεις με το χαμομήλι με δυσκολεύουν αρκετά καθώς το σημείο είναι υπερβολικά πρησμένο και δεν έχω κάποιο σημείο να το πιάσω με σκοπό να το βάλω μέσα στο ποτήρι με το χαμομήλι οπότε μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε να κάνω κομπρέσες με τις γάζες, κάτι το οποίο με δυσκολεύει εξίσου. Απορώ με το γεγονός που δεν μου είπε να ξεκινήσω αντιβίωση! Σε δικές σας περιπτώσεις τι αντιβίωση σας έδωσαν και για πόσο καιρό; Όποιος έχει/είχε κάτι παρόμοιο ας δώσει τα φώτα του! Ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή-Ανάρρωση
Μήνυμα στις 30/8/2017 στις 23:28 @Sex
κανείς ρε παίδες !?!? Παρακαλώωωω απαντήστε μου!! :/ Πήγαινε στο θέμα: περιτομή-θέμα με το μέγεθος
Μήνυμα στις 30/8/2017 στις 15:58 @Sex
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σε 20 ημέρες έχω κανονίσει με τον γιατρό μου να κάνω την επέμβαση περιτομής λόγω φίμωσης. Θέλω να σας ρωτήσω. Έχω αρκετά επιπλέον κιλά με αποτέλεσμα το πέος μου σε χαλαρή κατάσταση να είναι αρκετά μικρό(σ.σ. το έχω ψάξει λίγο και χαρακτηρίζεται ως ''ενταφιασμένο'' πέος λόγω αυξημένου υποδόριου λίπους στην ηβική περιοχή). Θα έχω πρόβλημα κατά την διεξαγωγή της επέμβασης αλλά και στην συνέχεια με τις αλλαγή της γάζας και τις πλύσεις; Είμαι αρκετά αγχωμένος με αυτό το θέμα παρά με την όλη επέμβαση! Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω απάντησή σας! Πήγαινε στο θέμα: περιτομή-θέμα με το μέγεθος |