Μήνυμα στις 9/3/2022 στις 08:27 @Sex
Καλησπέρα μάγκες. Με την κοπέλα μου έχουμε προχωρήσει εδώ και αρκετούς μήνες. Κάνουμε σεξ συχνά, αλλά παρόλαυτα δεν μπόρεσα να την κάνω να τελειώσει ούτε μια φορά. Έχουμε προσπαθήσει και με δάχτυλο αλλά τίποτα. Τι μπορούμε να κάνουμε; Πήγαινε στο θέμα: Δεν τελειώνει η κοπέλα μου
Μήνυμα στις 5/7/2019 στις 08:38 @Sex
Εγώ 17cm.... μικρούλη!!!😉
Πήγαινε στο θέμα: Για να δουμε μικροψωλιδες
Μήνυμα στις 20/6/2019 στις 12:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Όταν αρχίσει και πάλι να σου κάνει αυτός ερωτήσεις, ρώτησε τον κι εσύ αν θα ήθελε κάποια να του πάρει πίπα ή πόσο τον έχει ή αν έχει ξανακάνει κάτι με κοπέλα (από φάσωμα έως και σεξ)…Αυτά και περιμένουμε μήνυμα για το τι έγινε! Αποδεκτή αν θες... Πήγαινε στο θέμα: Τι να πω σε αυτον που μου αρεσει
Μήνυμα στις 4/12/2018 στις 11:32 @Sex
Συγνώμη αλλά γιατί πολλοί θεωρείτε τόσο κακό να τραβάς μαλακία με τον αδερφό σου; Εγώ προσωπικά πιστεύω πως τα μεγαλύτερα αδέρφια θα πρέπει να μαθαίνουν κάποια πράγματα στους μικρότερους αδερφούς! Και ναι γιατί όχι, να του δείξει και πως βαράνε μαλακία! Καλύτερα θα είναι να μαθαίνουν από τις τσόντες από το να δούν τον αδερφό τους να βαράει μαλακία και να μάθουν από αυτόν; Πήγαινε στο θέμα: Αδερφος με βλεπει ερωτικα
Μήνυμα στις 4/12/2018 στις 11:25 @Sex
Σε είδε η μάνα σου απλά γυμνό ή να τραβάς μαλακία; Εγώ πάντως με φίλους και ήταν τέλεια... Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμό και ομαδικό !!!
Μήνυμα στις 4/12/2018 στις 11:22 @Sex
Τι εννοείς;;; Έχυσες πάνω στο χέρι της μάνας σου;;; Πήγαινε στο θέμα: Εξσπερματιση
Μήνυμα στις 2/12/2018 στις 14:22 @Sex
Giannis11 ποιο ήταν το απρόοπτο που είχες την πρώτη σου φορά; Πήγαινε στο θέμα: Εξσπερματιση
Μήνυμα στις 23/1/2018 στις 08:12 @Sex
Είμαι αγόρι και έχει τύχει όχι απλά να δω φίλο μου γυμνό , αλλά και να τις παίξουμε και μαζί.... Και σε πληροφορώ ήταν τρελή φάση!!! Αποδεκτή αν σε κάλυψα... Πήγαινε στο θέμα: Γυμνός/η σε κοινή θέα (κατά-λάθος ή όχι)
Μήνυμα στις 23/1/2018 στις 08:09 @Sex
Είμαι 15 και όπως έχω γράψει και σε άλλο post την έχω 15,5 cm και 12,5 cm πάχος. Την παίζω από μία έως και 3 φορές την ημέρα αλλά υπάρχουν και μέρες που δεν την παίζω και καθόλου. Και χύνω είτε στη λεκάνη της τουαλέτας ή σε χαρτί. Αν σε κάλυψα ........ πάτα αποδεκτή! Πήγαινε στο θέμα: Πόσο την παίζετε;
Μήνυμα στις 23/1/2018 στις 08:05 @Sex
Αγόρι Μου αρέσει είτε gay είτε ομαδικές ανδρών Αν σε καλυψα.......πατα αποδεκτη Πήγαινε στο θέμα: Τι κατηγορίες τσόντες σας αρέσει να βλέπε |