Μήνυμα στις 17/8/2017 στις 00:16 @Sex
Το εχει αποκλείσει αυτο 😕
Πήγαινε στο θέμα: Δεν σπάει ο υμένας
Μήνυμα στις 17/8/2017 στις 00:04 @Sex
Το πρόβλημα ειναι πως η μητέρα της θα της πει πως εμαθες παιδι μου οτι εχεις septate hymen? Ντρέπεται. Επίσης η μητερα της δεν έχει ωραία εντύπωση για εμένα για τους δικούς της λόγους οποτε αυτο φοβίζει περισσότερο την κοπελα
Πήγαινε στο θέμα: Δεν σπάει ο υμένας
Μήνυμα στις 16/8/2017 στις 05:15 @Sex
Γεια σας. Είμαι αγόρι 17 ετών και έχω σχέση με μια κοπέλα στην ηλικία μου εδώ και 10 μήνες. Σαν φυσιολογικά ανθρώπινα όντα και εμείς αρχίσαμε να παίρνουμε το θέμα του σεξ λίγο ποιο θερμά. Η κοπέλα μου ανήκει σε ένα μικρο ποσοστό κοριτσιών που ο υμένας τους δεν είναι ''φυσιολογικός''. Αντί να υπάρχει μια τρυπά για την είσοδο του πέους αυτή η τρυπά χωρίζετε σε δυο μικρότερες αφού μια ''κλώστη δέρματος '' βρίσκετε στην τρυπά. Αυτό το είδος ονομάζετε Septate hymen. Έχουμε προσπαθήσει δυο φόρες να κάνουμε σεξ άλλα πονάει. Η λύση είναι ο γυναικολόγος άλλα το πρόβλημα είναι ότι η κοπέλα ντρέπεται να το πει στην μητέρα της για προφανείς λόγους.Να πάει μονή της η μαζί μου δεν θέλει. Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορούμε να κάνουμε ή τι να κάνει ώστε να το πει στους γονείς της ''με τροπο'' Ευχαριστώ εκ των πρότερων Πήγαινε στο θέμα: Δεν σπάει ο υμένας |