Μήνυμα στις 10/8/2017 στις 10:38 @Sex
Καλημέρα σας και ευχαριστώ για την υπομονή σας και τις απντησεις σας. Σήμερα της ηρθε κανονικά περίοδος. Δεν νομίζω να χρειάζεται να κάνει τιποτα απο αυτα που είπατε καθως δεν υπαρχει κίνδυνος για εγκυμοσύνη
Πήγαινε στο θέμα: Κίνδυνος εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 9/8/2017 στις 22:24 @Sex
Βεβαίως θα παμε αλλα μπορείς λιγο να μου διευκρινισεις γιατι θα πάμε. Δηλαδη να δούμε αν εχει η κοπελα μου πρόβλημα παθολογικο ή για να μας πει αν ριναι εγκυος η οχι. Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Κίνδυνος εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 9/8/2017 στις 21:06 @Sex
Γεια σας χθες με την κοπρλα κνμ σεξ για 5 με 10 λεπτα χωρις προφυλαξεις(τεραστεια βαλκεια). Δεν εκσπερματωσα μεσα της αλλα φοβαμαι μηπως εχει μεινει εγκυος απο τα προσπερματικα υγρά. Προηγούμενως δεν υπηρχε αλλη επαφή και θεωριτικα εγινε στις μη γονιμες μέρες καθως σήμερα αύριο περιμένε και περίοδο. Σημερα λοιον το πρωι μετα απο κτ ωρες απ την επαφη μου λει οτι ρβγαλε λιγο καφε αιμα και μετα το ιδιο σε ελαχιστη ποσοτητα. Θρκω να ξεκαθαρισω οτι δεν εγινε εκσπερματωση μεσα της και ειναι αρκετα σιγουρος γι αυτο. Εχουμε ανυσηχησει παρα πολυ και μια εγκυμοσυνη ριναι το τελευταίο πραγμα που θελουμε αυτη την στιγμη.σας παρακαλω θελω τις γνομες σας εχουμε αγχωθει Πήγαινε στο θέμα: Κίνδυνος εγκυμοσύνης |