Μήνυμα στις 2/9/2017 στις 02:52 @Sex
Το αγόρι μου τα έχει ξυρισει για το ποδόσφαιρο αν το θες κάντο δεν είναι ντροπή ή κάτι τέτοιο
Πήγαινε στο θέμα: τριχες στα ποδια
Μήνυμα στις 2/9/2017 στις 02:46 @Διάφορα
Θα μπορούσες να πας σε ενα δημόσιο ιεκ
Πήγαινε στο θέμα: Πανελληνιες Ξανα?
Μήνυμα στις 29/8/2017 στις 02:22 @Διάφορα
Εσύ πρέπει να αποφασίσεις τι θα κάνεις..αν θα σπουδάσεις και που. Πάντως να ακολουθήσεις κάτι που να το θέλεις και να το αγαπάς
Πήγαινε στο θέμα: Απέτυχα στις πανελλήνιες τι να κάνω;;;;
Μήνυμα στις 27/8/2017 στις 09:44 @Μηχανήματα
Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο Samsung αλλά πίστεψέ με τα Samsung είναι τα καλύτερα κινητά
Πήγαινε στο θέμα: s5 mini ή z1c?
Μήνυμα στις 17/8/2017 στις 00:13 @Sex
Τότε το καλύτερο είναι να επισκεφτείτε μαζί ή μόνοι της ενα γυναικολόγο. Πρέπει να θελήσει γιατί πρέπει να το κάνει είναι και για λόγους υγείας
Πήγαινε στο θέμα: Δεν σπάει ο υμένας
Μήνυμα στις 16/8/2017 στις 23:20 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πρέπει να το πει στου γονείς της..με τρόπο ή χωρίςΚαλύτερα να το συζητήσει με την μητέρα της που είναι πιο άνετα να μιλάνε 2 γυναίκες για αυτα, και εντάξει δεν είναι μικρή αν ξέρει για την σχέση σας θα καταλάβει φυσιολογικό ειναι. Πήγαινε στο θέμα: Δεν σπάει ο υμένας
Μήνυμα στις 14/8/2017 στις 19:32 @Διασκέδαση
Καλησπέρα! Μπορείτε να μου προτείνετε ταινίες ή σειρές που σας άρεσαν πολύ; ανεξάρτητος το θεμα Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πήγαινε στο θέμα: Ταινίες-Σειρές
Μήνυμα στις 12/8/2017 στις 16:22 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Το καλύτερθο που έχεις να κάνεις είναι να παραδεχτείς στους φίλους σου από την στιγμή που τους έχεις χάσει ότι έχεις μετανιώσει για αυτα που έγιναν και ότι σου λείπουν(αν ισχύει κάτι τετοιο) καθώς και να ζητήσεις συγγνώμη στα/στο άτομο που είχε γίνει η φασαρίαΠήγαινε στο θέμα: Όλοι με μισούν
Μήνυμα στις 10/8/2017 στις 14:24 @Διάφορα
Καλησπέρα! Είμαι 15,5 χρόνων όπως και αγόρι μου. Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια και σε λίγες μέρες έχει γενέθλια και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο δώρο. Παίζει ποδόσφαιρο, καπνίζει, προσέχει το ντυσιμο του. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Πήγαινε στο θέμα: Δώρο για το αγόρι μου
Μήνυμα στις 10/8/2017 στις 01:37 @Διάφορα
Δεν νομίζω να έχεις κολλήσει κάτι, και αν έχεις κολλήσει που μακάρι μην δεν νομιζω κατι σοβαρό αλλα καλύτερα να επισκεφτείς έναν γιατρό για να σου φύγει και το άγχος.
Πήγαινε στο θέμα: Ναργιλες aids Βοηθεια |