Μήνυμα στις 17/3/2018 στις 00:10 @Θ. Κλημεντίνη
KATARXIN ...na se rotiso kati.... 1.Milate katholou me to koritsi 2.Apo to meros tis dixnei na se thelei? 3.EISTE sthn idia parea? Ισως αν αρχιζατε να μηλατε πιο πολυ...μαθαινες τα ενφιαφεροντα της κτλ Να γινοταν κατι .....αλλα να σσ πω και κατι ...ακομα και να τξς δειξεις οτι την θελεις δςν ειναι παντα συγουρο οτι θα τα φτιαξεται κιολας.... Πήγαινε στο θέμα: Ο έρωτας μου...
Μήνυμα στις 16/3/2018 στις 09:05 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Δεν ξερω .....Ισως να σε βλεπει σαν φιλο ...και οτσν κτλβε οτι την θες να ειπε να κρατησει καποια αποσταση για να μην σου δωσει λαθος μηνυματα....Αυτες τις μερες αλλαξε τιποτα;Πήγαινε στο θέμα: δεν καταλαβαινω αν με θελει
Μήνυμα στις 16/3/2018 στις 08:53 @Διάφορα
Gia tin ebropi theleis mono ti taftotita ss toulaxiston ego etsi taksidevo eksoteriko ....kai gia ektos evropis thes diabatirio.....
Πήγαινε στο θέμα: Βιζα και εξωτερικό
Μήνυμα στις 16/3/2018 στις 08:32 @Μηχανήματα
Menis eparxia h kentrika gt ego eimai 15 kai odigao alla den exo pathei kai tpt alla den einai kai oti kalitero ....malista mia fora perasa dipla apo astinomikous alla oute xampari den piran😂😂
Πήγαινε στο θέμα: Μηχανακι 50cc
Μήνυμα στις 16/3/2018 στις 08:29 @Μηχανήματα
Eyxaristo para poliii....telos panton epeidi exo kati gnostous stin ilikia mm kai exoun kai aftoi.....nmz oti pigan kai ta agorasan monoi tous... Πήγαινε στο θέμα: Ηλεκτρονικο τσιγαρο
Μήνυμα στις 5/8/2017 στις 18:37 @Sex
Paidia min anisixite eiste stin anaptiksi den gnt 13 xronon na exete kai 20 ek.as sobareftoume 😅 apodekti an se kalipsa
Πήγαινε στο θέμα: fisiologiko megeuos peoys?
Μήνυμα στις 4/8/2017 στις 15:10 @Μηχανήματα
Δεν ξρ θελω και γω να το αρχησω και εχω καποιες αποριες αν θες να με βοηθησεις εχω γραψει προσφατα ενα αρθρο
Πήγαινε στο θέμα: Γεύσεις για ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Μήνυμα στις 4/8/2017 στις 15:07 @Μηχανήματα
Γεια σας σκεφτομαι να αγορασω η.τ αλλα εχω καποιες ερωτησεις 1.Ειμαι ανηλικη ..θα με αφησουν να αγορασω χωρις νικοτινη; 2.θα με αφησουν και με ελαχιστη νικοτινη; 3.Η διαφορα των φθηνων με τα ακριβα ειναι στην διαρκεια μπαταριας η κατι αλλο; Σας παρακαλω δωστε μμ μια απαντηση Πήγαινε στο θέμα: Ηλεκτρονικο τσιγαρο
Μήνυμα στις 4/8/2017 στις 14:30 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Oxi den pistevo apla re pragmatika mhn to ksekiniseis sou to leo mesa apo thn kardia mm ...an den eisai akoma ethismenos mhn sinexizeis an pali thes toso pare ena hlektroniko tsigaro pou den exei pisa kai alles toses blaberes ousies an se kalipsa pata apodekti kai an ginete diabase to diko mm arthro Hlektroniko tsigaroΠήγαινε στο θέμα: Καλησπερα
Μήνυμα στις 3/8/2017 στις 16:51 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Κάνόνίσέ μέ κάπόίά φίλή σσ νά πέί ότί θά βγέίτέ όί δύό σάς κάί πάράλλήλά νά βγέίς μέ τό άγόρίΠήγαινε στο θέμα: Οι γονεις μου δεν με αφήνουν |